folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Evde Akrep Beslemek

Evde Akrep Beslemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

istemeden içinde bulunduğum davranıştır.fakat çok heycanlı bir aksiyon.

akrebi yeryüzündeki en asil en onurlu ve her zaman en çok tırstığım canlı olarak tanımlamışımdır.

bunu beslemeyi hayal dahi edemezken böyle bir olay başıma geldi şu an da karşımda kavanozdalar amk.

şöyle ki; diyarbakırdan sipariş ettiğim organik gübrenin içinden bir tane küçücük akrep çıktı. korkudan hemen öldürdüm. sonra gübrenin ağzını açık bırakmışım kurutulmuş olduğundan ıslanmadan koku yaymaz. dün gece uyucakken duvarda küçücük bir şeyin dikkatimi çekmesiyle, ana avrat küfür etmem bir oldu. küçücük dahi olsalar hayatımın fobisiyle karşılaşmak zorunda kaldım.

bütün evi talan ettim 3 tane akrep buldum kavanoza koydum.

diyarbakırdan geldikleri için sanırım büyüdükleri vakit anasının amı gibi zehirli olucaklar ve istanbulda o tarz bir akrebin panzehiri de bulunmayacak büyük ihtimal.

ama öldürmeye sıcak bakamıyorum amk. hatta o kadar zaman bokun içinde yaşabildiler diye kavanozun içine yine biraz gübre koydum.

akıl verin ne yapmalıyım. camekan yuva alıp besleyim mi yoksa ne yer ki bunlar isteyen varsa bakarım diyen istanbuldayım gelin alın.

tabi lan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sergen
    Sergen's avatar
    Erkek

Çöpe at...

Hayat Bir Savaşsa Tek Silahın Aklın Ve İnancındır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

ilk defa akrep gördüğün belli kavanozda besle içine örümcek sinek felan at yaşar. bende sürüsüyle var.

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

akrebe olan fobim bir gün tavan arasına kaçan  siyah ölümcül akrebi yakalayamayarak o gece o dağ evinde uyumak zorunda oluşumdan kaynaklanmaktadır.

yaşınız kadar görmüşlüğüm vardır.

tabi lan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

resim isterük hocam :)

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AdReNaLiNe bunu yazdı:
    -----------------------------

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

AdReNaLiNe bunu yazdı:

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    resim koy hacı benimde tarantula ve akrep besleme istediği war ama :D bilmiom

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

akrep burcum oldugu için ayrı bir düşkünlüğüm var akreplere xD bende beslemeyi düşünüyorum :/

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

forumumuza buyur

www.tarantulam.com

bende tarantula besliyorum.

Akrep,tarantula,yılan ne ararsan bulabilirsin..Uygun kaplar,topraklar yemler...

Akrep beslemek zor falan değildir kısa bir bilgi vereyim besleyeceğim diyorsan yem olarak cırcır böceği kullan durmadan kabın içinde koşturdukları için kolay yem oluyorlar veya akreplerin ufaksa un kurdu ver.

Akrep beslemek hiçbir zaman bana cazip gelmemiştir,zevkler ve renkler tartışılmaz ama çok uyuz gelir o hayvanlar bana,eğer eklembacaklılara ilgin varsa tarantula  beslemeni tavsiye ederim .

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

akrep sinek yemez. örümcek yer. besleyebilirsen bu şekilde besleyebilirsin. benim de vardı sinek atardım sokup bırakırdı. sadece örümcek yiyordu.. :|

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 11041 Toplam Mesaj: 50