Ev Almak Mantıklı Mı
-
"Zamanında şurdan ev alsaydım şimdi zengindimin" "zamanında " kısmındayız diye düşünüyorum.
-
Sahibinden İlan No: 685399276. 1 ay kadar önce işten ayrıldım. Kredisini ödemekte zorlanıyorum. Bu sebeple fiyatta da tahribat indirimi yaparım :). İlgilenirseniz.
Not: Hatta eğer güvenirseniz krediyi 0,8 den çekmiştim. 5 yıl ödemesi kaldı. (3250 TL/ay) Nakit kısmını verin krediyi ödeyin evin devrini sonra yapalım. Bu zamanda birisine güvenmenin sıkıntılarını biliyorum ama yinede yazayım dedim.
-
ilerki zamanlarda kredi öderken gelir/gider dengeni bozmayacaksa hiç durma al derim 3 sene sonra ev değeri kredi faizinden yüksek olur..
-
5 yıl önce ev aldım çok geliyordu taksitler 1400 TL
10 yıllık almıştım yarısı bitti kira zaten 1000 lira
şu zamanda ev alınmaz net
-
DJ_Alper bunu yazdı
5 yıl önce ev aldım çok geliyordu taksitler 1400 TL
10 yıllık almıştım yarısı bitti kira zaten 1000 lira
şu zamanda ev alınmaz net
Aha bu mantıkla ben de aldım 2. yıl bitti. 0.69 dan aldıydım dolar çıldırmadan hemen önce şanslıyım :D Kaldı 8 yıl :D
-
bizde bakınıyoruz ama vay amk kredi faizleri düşer diye umut ediyordum geçen hafta 1.28 idi yanlış hatırlamıyorsam en düşük şu an 1.45 olmuş.
sanırım yükselmeye devam edecek bu konu hakkında fikri olan var mı peki ? bizimkilere sürekli yaz aylarını bekleyelim diyorum ama hata mı yapıyorum emin olamadım şimdi :/
-
Bu Eminevim katılım felan gibi yerlerden ev alan çok kişi var çevremizde daha avantajlı diye duymuştum.
-
CAgAtAy bunu yazdı
Bu Eminevim katılım felan gibi yerlerden ev alan çok kişi var çevremizde daha avantajlı diye duymuştum.
Hocam bu eminevim gibi yerlerde 2 olay var. Ya çekiliş sistemi yada büyük peşinat verip belirli ayda alma olayı
Çekiliş olayında 60kişilik gruba girdin. En fazla 30 ay bekliyorsun. Fakat 30uncu aya kadar çıkmazsa evde paranda elinde patlıyor.Peşinat verdiğinde bile 12-15 ay sonra sıra geliyor. Bide onlar senden toplam paranın belirli bir yüzdesini peşin istiyor.
-
HanDSomE bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
Hocam bu eminevim gibi yerlerde 2 olay var. Ya çekiliş sistemi yada büyük peşinat verip belirli ayda alma olayı
Çekiliş olayında 60kişilik gruba girdin. En fazla 30 ay bekliyorsun. Fakat 30uncu aya kadar çıkmazsa evde paranda elinde patlıyor.Peşinat verdiğinde bile 12-15 ay sonra sıra geliyor. Bide onlar senden toplam paranın belirli bir yüzdesini peşin istiyor.
Eee sonra ne oluyor patlayınca ? İnsanlarda bunların şubelerini patlatmıyor mu ? Nasıl oluyo mevzu
-
Bir sene sonra kredim bitiyor. Ama evi değişecem. Kafam karma karışık artık taksit ödemek istemiyorum bir yandan. Bir yandan bu evin ederiyle istediğim evi alamam 2 3 sene faize atayım. Şöyle kafama göre güzel bi evde kirada oturayım. Bankadaki parayı unutayım. Maaşımla kirayı ödeyem. Sonra belki faizler düşerse 100 200 çekip ev alam diyorum. Ama bilmiyorum. Kafam karışık