Euro Truck Simulator 2 [2012] Türkçe | Full
-
kredi çektim bu gün. 500.000 euro. 2 tane amele 2 tane de tır aldım. 3 kişi çalışıyoruz bakalım :) şirket sahibi benim, araçlar onlarda. ben iş verenin aracına biniyorum :)
-
8-10 sene önce bu oyunun benzerlerini oynadıktan sonra uzun yol şöförlerini daha iyi anladım. o zamanlar ne olacağıma karar vermemiştim ama ne olmayacağıma kesin karar vermiştim kesinlikle uzun yol şöförü olmayacaktım :)
bu arada oyunu yükledim windows 7 de oynayamıyorum. hata veririp kapatıyor gerçi makina yazılan özellikleri desteklemiyor ama en zından açılır da takılarak oynar diye düşünüyordum.
-
P4 3.06 2.5 ram xp kaldıır mı arkadaşlar bu oyunu
-
En çok cruise control olayı hoşuma gidiyor :D sabitliyorum 90 a sadece direksiyon keyfi. Virajlarda müdahale ediyorum gaza sadece.
-
kabadayi09 bunu yazdı
ekran kartına bağlı. bendeki ekran kartı ati radeon x1300, düşük ayarlarda oynayabiliyorum.
-
Geceleri daha bi sarıyo
-
Kutengri bunu yazdı
Geceleri daha bi sarıyo
Aynen :D
-
İndirdiğimden beri nefes almadan oynuyorum :D Ferdi - Müslüm açtım annem yan odadan geldi, oğlum iyi misin diyo :D
-
Kara Ambar Kamyoncular Derneği :D
-
RockZs bunu yazdıkabadayi09 bunu yazdı
ekran kartına bağlı. bendeki ekran kartı ati radeon x1300, düşük ayarlarda oynayabiliyorum.
eyvallah müdür indirelim bakalım bi de torrentini arıcam turbobit sıkıntılı
arkadaşlar ısohunttan buldum torrentini totalde 2.21 Gb gösteriyor doğru mudur acaba sizin indirdiklerinizin boyutu da böyle mi ?
kabadayi09 tarafından 23/Eki/12 01:00 tarihinde düzenlenmiştir