folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Erkek Çocuğunuz Eşcinsel Olmak İstese Ne Yapardınız?

Erkek Çocuğunuz Eşcinsel Olmak İstese Ne Yapardınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Genetik birşey olması mümkün değildir tercih meselesi hür irade söz konusudur.İnsanın kişiliğini,karakterini genleri belirlemez ! genler sadece sizin iç ve dış biyolik haritanızdır.Tercih yapma,olaylara farklı yönden bakma,70 rakamlı bir sayıyı 1dk ezberleme gibi olaylar genlerin sorumuluğunda değil,kişinin kendisini eğitmesiyle alakalı olan şeylerdir.Ama yinede bu bir hastalıktır,piskolojik hastalıktır tabi işin felsefesine girersek şuda vardır; Hasta olan bir topluma ayak uydurmak sağlıklı olmak mı demektir ?

Bir gay'in röportajını izlemiştim uzun yıllar önce.Adam nasıl gay olduğunu anlatıyordu.Bu gibi eğilimlerin tamamen insanın doyumsuzluğunun ürünü olduğunu savunuyordu adam ve devam ediyordu ; Yıllar boyunca yatmadığım ırktan kadın,denemediğim fantezi kalmadı artık başka tadlar arıyordum kadınlar bana eskisi kadar cezbedici gelmiyor diyordu.Hem yukarıda anlattığım gibigenlerin kişiği,tercihleri belirleyebilen şeyler olmadığını hem de adamın analttıklarını göz önüne alırsak oğlumun gay olmaması için ona ya zina yapma derdim yada evleniceksen eğer eşine sadık kalacaksın,türlü fantezilerle nefsinin esiri olmıcaksın derdim tabi bunlar söylenecek en son sözler en başta onun kendini nasıl eğitebileceğini öğretirdim..

Ayrıca Kuran'da da bir tane peygamberin kavmi zinada o kadar sınırı aşmışki şöyle demiş peygamber kavmine; sizden öncekilerin bile işlemediği kadar aşşağılık bir suç işliyorsunuz kendi cinslerinizle birlikte oluyorsunuz.Burdanda yola çıakcak olursak gayliğin,lezbiyenliğin tamamen insnaın doyumsuzluğundan kaynaklanan birşey olduğunu düşünmemize bir destek daha sağlamış oluruz (inanlar için)

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

bu derece lüzumsuz bir konunun bu derece ilgi görmesi çok vahim:s

bu konudan sonraki konu

kız çocuğunuz lez olmak istese ne yapardınız gibi iğrençliklerle devam etmez inş:| 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi
    Newottoman bunu yazdı:
    -----------------------------
    Fatal_Trag3dy bunu yazdı:

Biyolojik temelli bozukluklardan dolayı kim kimi yargılayabilir...

Ya ablam hastayım senin şöyle tüm insanlığı kucaklayan barışçıl  yorumlarına..:L tmm hormunsal olarak bozuk olanlar da var ama..kadınlardan zevk alamıyorum diye erkeklere saldıran psikopatta var..hemde çok var...
    Çocuğunu psikopat gibi yetiştirme o zaman hocam :P =))

Hem "iyi" psikoloji gelişiminin en büyük destekçisi de adam akıllı işleyen hormonlardır...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

bu konudan sonraki konu

kız çocuğunuz lez olmak istese ne yapardınız gibi iğrençliklerle devam etmez inş:| 

hoca öyle diyon ama hala bi çözüm bulamadı kimse.hastalık mı doğal bi durummu? başka ülkelerde eşcinsel evlilikler yasal olmaya başladı.

Şimdi bu durum bizim liberal siyasetçilerin aklına gelirse nolcak? Millet tepki göstermez mi? Konunun bu kadar ilgi görmesi çok normal :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Walla bence gayet güzel bir konu olmuş halen bunun genetikle,hormonlarla alakalı bir hastalık olduğuna inanan(sadece kendi görüşüyle inanan:) insanlar var.Hiç genler insanın karakterini belirler mi ? akıl var mantık var..o zaman insanlar ya full kötü uada full iyi olurdu iyi bir insan asla kötülük yapmaz,kötü bir insanda asla iyilik yapmazdı konu sayesinde bunu öğrenmiş oldu bir çok insan en azından !

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Ağır romanda bunun kitabı vardı oğlunuzu ibne olmaktan nasıl kurtarırsınız :D

bkz. http://www.uludagsozluk.com/k/o%F0lunuzu-ibne-olmaktan-nas%FDl-kurtar%FDrs%FDn%FDz/&ba=oglunuzu%20ibne%20olmaktan%20nasil%20kurtarirsiniz

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı:
    Bir gay'in röportajını izlemiştim uzun yıllar önce.Adam nasıl gay olduğunu anlatıyordu.Bu gibi eğilimlerin tamamen insanın doyumsuzluğunun ürünü olduğunu savunuyordu adam ve devam ediyordu ; Yıllar boyunca yatmadığım ırktan kadın,denemediğim fantezi kalmadı artık başka tadlar arıyordum kadınlar bana eskisi kadar cezbedici gelmiyor diyordu.Hem yukarıda anlattığım gibigenlerin kişiği,tercihleri belirleyebilen şeyler olmadığını hem de adamın analttıklarını göz önüne alırsak oğlumun gay olmaması için ona ya zina yapma derdim yada evleniceksen eğer eşine sadık kalacaksın,türlü fantezilerle nefsinin esiri olmıcaksın derdim tabi bunlar söylenecek en son sözler en başta onun kendini nasıl eğitebileceğini öğretirdim..
    Hey gayın doyumsuzluktan gay olduğunu sanmıyorum, daha küçük yaşlarda gay olanlarda mı her türlü zevki tatmış yani? :D. Bence eşcinsellik hastalıktır ama kesinlikle genetik değildir, öyle olsa çoğalamaz zaten :D. --- Konu başlığına gelirsek, Allah kimseye ne gaylık versin ne de çocuğu gay olsun, ama olursa onu normal bir birey yapmak için elimden geleni yaparım. Yine düzelmezse yapacak birşey yok, kader derim herhalde.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ali_rock
    ali_rock's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

bu konudan sonraki konu

gelecekte başa gelmeden önce biz önlem alalımda, önlem almak içinde fikir gerek vs.yani bence lüzumsuz değil.Öyle olsa sen  niye bakasın:D (polemiğe girmeyelim.Yazacağın şeye karşılık vermem.=))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    SpoofU bunu yazdı:
    Nikoteen bunu yazdı:
    Hey gayın doyumsuzluktan gay olduğunu sanmıyorum, daha küçük yaşlarda gay olanlarda mı her türlü zevki tatmış yani? :D. Bence eşcinsellik hastalıktır ama kesinlikle genetik değildir, öyle olsa çoğalamaz zaten :D. --- Konu bağlığını gelirsek, Allah kimseye ne gaylık versin ne de çocuğu gay olsun, ama olursa onu normal bir birey yapmak için elimden geleni yaparım. Yine düzelmezse yapacak birşey yok, kader derim herhalde.

Evet eşcinsellik psikososyal rahatsızlık bana görede çünkü genetik olsa babası dedesininde gay olması lazımki onlar gay değilki çocuk yapmışlar mantık olarak.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    bunun sadece psikolojik bi sebeple olabilecağını (dolayısıyla aile yetişme tarzı) düşünenlere anlam veremiyorum feramon diye bi salgı vardı sanıyorum insanın salgıladığı bu hormonla parfümler üretilmesi gündeme gelmiş bunun etikliği tartışılmaktaydı konu özetle bu salgının kişilerde farklı olduğu ve insanı cezbettiği iddiası üzerineydi yani biri kendi cinsinin ürettiği hormondan etkileniyorsa bu psikolojik midir yoksa genetik mi algılayış geliştirilebilir fakat değiştirilebilir mi ?  anlatmaya çalıştığım böyle hastalıklar olabilir hermafrodit diye bişey var ya içsel ve dışsal olarak o kadar bariz neden böyle tercihi etkileyecek bi genetik yahut hormonsal yapı olamasın ? erkek adamın erkek oğlu mu olur ? Cemiyette pişiyorum grubunun- mutant şarkısını dinleyin o zman :D
Toplam Hit: 16003 Toplam Mesaj: 99