Eskişehirliler Nerdesiniz !!!
-
hocalar buluşma olursa bende gelebilirim ,sayıya bağlı olarak.
-
Kardeş eskişehir benim 2. memleket gibi babamın ilk görev yeri :) ablam orda oturuyo her sene gidip geliyom afyonda okurken benim kız arkadaş eskde okuyordu her hafta sonu yanına gidiyordum ahh ahh neydi o günler.. bu yaz tekrar gelicem ona gire canım sıkılıyo oralarda :) atatürk caddesindemi ne es net var orda counter oynamaktan sıkıntıdan countercı oldum :D
-
hocam siz gelin de biz esnet i de kapatırırız media_center hesabı öder merak etmeyin
-
darkwood391 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam siz gelin de biz esnet i de kapatırırız media_center hesabı öder merak etmeyin
kafamda ilk önce buluşup espark falan gezmek var.sora da hera ya ya da başka bi cafeye girer üst katı kapatırız.sonra da ben arabayı alır hepinizi bademliğe çıkarırım manzaraya karşı içeriz :puyarsa tabi?
toplaşıp ayarlarız..
-
parlak darkwood ve ben bi ön görüşme yaptık :p
http://img329.imageshack.us/img329/8537/photo0004ll6.jpg
darkwood un dile dikkat :p
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------darkwood391 bunu yazdı:
kafamda ilk önce buluşup espark falan gezmek var.sora da hera ya ya da başka bi cafeye girer üst katı kapatırız.sonra da ben arabayı alır hepinizi bademliğe çıkarırım manzaraya karşı içeriz :puyarsa tabi?
toplaşıp ayarlarız..
-----------------------------a.q geçen sene nerdeydiniz :(.. neyse yazın anca gelirim
-
aa atakatak varmi$ orda :) ben defactorx reflex vs vs falan akabiliris :P sanırsam ahaha kaç saat ist-esk arasi :B
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------parlak darkwood ve ben bi ön görüşme yaptık :p
http://img329.imageshack.us/img329/8537/photo0004ll6.jpg
darkwood un dile dikkat :p
Ne ara bulustunuz lan ne cabuk ne hız :). Neyse Eskişehirde yapılacak Çok Şey var Bi TBT Bulusması olsun istiyoruz.Çevre İllerden Gelcekler filan olursa baya organize bi şey olur sayıy belırleyelımde -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
aa atakatak varmi$ orda :) ben defactorx reflex vs vs falan akabiliris :P sanırsam ahaha kaç saat ist-esk arasi :B
-----------------------------cumhuriyet express ile 3-4 saat arası.. hızlı tren yürürlüğe girdiyse 1 saat..
ben demiştim zaten exca larda gelebilir die :p gel de nargile içmeye gidek hacı bi mayıştıralım seni =)
-
Antikky bunu yazdı:
hocalar buluşma olursa bende gelebilirim ,sayıya bağlı olarak.
-----------------------------antikky varsa bende varım :D
yazın şeydin çok istek olursa manisalardan gelebilrim
edit: esk-manisa kaç saat trenle? otobüsle?