folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ev Sahibi, Kira, Senet Üçgeni

Ev Sahibi, Kira, Senet Üçgeni

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

adama bak ses kaydını alıyom tamam mı deyip onay almadan yaptığınız kayıtların yasal değeri yok. isterse cinayet itirafı olsun mahkemede geçmez. yine de adam bunu bilmiyor olabilir, korkutmayı deneyebilirsiniz ses kayıtları ile. insafa gelecek biri gibiyse abi bu yaptığın hak mı para için değer mi falan diye girebilirsiniz olaya. o da olmadı ses kaydı ve maliyeye şikayetle tehdit. benden bu kadar işler.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

la ben de 5 yıl önce bi evde 12 aylık senet yapıp 1 ay kaldım çıktım. 11 senet kaldı adamda ama beni bulması imkansız. bişey yapabilir mi? senetleri vermek için para istedi falan ben de vermedim. bi süre aradı yıllardır aramadı bi daha da görmez beni zaten. açıkgöz emlakçının biriydi. ilerde bişey çıkmaz di mi? tc no yok sonuçta, adresim bişeyim de yok adamda.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Ray52Lewis bunu yazdı
    student bunu yazdı

tabi o size senetle baskı yapıyorsa siz de ona önce 1000 tl ödemeyi , kira borcumuz kalmadı diye yazı alarak ödeyeceğiz deyin , yazılı kağıdı almadan para ödemeyin  daha sonra  o yazılı kağıtla  eğer 2000  tl vermezsen seni vergi dairesine  kira beyannamesi vermeyip vergi kaçırdığın için şikayet edeceğiz deyin , en kötü ihtimal 1000  tl nizi kurtarırsınız 

senedi aldıktan sonta iyi bi dövün , bi, daha kimseye aynı şerefsizliği yapamasın

Bu fikir çok mantıklı. Eyvallah. Bunu deneyeceğim.

Beyler bilginiz olsun. borcum kalmadı vs gibi yazılar posta ile gönderilip alınmaz.

Birlikte oturup imzalarsınız. Aksi taktirde adam çaycıya yazdırıp imzalatır, siz o kağıdı mahkemeye verdiğinizde ben yazmadım deyip evrakta sahtecilikten şikayetçi olur göt gibi kalırsınız.

Postayla kuryeyle sözleşme yapılmaz

HolyOne tarafından 12/Tem/13 10:07 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ray52Lewis
    Ray52Lewis's avatar
    Erkek

Eyvallah arkadaşlar. Almak istediğim bilgilerin çocuğunu aldım. Umarım sorun büyümeden halledebilirim. Teşekkürler herkese.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

la ben de 5 yıl önce bi evde 12 aylık senet yapıp 1 ay kaldım çıktım. 11 senet kaldı adamda ama beni bulması imkansız. bişey yapabilir mi? senetleri vermek için para istedi falan ben de vermedim. bi süre aradı yıllardır aramadı bi daha da görmez beni zaten. açıkgöz emlakçının biriydi. ilerde bişey çıkmaz di mi? tc no yok sonuçta, adresim bişeyim de yok adamda.

adamın icraya vermesi için, senin adresini bilmesi gerek. ayrıca senette tanzim tarihi yazmalı ve zamanaşımına uğramış. beş yıl olarak. 

tabi adam seni aradıysa resmi yollardan kaçtı bulamadım diye zamanaşımı işlemedi diyerekten icraya verse bile senin isimden yüzlerce kişi vardır. bulamaz.

///______________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

şantaj olayına gitme, adamla sözle konuşmuş  olabilirsin, olsan bile hani elinde 8 ay sonra senetin geçersiz olacağına dair yazılı imzalı belgen varmı? ses kaydını sunarsanda izinsiz yaptıgın için suçlu sen olursun. ve sakın konut vergisini ödemiyorsun veya düşük gösterip az oduyorsun gibi bir mubadeleye şantaja girme adamla.. bu işi yapacaksan sessiz sedasız yap.alenen yüzüne karşı yapılmaz bu işler. şuan senin yapacağın tek şey 1000 Tl de pazarlık yapman.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

o değil de "ondan sonra vay efendim öğrenci milleti niye böyle" diye öğrenciyi kötülerler sağda solda

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

bizim başımıza da gelmişti. ev sahibi senetleri yırttım merak etmeyin gençler demesine rağmen avukata veririm senetleri diye tehdit etmişti. durduk yere insanın moralini bozar böyle ibneler.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Haklı olmak için ayrıca notere gidip ihtarname çek, senetin iadesini iste.

Bu arada kira sözleşmesinin üzerine 1 yıl sonra senet hükümsüzdür benzeri bir madde eklemiş olsan hiç sorun kalmazdı...

opusdei tarafından 15/Tem/13 09:59 tarihinde düzenlenmiştir

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mYMusti
    mYMusti's avatar
    Erkek

hocam sen o seneti noter de mi yaptın yoksa direk alıp imzaladınız mi egerki noter yoksa işin içinde hiç bir sorun yok merak etme kanun gözünde noter de imzalanmayan senteler geçersiz zorla imzalattı dersin olur biter ;)

not: sirf noter de imza alınmadı diye zorla imzalatılar dediği için bir süre içerde yatanları biliyorum :)

Toplam Hit: 5685 Toplam Mesaj: 32