Euro Truck Simulator 2 [2012] Türkçe | Full
-
oyun ati radeon x1300 ekran kartında bile düşük ayarlarda oynanabiliyor. keşke direksiyon olsa dedirtiyor. ayrıca oyun Türkçe.
-
SyspioniC bunu yazdı
amma tırcı arkadaş varmış yav :)
heves etim lan :D
o değilde bu oyunların multisi olsa nası olurdu acep?
Mutisi olsa şirketlerin önü aynen böyle olurdu :D
http://www.youtube.com/watch?v=vebZ2SYBmJI
-
Elimi direksiyondan çekip paketten sigara çıkartırken aldığım zevk paha biçilemez.
Evde atletle geziyom , uzun l&m içmeye başladım , yarının benzin parasını nasıl çıkartırız diye düşünüyorum. -
Huerfanos bunu yazdı
Elimi direksiyondan çekip paketten sigara çıkartırken aldığım zevk paha biçilemez.
Evde atletle geziyom , uzun l&m içmeye başladım , yarının benzin parasını nasıl çıkartırız diye düşünüyorum.:D Fotoğraflayıp paylaşmak lazım
-
BaD_BoYs bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
Evde atletle geziyom , uzun l&m içmeye başladım , yarının benzin parasını nasıl çıkartırız diye düşünüyorum.:D Fotoğraflayıp paylaşmak lazım
Olabilir aslında hocu. Çok deli makara döner :D
-
bad boys bu oyun sardı amk..uzun parlıament de aldım çayla beraber iyi gidiyor..tam kamyoncu oldum sayende amk
-
Bu kadar bagliyor mu bu oyun ya millet kendinden gecmis. :D
-
murdery bunu yazdı
bad boys bu oyun sardı amk..uzun parlıament de aldım çayla beraber iyi gidiyor..tam kamyoncu oldum sayende amk
Hocam 2 günden beri oynuyorum :D Hatta oyun herdaim açık altta duruyor :D 5 dk boş vaktim olsun direksiyon sallıyorum hemen :D Oynamayanlar oynasın :D Özellikle kulaklık takıp direksiyon başında modunda oyunuyunca tam havaya giriyor insan :D
-
Bloom bunu yazdı
Bu kadar bagliyor mu bu oyun ya millet kendinden gecmis. :D
bgn inadına bilgisayardan uzak durdum hocam şu oyun yüzünden.. olurda açarsam oyunu dur şurayada bi gideyim dur şurayada bi varayımd erken sabah oluyo :)
-
Ben de indirecem anasini satayim :D