Eskiden Zannettiğiniz Şeyleri Paylaşmak İstermisiniz?
-
peTaL bunu yazdı:
-----------------------------daha once paylasmıstım gerci ama organlarımı insancıklar zannederdim;
mide insancıkları kalp insancıkları böle hepsinin ayrı renkleri vardı zırhlı askerler gibi hayal ederdim nedense =)
-----------------------------küçükken kanal d de öle bi çizgi film vardı insan vücudunu tanııtıyodu vücudumuzun içinde insanlar varmıs gibi gösteriyodu ordan kaynaklanıo olabilirmi :P
-
dünyanın içinde yaşadığımızı sanırdm...
-
süpermenin bulutların üzerinde yaşadıgını zannederdim...
-
böbreği bağırsak gibi bişey zannederdim.
-
Ben Hep Ana Haber Bültenlerine Takılmıştım Kücükken Acaba televizyon Kanallarını Anamı Yarattıda Ana Haber Bülteni Deniyor Diye düşünüyordum Aslında gene Öyle düşünüyorum Neden Ana Haber Bülteni ?
-
uzayın hiç sonu yok zannederdim.
galaksileri uzayda sabit, öyle boşluktaduruyorlar zannederdim, meğer onlar da ilerliyormuş.
eee hatunların poposundan ilişkiye girildiğini zannederim, liseye kadar da öyle zannettim.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------uzayın hiç sonu yok zannederdim.
galaksileri uzayda sabit, öyle boşluktaduruyorlar zannederdim, meğer onlar da ilerliyormuş.
eee hatunların poposundan ilişkiye girildiğini zannederim, liseye kadar da öyle zannettim.
-----------------------------Sen İyisin Ben Çocuk Popodan Cıkıyor Sanıyordum :D :D
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Küçükken Tanrı yı camii minaresi zannediyordum :|
-----------------------------Evet bende :/
-
Sinemada bazı filmlerin fragmanlarında şöyle derler: "Yazarın aynı adlı romanından uyarlanan bu film..."
ulem derdim kaç tane film var böyle hep "AYNI" diye isimlendirdikleri romandan uyarlanıyor.
meğerse aynı dedikleri şey romanla filmin isimlerinin aynı yani benzer olmasından kaynaklanıyormuş :)...
-
ezanı allah okuo zannederdim :D