Euro Truck Simulator 2 [2012] Türkçe | Full
-
Tnrsk bunu yazdıbu valiantin hangi modelini kllaniyosunuz en hızlı tir hangisi ben 110'u gecemedim bide bu şoför camını nasıl acicam icerdeyken motor sesi gelmiyo
Mağazaya girince orjinal çift dingil araçların ilkinin alıp upgrade ile motor gücünü yükseltiyoruz. 730 bg son. Cam olayına gelince öyle bir özellik yok. Şöyle birşey var, mouse ile kafanı camdan çıkabiliyorsun hacı :D cam hep açık aslında öyle olmasa kafayı çıkartırken cama çarparız :p :)
-
Ben bir şey sorayım, arkanın tek dingil ile çift dingil olması arasında oyunda bir fark var mı? Ben tek dingille sırtımda ağır yük varken (dozer) 140-150 görüyorum. Motor 750 bg :P
-
RaNGeR bunu yazdı
Ben bir şey sorayım, arkanın tek dingil ile çift dingil olması arasında oyunda bir fark var mı? Ben tek dingille sırtımda ağır yük varken (dozer) 140-150 görüyorum. Motor 750 bg :P
Ben bu olayı test ettim. Dedim hız olayında tek çift farkı varmı. Zaten sürekli çift kullanıyordum, teke düşürdüm çıktım yola verdim coşkuyu, hız olarak hiçbir faktörü olmadığını gördüm. Ancakkkkkk frenlerde dehşet farkediyor, tek olunca hızlıyken frene basttınmı sanki basmadığını farkediyorsun, frenler yok gibi birşeydi yani. Fren olayı dikkatimi çekince çift dingile geçtim aynı olayı denedim acayip farkediyor.
Sözün özü çift dingil tek dingil arasındaki tek fark hız değil frenler. (Kişisel görüşüm)
Eklemeyi unutmuşum, ben testi dorsesiz olarak yapmıştım. Dorse varken fren olayını zaten hiç düşünemiyorum :D
coLin tarafından 29/Eki/12 14:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Yandan başka araç yola çıktı geldi bana çarptı. Anasını satıyım 400 EURO faturayı bana kesti? Ben doğru yolda gidiyorum adam yandan yola girip çarpıyor faturayı bana kesiyor. Getti 400 Kağıt.
-
Şurda Köşede Beklesin :)
-
darkroques61 bunu yazdı
7. seviyeden sonra filan serial sorunu olmayan var mı ?
10. seviyeyi sorunsuz geçen filan yok ya bi zevk alacağız onun da içine ettiler..
bendede aynı sorun var guncelleştirme falanda cıkmadı karsıma bir sure sonra serial tekrar soruyo gidiyo falan filan o kadar da kasmıstım
-
ya arkadaş 10 dk oynayamıyorum şu tip oyunları dümdüz otoban git allah git allah uykum geliyo amk
-
Tnrsk bunu yazdı
ya arkadaş 10 dk oynayamıyorum şu tip oyunları dümdüz otoban git allah git allah uykum geliyo amk
Hocam arka taraftan açarsan güzel bir müziği, hiçbir şey olmaz.
-
bu yeni versiyonu mp3 calıyor mu bilmiyorum ama, ogg formatına müzikleri çevirip radio klasörüne atın..
sonra sigara falan kullanıyorsanız yakın bir dal sigara, çay falan arada alkol allah ne verdiyse yüklenin :(
ahh, hatıralarım canlandı gözümde..
ahmet kaya'dan ağladıkca sürekli replay modunda çalar, o yollar bitmezdi :/
ağladıkçaaaaaaaaaaaaaa, bas gaza baba bas.. :( -
yok aga world trcuk simulatör çıkarsa oynanır hatta ona bile gerek yok europanın amk gta tarzı kendilerine has bi harita yapsınlar onda oynayalım uçurumlu dağlı bayırlı olsun böyle olmuyo aga