Erkek Çocuğunuz Eşcinsel Olmak İstese Ne Yapardınız?
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Cinsel Tercihini Doğru Yönde yapması Anne Baba Eğitiminede Bağlıdır. Erkek Çocuğunu Kız Evladı Gibi yetiştirenler Sonra Dövünürler. Bırakın Tozda Toprakda Sürünsün keratalar, Erkek Olduklarını İçlerindeki Genler Haykırsın.
Genellikle Çocuklarının çok üstüne titreyen Ailelerde Rastlanılan, Yanlış Tercih sebepli Psikolojik Rahatsızlığın Genetik Yapıyı Bozmasından kaynaklandığı Belirtilir. Dolayısıyla Banyo Temizlik malzemelerinin bile etkisi olduğu belirtilmiş sede Sorunun Psikolojik Programlanmadan kaynaklandığı Pek Çok Bilen Çevrece belirtilmiştir.
Bu Bir Hastalıktır, Psikolojik başlayıp İleride Tedavisi güç Ruhsal Bozukluğa Ve Gen arızasına neden olmaktadır.
-----------------------------hocam orası öylede bi de diyorlar ki doğuştan oluyor.Şimdi kim haklı bu topluk doğuştan mı sonradan mı? :D
-----------------------------Doğuştan Penisle ilgili Sorunlar evet olabilir, Yada Kadındır esasen Erkeğe Benzeyebilir, Bu Tür Sorunlar var ama Basbayağı bir Erkeğin Ben Kadın olmayı Seçtim demesi Kesinlikle Aile Gelişimi ile ilgili bir durumdur. Çevreninde tabiki etkisi vardır.
Doğuştan Penisle ilgili Sorunları olan Kişilerin Ailelerine Durumu açıp Tedavi olması Gerekmektedirki Tedavisi çoğu zaman imkanlıdır. Penis çalışmıyor diye Karımı olacak bu kişi Penisi Arızalı Erkek olarak Hayatına Devam edecek. Olay budur yahu. :)
-
kafasına sıkardım
-
Escinselleri hosgoru ve normallikle karsiliyorum, nitekim anormal duruma dusmus normal insanlar onlarda :) lakin benim bokumdan yaratilmis evladimda kesinlikle kabul etmem. Dislarim , tanimam olmadi yok ederim.
Bu durum kesinlikle ailenin yetistirme bicimine , esnekligine bagli olarak degisiklik gostermiyor, sen benim cocugum imkansiz boyle bir tercihte bulunmaz diye dusunsende birgun olabilme ihtimali tasiyor. ayrica her got s*ken *bne degildir arkadaslarim.
konuyu gorunce benim aklima biri geldi, yorumda yapmamis :P
-
@Hypnotic
Hocam zaten bizde o sonu öyle beklemiyorduk ama duyunca yıkıldık :P
@Musket
Hocam genişlikle alakası yok. Kendi tercihidir. Çünkü o çocugun nekadar dayak yediğini ben bilirim. Ama hiç birşey değişmedi. Tek değişen taraf önceden kaleciyken şimdi golde atabiliyor :)
-
Soyle bir sey var ki bence goz ardi edilmekte; yani dinen baktiginizda erkek-bayan'a ilgi duyup nasil kendini kisitlamasi gerekiyorsa; kisi karsi cinsine degil, hem cinsine'de ilgi duysa kendini frenlemek zorunda, gerekirse inanci dogrultusunda hayatinda sex'a tamamen izin vermemesi gerekmektedir, gibi. Nasil karsi cinsi ile evlenme durumu olamadigi bir ortamda bulunan bir kisi sabrediyorsa o da bu istegini "sabrederek" gecirmek durumunda ve en onemlisi temenni etmek daydali olur, gibi. Inanci butunse, Sabretmek durumundadir. Yani ortada esitsizlik yoktur. Olaya, din felsefesinde ki Diderot'cu anlayisa sosyal bir bakisla bakis attim:):):)
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------Escinselleri hosgoru ve normallikle karsiliyorum, nitekim anormal duruma dusmus normal insanlar onlarda :) lakin benim bokumdan yaratilmis evladimda kesinlikle kabul etmem. Dislarim , tanimam olmadi yok ederim.
Bu durum kesinlikle ailenin yetistirme bicimine , esnekligine bagli olarak degisiklik gostermiyor, sen benim cocugum imkansiz boyle bir tercihte bulunmaz diye dusunsende birgun olabilme ihtimali tasiyor. ayrica her got s*ken *bne degildir arkadaslarim.
konuyu gorunce benim aklima biri geldi, yorumda yapmamis :P
-----------------------------Hocam bak Şöyle izah etmeye çalışiyim, Ailenin benim çocuğum Öyle bişey olmaz Düşünmesi ile Pek Tabiki alakalı değil, Ancak Sen beni anlamamış gibi görünüyorsun. Olayın aslında Ailenin Önce İçine kapanıklaştırdığı Cinselliği Konuşmak ayıp diye ört bas ettiği Ailelerde Cinsel Sorunlara Eğilememenin verdiği Durumlar haricinde Erkek Çocuklarının Bir Erkek Çocuğunun yetiştirilme tarzından uzak şartlarda yetiştirilmesininde Büyük Rol Oynadığını ifade etmeye çalıştım.
Erkek Çocuğuna Örneğin Bebek Oyuncakları almak Sakıncalı olabilir, Lavanta Türü Temizlik Son çalışmalarda Göstermiştirki Gelişme Çağındaki erkeklerde Meme oluşumu yarattığı Deneyler le İspatlanmıştır. Erkek Çocuk Oyuncakları bile Erkeklere hitap eden Tür oyuncaklar seçilerek alınmalıdır. Çocuğa Minnoş gibi Takma adlar Takmamak gibi Psikolojisini bozmaya sebep olacak Tavırlardan da kaçınmayada dikkat etmelidir, Seslenirken Aslan Oğlum Gibi, Erkeklik Hissiyatını güçlendirici Telkinler yerindedir.
Netice itibari ile Bu Olayda Üç tür Durum vardır. Erkek Görünümünde Dünyaya Gelen Kızlar, Psikolojik Dengesizlikle Büyümeden kaynaklı Sorunlar, Ve Hastalık Nedeniyle Cinsel Organda işlevselliğin az yada hiç olmaması olarak sayabiliriz. Hepsininde Tedavisi vardır, Ancak Psikolojik Rahatsızlıklar En zor Giderilen Rahatsızlıklardır.
-
İbne de olsa adam olsun yeterki ruhu ibne olmasın benim için önemli olan odur.Ogul gene oguldur :) evlat gene evlattır
-
sadece psikolojiktir yahut sadece hormonsaldır diye genellemek yanlıştır kanımca sadece psikolojik ailenin yanlış tutumu yetiştirme tarzıyla alakalıdır diyip bi diğer etkenleri reddedenler yani bu bir hastalık değildir ilahi güç böyle birşey yapmaz diyenler hermafrodit kelimesini araştırsınlar bi zahmet bundan daha ötesinin de olduğunu bilmeleri açısından insanların cinsel tercihleri neden bu kadar tartışılır olmuş özellikle bir erkek açısından bu kadar problem haline getirilmiş ama eminim ki aynı insanın kızı eşcinsel olduğunu söyleyecek olsa tepkisi bu kadar büyük olmaz hatta eşcinsel erkek evlat için belki merak da edilir aktif midir yoksa pasif mi ? doğuştan yahut sonradan verilen bir karar o artık bir bireydir saygı duyulması gerekir tercihine Allah yaşatmasın da kimseye
-
öyle bişey derse bana önce ben s... :)
-
@shock okumadim ki anliyim. sana degil konuya genel bir kritikti :P ,
tecrubelerime istinaden olani , olacagini soyledim .. pek cok / her cesit aile tipinden orneklendirebilirim.
top tufek tabanca ile buyut ibne olacak yine ibne oluyor , sadece cismi ve ismi farkli nitelendiriliyor; erkeksi , ayi , maganda tipli gizli gayler.
cok genis , cok dar yahut cagdas yetismis olabilecegi gibi icinde de gizli bir gay yatiyor olabilir.
icindeki cocuga saril sana insani anlatir diyo sezen :P