Evde Akrep Beslemek
-
istemeden içinde bulunduğum davranıştır.fakat çok heycanlı bir aksiyon.
akrebi yeryüzündeki en asil en onurlu ve her zaman en çok tırstığım canlı olarak tanımlamışımdır.
bunu beslemeyi hayal dahi edemezken böyle bir olay başıma geldi şu an da karşımda kavanozdalar amk.
şöyle ki; diyarbakırdan sipariş ettiğim organik gübrenin içinden bir tane küçücük akrep çıktı. korkudan hemen öldürdüm. sonra gübrenin ağzını açık bırakmışım kurutulmuş olduğundan ıslanmadan koku yaymaz. dün gece uyucakken duvarda küçücük bir şeyin dikkatimi çekmesiyle, ana avrat küfür etmem bir oldu. küçücük dahi olsalar hayatımın fobisiyle karşılaşmak zorunda kaldım.
bütün evi talan ettim 3 tane akrep buldum kavanoza koydum.
diyarbakırdan geldikleri için sanırım büyüdükleri vakit anasının amı gibi zehirli olucaklar ve istanbulda o tarz bir akrebin panzehiri de bulunmayacak büyük ihtimal.
ama öldürmeye sıcak bakamıyorum amk. hatta o kadar zaman bokun içinde yaşabildiler diye kavanozun içine yine biraz gübre koydum.
akıl verin ne yapmalıyım. camekan yuva alıp besleyim mi yoksa ne yer ki bunlar isteyen varsa bakarım diyen istanbuldayım gelin alın.
-
Çöpe at...
-
ilk defa akrep gördüğün belli kavanozda besle içine örümcek sinek felan at yaşar. bende sürüsüyle var.
-
akrebe olan fobim bir gün tavan arasına kaçan siyah ölümcül akrebi yakalayamayarak o gece o dağ evinde uyumak zorunda oluşumdan kaynaklanmaktadır.
yaşınız kadar görmüşlüğüm vardır.
-
resim isterük hocam :)
-
AdReNaLiNe bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
AdReNaLiNe bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
resim koy hacı benimde tarantula ve akrep besleme istediği war ama :D bilmiom
-
akrep burcum oldugu için ayrı bir düşkünlüğüm var akreplere xD bende beslemeyi düşünüyorum :/
-
forumumuza buyur
www.tarantulam.com
bende tarantula besliyorum.
Akrep,tarantula,yılan ne ararsan bulabilirsin..Uygun kaplar,topraklar yemler...
Akrep beslemek zor falan değildir kısa bir bilgi vereyim besleyeceğim diyorsan yem olarak cırcır böceği kullan durmadan kabın içinde koşturdukları için kolay yem oluyorlar veya akreplerin ufaksa un kurdu ver.
Akrep beslemek hiçbir zaman bana cazip gelmemiştir,zevkler ve renkler tartışılmaz ama çok uyuz gelir o hayvanlar bana,eğer eklembacaklılara ilgin varsa tarantula beslemeni tavsiye ederim .
-
akrep sinek yemez. örümcek yer. besleyebilirsen bu şekilde besleyebilirsin. benim de vardı sinek atardım sokup bırakırdı. sadece örümcek yiyordu.. :|