Eskiden Zannettiğiniz Şeyleri Paylaşmak İstermisiniz?
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=67980
daha önce açılmış konu hocam.
-
ErK bunu yazdı:
-----------------------------
dünyanın içinde yaşadığımızı sanırdm...
-----------------------------aynen :) bi de uyuyunca nefes alamıyacağımı düşünüyodum sabah ölmemiş kalkınca şaşırıyodm her gece tekrar ediyodu :D
-
allahı ilk ölen kişi zannediodum oraya gitmiş ilk parsellemiş oraları falan kendine almış :D
-
Bacağımın arkasındaki küçük doğum lekesini benim çipim sanardım. Kaybolduğumda falan direk bacak gösterip tanınacağımı sanardım..
-
çok küçükken komşumuzu tanrı zannederdim. :D:D:D Napalım çocuktuk o zaman..
-
shadowans bunu yazdı:
Bacağımın arkasındaki küçük doğum lekesini benim çipim sanardım. Kaybolduğumda falan direk bacak gösterip tanınacağımı sanardım..
Edit -
shadowans bunu yazdı:
Benim de dedem kolumdaki ben üzerine benzer bir hikaye anlatıp psikolojimi bozmuştu :DÇingeneler seni kaçırıp dilendirirlerse, sakat görünmen için de döverek tipini bozarlarsa annen baban buradan tanır seni. Ama bu kolunu keserlerse yapacak bir şey yok demişti :D Manyak herif.
-
Kayaları günah işleyip taş olan insanlar sanardım. (bkz:allah taş eder.)
pikniklerde uslu olup şirinleri arardım, cırcır böceklerini gargamelin çığlıkları sanardım.(iyi bi çocuk olursanız şirinleri görebilirsiniz). -
baya bi paranoyak olmuştum. habire sağıma soluma bakınıyodum.biyerden erol taş çıkacak diye korkuyodum adeta.
sezercikle ayşeciği kaçırıp dilendirdiği filmden etkilenmiştim. çocuk felan vardı piyasada.tam da hatırlamıyom da filmi.
-
Anaokulunun yanındaki caminin imamını Allah zannediyordu arkadaşlar, beni de ikna etmeye çalışıyorlardı "Nimetleri o veriyor, bayramda da şeker verdi ya, hem bak çok değişik giyiniyor, kimse öyle giyinmiyor" diye. Ben ikna olmuyordum ama, o zamanlardan belliymiş materyalist bir piç olacağım :D
Yine anaokulunun yanında eski bir ev vardı, orda cadı yaşıyor diye söylenti çıkmıştı da anaokullardan,1-2 sınıflardan falan bir sürü çocuk toplanıp taşlamışlardı evi bir tenefüste. Hatta yanlış hatırlamıyorsam polis falan gelmişti :D
Dua ederken çukurlaştırılan el ile çanak uydular arasında bağlantı kurmuştum. Allah'la iletişimi sağlıyor onlar diye.
Erkekle kadın kırlarda elele koşturup öpüşürlerse çocuk oluyor sanıyordum (Yeşilcam sayesinde).