Ermeniler Türk Bayrağını Yaktı...
-
Biz ermeniyiz , biz hrant dink'iz diye dolaşan ameleler bunlarıda görsünler! Ona göre ermeniyiz desinler. Soktugum salakları.
-
NERDE LAN AKP Lİ ÖZÜRLÜLER ?
AKPLİLERİN VATAN AŞKI BU MU _? SATTINIZ LAN VATANI. AZERİ KARDEŞİNİZİ SATTINIZ..
UTANCINIZA YAZIK. UTANIN ATALARINIZDAN UTANIN. KEMİKLERİNDEN UTANIN.BAYRAĞINIZDAN UTANIN HERGÜN.
Çanakkalede ermeni piçi işgalcilere karşı savaşmadı azeri kardeşlerimiz savaştı..
AKP liler işte bayrağımıza saygı duymayan ermeni döllerinin bile kuklası olan tayyik in partisini görün.
vatanınızı satanları hala mı görmezsiniz. çoğukişi asala terörü nedir bilmiyor bile...uyutulmuşuz sanki. bugün bunu yapanlar asala ermeni terörünün hortlatılmasıdır. yeniden topraklarımızda içte ve dışarda katliamların oluşacağı görünümü vermektedir.
bugün abdullah gül sofyada ermeni cbaskanıyla görüşüyor..Bayrağımızı yakmasına rağmen. şerefsizliğin bu kadarına pes.
Ülkenin başı hainlik içerisindeyse. halkın buna dayanacak gücü kalmamıştır.
Kahrolsun amerikan emperyalizm kuklası akp. kahrolsun onun piyonları. kahrolsunlar.
Halkımızın Onuruyla Şerefiyle sırıtarak dalga geçirten akpliler sizlere sesleniyorum. yuh size.. körü körüne bağnazlığı bırakın.
-
madem kapıyı açmamızı istiyolar madem ticaret yapmak istiyorlar niye bayrağımızı yakıyolar . Çünkü kapıyı analarını daha kolay s*kel*m diye açtırıyorlar
Kürtlere gelince tüm kürtler pkk lımı hayır bizim okuldada bi kürt var çocuk ben Türküm diyor nasıl sizin köyünüz var geriye gidip nerelisin deyince A köylüyüm diyosanız benimde geçmişim Kürtlük ama bi Türküm ve gurur duyuyorum diyor eee daha ne diyebiliriz
Azerileri severim ama kendi nufusunun 1/6 sı kadar olan ermenistana bişi yapmıyolar sonra bize posta koyyolar tüm Azeriler tükürse ermeni kalmaz tükürükleriyle boğarlar aynı şey bizim içinde geçerli diğer sayfalarda arkadaşın birisi demişti ilk oklul daki öğrencilerimizden daha az dtp li var Türkiyede liseli gençlere izin versinler pkk da kalmaz dtp de ama iyi bir Lider lazım yönetici değil LİDER lazım...
-
Lostok bunu yazdı:
-----------------------------iyi bir Lider lazım yönetici değil LİDER lazım...
-----------------------------Lideri genel seçimlerde göreceksiniz : Osman Pamukoğlu.
-
şimdi önümüzde ermenistanla milli maç var ermenistan milli takımının otobüsünün önünde ermenistan bayrağı yakmak farz deilmidir???
-
Soykırımı bazen keşke yapsaydık diyorum..
-
bulan bunuda gordumya o bayrağın orda yandıgını gordumya sanki yüreğim yandı lan ben yanmış gibi oldum nalet olsun sizlere Allah belanızı versin
-
Azeriye hançer gösterip ermeniye göt gösteren zihniyetin ta ak.Bunlar ve bunun gibi düşünenlerin de ta ak.Hepsine kafam girsin.
-
Şerefsiz piçler! Yanan her bayrak başına 10 vatadandaşınızın kafasını alırım lan! Puştlar adam oldular!
-
Bunlara sövmüyorum ben,buna izin veren bizim hükümetimize sövüyorum.Yavşak gibi hala gidiyor maç izliyor,sınır kapısı acıyor,eurovisionda dünya puan veriyoruz.
Hala anlamadılar bu heriflerin bize kininin durmayacağını.
Düzenleme: Biz o bayrak için çok kafalar aldık,gerekirse tekrar alırız.Ama bu sefer tek ermenilerin değil yunanlıların ve rumların da kafalarını alırız.