Eskişehirliler Nerdesiniz !!!
-
arkadaşlar buluşma için kime pm atalım ???
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
1 sene önce ordaydım bir tarafımı yırttım kemsi gelmedi . Hele zumsuk hiç tınlamadı
zumsuğa ben de dedim beni de tınlamadı.büyük ihtimal buna da gelmeyecek =)
-----------------------------hocalar beni msnde kimse görmedi.Gördüyse karanlık oalrak gördü.Siz şimdi buluşmalara gelmemi mi bekliyorusunuz hmmm..
Sanıyorum bu sefer olabilir.
-
Tren kalkı$ varı$ saatleri çok absürt =) Otobüs te 6 saat dior :B Anca bizi Hızlı tren kurtarır bulu$madan hızlı treni yaptırırsanız :P gelebilitemiz var :D
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Tren kalkı$ varı$ saatleri çok absürt =) Otobüs te 6 saat dior :B Anca bizi Hızlı tren kurtarır bulu$madan hızlı treni yaptırırsanız :P gelebilitemiz var :D
hocam ayıp ettin gel sen gel yeterki ben gerekiyorsa tayyip babayla konuşup hemen hızlı treni devreye sokarım ilk yolcusuda sen olursun :D -
ahh ahh keşke benim gönlümdeki gibi eskişehir Türkiyenin hollywoodu olsa.
Zatne köprü dizisi burda çekiliyorda keşke böyle stüdyolar falna olsa.Siz gelseniz baya kişi gezdirsek.Bizim güzel şehrimizi göstersek hayran kalsanız.Gece ortamlarına soksak falan.
Özellikle 10 sene önce gelmişleir istiyorum o kadar değiştirdi ki büyükerşen görmeniz lazım.
-
yakında bir bulusma ayarlamayı düşünüyoz bana pm attın hele bı sayıya bakalım hemde tanısalım
-
media_center bunu yazdı:
yakında bir bulusma ayarlamayı düşünüyoz bana pm attın hele bı sayıya bakalım hemde tanısalım
ben dil çıkartan çoçuğa pm atmıştım ama :D -
grey-cells bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------ben sakarya'dan gelebilirim :D corel'de gelir. istanbul'danda gelenler olur :D türkiye turnesi gibim bişey oluruz :D
bi tarih belirleyin hele ;)
-----------------------------bu arkadaş da her yere gidiyor kanmca yakn bi zamnda hakkaride yapmayı düşünüyorum oraya gelirmisin :D
eskişehr güzel diyolar gezn efenm geizn .p
hoca sen nerelisin öle yaa (: hakkari. haritada bile uzak :Delimden geldiğince gitmeye çalışıyorum. maksat muhabbet,sohbet,aksiyon,macera falan filan olsun (:
-
beyler ilk gelcek müritler belli oldu
media_center
darkwood391
seriouserror
zumsuk
attackatak
pesimist_98
gelmek isteyen ler bana veya media_center a pm atsınlar
-
bence bi önce tarih belirleseydiniz (: