Ev Almak Mantıklı Mı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

"Zamanında şurdan ev alsaydım şimdi zengindimin" "zamanında " kısmındayız diye düşünüyorum.

buralar eskiden dutluktu..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek

Sahibinden İlan No:  685399276. 1 ay kadar önce işten ayrıldım. Kredisini ödemekte zorlanıyorum. Bu sebeple fiyatta da tahribat indirimi yaparım :). İlgilenirseniz. 

Not: Hatta eğer güvenirseniz krediyi 0,8 den çekmiştim. 5 yıl ödemesi kaldı. (3250 TL/ay) Nakit kısmını verin krediyi ödeyin evin devrini sonra yapalım. Bu zamanda birisine güvenmenin sıkıntılarını biliyorum ama yinede yazayım dedim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

ilerki zamanlarda kredi öderken gelir/gider dengeni bozmayacaksa hiç durma al derim 3 sene sonra ev değeri kredi faizinden  yüksek olur..

bir kere veren orospu olur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

5 yıl önce ev aldım çok geliyordu taksitler 1400 TL

10 yıllık almıştım yarısı bitti kira zaten 1000 lira

şu zamanda ev alınmaz net 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

5 yıl önce ev aldım çok geliyordu taksitler 1400 TL

10 yıllık almıştım yarısı bitti kira zaten 1000 lira

şu zamanda ev alınmaz net 

Aha bu mantıkla ben de aldım 2. yıl bitti. 0.69 dan aldıydım dolar çıldırmadan hemen önce şanslıyım :D Kaldı 8 yıl :D 

next next next install
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bizde bakınıyoruz ama vay amk kredi faizleri düşer diye umut ediyordum geçen hafta 1.28 idi yanlış hatırlamıyorsam en düşük şu an 1.45 olmuş. 

sanırım yükselmeye devam edecek bu konu hakkında fikri olan var mı peki ? bizimkilere sürekli yaz aylarını bekleyelim diyorum ama hata mı yapıyorum emin olamadım şimdi :/

Kreyzi tarafından 18/Nis/19 18:58 tarihinde düzenlenmiştir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Bu Eminevim katılım felan gibi yerlerden ev alan çok kişi var çevremizde daha avantajlı diye duymuştum.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

Bu Eminevim katılım felan gibi yerlerden ev alan çok kişi var çevremizde daha avantajlı diye duymuştum.

Hocam bu eminevim gibi yerlerde 2 olay var. Ya çekiliş sistemi yada büyük peşinat verip belirli ayda alma olayı

Çekiliş olayında 60kişilik gruba girdin. En fazla 30 ay bekliyorsun. Fakat 30uncu aya kadar çıkmazsa evde paranda elinde patlıyor.

Peşinat verdiğinde bile 12-15 ay sonra sıra geliyor. Bide onlar senden toplam paranın belirli bir yüzdesini peşin istiyor. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı

Hocam bu eminevim gibi yerlerde 2 olay var. Ya çekiliş sistemi yada büyük peşinat verip belirli ayda alma olayı

Çekiliş olayında 60kişilik gruba girdin. En fazla 30 ay bekliyorsun. Fakat 30uncu aya kadar çıkmazsa evde paranda elinde patlıyor.

Peşinat verdiğinde bile 12-15 ay sonra sıra geliyor. Bide onlar senden toplam paranın belirli bir yüzdesini peşin istiyor. 

Eee sonra ne oluyor patlayınca ? İnsanlarda bunların şubelerini patlatmıyor mu ? Nasıl oluyo mevzu

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

Bir sene sonra kredim bitiyor. Ama evi değişecem. Kafam karma karışık artık taksit ödemek istemiyorum bir yandan. Bir yandan bu evin ederiyle istediğim evi alamam 2 3 sene faize atayım. Şöyle kafama göre güzel bi evde kirada oturayım. Bankadaki parayı unutayım. Maaşımla kirayı ödeyem. Sonra belki faizler düşerse 100 200  çekip ev alam diyorum. Ama bilmiyorum. Kafam karışık 

le le le sakine
Toplam Hit: 3291 Toplam Mesaj: 26
ev alma komşu al ev alma ev kredisi