Eskişehirliler Nerdesiniz !!!
-
hoca saat 9 da yazmışsın şimdi 10.46 adamlar her an tahribatta değil ki arat daha önce bir sürü vardı gelirler yavaş yavaş...
-
hocam esk tbt buluşması ayarlamaya çalışıyoz media_center(kanka mürit) yeri ve zamanı ayarlıcaz ayrıca msn pm olarak at yer zaman tarih ayarlamayı yapcaz
-
bizde eskişehirliyiz ama izmirde ikamet sayılırmı hocalar
-
var var çok varda utanıyorlar :P
-
2FaN bunu yazdı:
-----------------------------
var var çok varda utanıyorlar :P
-----------------------------hocam ayıp eskişeihrli olmak utanılıcak bişeymi yakıştıramadım
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------ben sakarya'dan gelebilirim :D corel'de gelir. istanbul'danda gelenler olur :D türkiye turnesi gibim bişey oluruz :D
bi tarih belirleyin hele ;)
-----------------------------bu arkadaş da her yere gidiyor kanmca yakn bi zamnda hakkaride yapmayı düşünüyorum oraya gelirmisin :D
eskişehr güzel diyolar gezn efenm geizn .p
-
grey-cells bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------ben sakarya'dan gelebilirim :D corel'de gelir. istanbul'danda gelenler olur :D türkiye turnesi gibim bişey oluruz :D
bi tarih belirleyin hele ;)
-----------------------------bu arkadaş da her yere gidiyor kanmca yakn bi zamnda hakkaride yapmayı düşünüyorum oraya gelirmisin :D
eskişehr güzel diyolar gezn efenm geizn .p
hocam hakkari kesmesse k.ıraq tbt toplantısı yaparız artık hocam ne içtin sen -
ben de eskliyim.
-
1 sene önce ordaydım bir tarafımı yırttım kemsi gelmedi . Hele zumsuk hiç tınlamadı
-
DJ_Alper bunu yazdı:
1 sene önce ordaydım bir tarafımı yırttım kemsi gelmedi . Hele zumsuk hiç tınlamadı
zumsuğa ben de dedim beni de tınlamadı.büyük ihtimal buna da gelmeyecek =)