folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ermeniler Türk Bayrağını Yaktı...

Ermeniler Türk Bayrağını Yaktı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Ege’nin incisi güzel İzmir’imiz 15 Mayıs 1919’da başlayan Yunan işgalinden 9 Eylül 1922 tarihinde kurtuldu. 30 Ağustos günü Dumlupınar’da Büyük Zaferi kazanan Ordularımız bir hamlede Afyon Cephesinden Ege’ye, Akdeniz’e, Marmara’ya ulaştılar.

9 Eylül sabahı İzmir’e ilk önce süvarilerimiz, yani atlı birliklerimiz girdi. Vilayet Konağına Türk Bayrağını çekmek Yüzbaşı Şerafettin Beye nasip oldu. Bunun anısı olarak, Başkomutan ATATÜRK tarafından kendisine, Buhara Cumhuriyetinden gönderilen çok değerli bir kılıç armağan edildi. 1934 yılında Soyadı Yasası kabul edilince de, Şerafettin Bey’e “İzmir” soyadı verildi.

ATATÜRK 9 Eylül günü ikindi vaktinde, yanında İsmet (İnönü) ve Fevzi (Çakmak) Paşalar olduğu halde, Belkahve’deki gözetleme yerine geldi. Ordularımızın hareketlerini dürbünle izledi. Özellikle, Kadifekale’ye Türk Bayrağının yeniden çekilmiş olduğunu görünce, çok sevindi. Savaşın tüm yorgunluklarından arınıverdi.

Başkomutanlık Karargahı (o zamanki adı Nif olan) Kemalpaşa’da kurulmuştu. ATATÜRK ve arkadaşları geceyi Kemalpaşa’da geçirerek, 10 Eylül Pazar sabahı İzmir’e hareket ettiler. İzmir halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandılar. İlk önce Vilayete gidildi. ATATÜRK öğleden sonra Karşıyaka’ya geçti. Seçkin bir Süvari Birliği kendisine eşlik ediyordu.

ATATÜRK Karşıyaka’da İplikçizade Köşkü’nde konaklayacaktı. Şimdilerde Karşıyaka Evlendirme Dairesinin karşısında, Yalı’daki 380 Numaralı Çağlayan Apartmanının olduğu yerde bulunan bu köşkün güzelliği dillere destandı. Girişte kadınlı, erkekli muazzam bir topluluk birikmişti. ATATÜRK onları selamlayarak köşke yöneldiğinde yüzü asıldı. Kaşlarını çattı. Çünkü, geçeceği yerde boylu boyunca bir Yunan Bayrağı seriliydi. Karşılayıcılara bunun nedenini sordu. Onlar da, “Yunan Kralı Konstantin’in 1921 yılında İzmir’e geldiğinde bu köşkte ağırlandığını; yere serilen Türk Bayrağını çiğneyerek içeri girdiğini” anlattılar.

ATATÜRK’ün yanıtı kısa ve kesindi: “Yunan Kralı hata etmiş. Çünkü, bayrak bir milletin onurudur. Ben bu hatayı tekrarlamam” diyerek, yerdeki bayrağı kaldırttı. Köşkün bembeyaz mermerlerinde ilerleyerek, içeri girdi.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Beyler pardon ben konuyu kapattım saten...

Hiç bir ülke hiç bir ülkenin bayrağını yakmamalıdır diye düşünüyorum  çünkü bayrak o ülkenin simgesidir ....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı:
    -----------------------------

Davos & HolyReform,tartısmalarınıza pm den devam edin,konuyu saptırmayın,başlıga uygun yorumlar yazacaksanız yazın,burdaki üyelerin sizin anlamsız hakaretlerinizi görme zorunlulugu yok,cocuk musunuz ? Attıgın son 5 mesajın bitişi "hadi bb" "tmm bb" "bb" ! Bu ne aq ? Kendine gel Davos,bişe ispatlayacaksan bunu özelden hallet,hayret bişesiniz ya...
    hocam haklısınız ama daha önceki başlıkla bu başlık ilişkili.Orada da aynı şekilde kürt yurattaşlara hakaret edilip bilmem kaç sayfa tartışma çıkmıştı.

2. sayfaya bakarsan konuyla alakalı yorum yaptığımı görürsünüz konuyla alakasız yorum yapıp kürtlere hakaret etmeye başlayan (yine) davostur.Bu kişiler sahte milliyetçilikten vazgeçmedikçe bende açıklama yapmaktan vazgeçmem.

Ancak durumun son sayfalarda ikili tartışmalara döndüğü doğrudur.Görüntü kirliliği için kusura bakmayın beyler.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Davos bunu yazdı:
    LEn adamlar bayrak yakıyor ... pankart açıp hepimiz dtpliyiz diyorlar...
    Biz en iyi ermeni ölü ermeni ya da en iyi kürt ölü kürt diyince bazı tuaf görüşlüler kürtleri savunmaya geçiyorlar böle insanları anlamıyorum ....
    Böle bi ülkede yaşıyoruz diyecek fazla bi laf yok sanırsam...

Gel öldür madem. Kürdüm. Ülkeyi sevme konusunda senle yarışa bile girmem. 

Sapla samanı birbirinden ayıramıyosun. 

Geçende yazdıklarını okudum bişey demedim. Sonra özür dileyip gittin zaten

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:

SpoofU bunu yazdı:
    Davos ve worm denen *****ler, sizler ancak bu ülkeye zarar verirsiniz başka bir boka yaramazsınız. Irkıma küfredenin 7 ceddini ******. Siz ancak birlik ve beraberliği bozarsınız. Adminler bir el atın artık şu ırkçılara, adam tüm kürtlere küfür ediyor siz geçici olarak banlıyorsunuz, aynısı türklere yapılsa ne yapardınız???

ee bu herif küfretmiyo mu şimdi ? birlik beraberliğimiz bozulmasın diye teröristi bağrımıza mı basalım , sokarım öyle birliğe . Önce Türk olacaksınız birader birliğin beraberliğin ön koşulu budur. Ayrıca konu ne ve ne diye sabote ediyorsunuz ? 

Herif sensin, sana kemik atan olmadı. Kim terörist??? pkklı dtpli itler yüzünden ben neden küfür yiyorum?? Kim Türk olmadığını savunuyo? Türküz ama aslımız kürt ve kimse benim aslıma küfür edemez.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Hiç bir ülke hiç bir ülkenin bayrağını yakmamalıdır diye düşünüyorum  çünkü bayrak o ülkenin simgesidir  diye düşünüyorum sizce yanlışmı düşünüyorum...?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Davos bunu yazdı:

Hiç bir ülke hiç bir ülkenin bayrağını yakmamalıdır diye düşünüyorum çünkü bayrak o ülkenin simgesidir diye düşünüyorum sizce yanlışmı düşünüyorum...? 

Alla alla öldürmeyi istiyosun ama bayrak yakılmamalı diyosun. 

İnsan mı önemli yoksa bayrakmı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meander
    meander's avatar
    Erkek
    ne kadar türk düşmanı piç varsa topunun aq piçlerin

imza meander
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Davos bunu yazdı:

Hiç bir ülke hiç bir ülkenin bayrağını yakmamalıdır diye düşünüyorum  çünkü bayrak o ülkenin simgesidir  diye düşünüyorum sizce yanlışmı düşünüyorum...?

Yanlıssın diyen yok zaten hoca,sadece anlamsız şeyler yazmanız ve küfretmeniz sizin kişiliginiz hakkında bizi bilgilendiriyo...

@HolyReform

İnsan gibi tartıstıgınız sürece kimse size bişe demez zaten,konuyu actıgıma pisman etmeyin beni...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    HolygaN bunu yazdı:
    Davos bunu yazdı:

Hiç bir ülke hiç bir ülkenin bayrağını yakmamalıdır diye düşünüyorum çünkü bayrak o ülkenin simgesidir diye düşünüyorum sizce yanlışmı düşünüyorum...? 

Alla alla öldürmeyi istiyosun ama bayrak yakılmamalı diyosun. 

İnsan mı önemli yoksa bayrakmı

off hlygan bn pankartta bakarak konuştum hepmiz dtpliyiz diyordu bende hepnizi öldürmek lazım dedim konuyu uzatmayak
Toplam Hit: 22459 Toplam Mesaj: 154