folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Evde Kütle Ağırlığınızla Yapabileceğiniz Kuvvet Antremanları [Video]

Evde Kütle Ağırlığınızla Yapabileceğiniz Kuvvet Antremanları [Video]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

ne oluyo rockler sakin olun

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

güzel konu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KursatReis
    KursatReis's avatar
    Erkek

hocam eyvallah bu çok ıyı oldu ışte.

TANRI TÜRK Ü KORUSUN O KENDİNİ YÜCELTİR
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Hocam bende 190 boy var 70 kiloyum kilo alarak bunları yapmam lazım kilo alamıyorum  ona bi çare var mı?

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

o karın kası antrenmanı yüzünden 1 hafta gülemedim ben amk.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek
    Aytekinet bunu yazdı

Hocam bende 190 boy var 70 kiloyum kilo alarak bunları yapmam lazım kilo alamıyorum  ona bi çare var mı?

bende benzer bir konudan müzdaribim ve antremanlar sürekli yapman koşuluyla bulk gibi protein tozlarıyla destek yaparsan yararı olacağını yoğun araştırmalarım sonrası öğrendim. Yakında tozlarına başlamayı düşünüyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Eve gidince deneyeyim bakalım. Bi yerden başlamak lazım. 

Blue Screen of Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bilgilendirici konu, teşekkürler

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhabalar,

Benim gibi evde antreman yapıyorsanız, güçsüz kalmış olmaktan muzdaripseniz, önce kilo almak niyetindeyseniz, protein tozu gibi takviyeleri alacak kıvama gelemediyseniz; bu tarif size göre. Hemen belirteyim, tarifi internetten filan bulmadım. Kütahya'da okurken Domaniç'de güreş festivalleri yapılırdı. Hoş hala yapılıyor. Festivalde 3 sene arka arkaya Başpehlivan seçilen Selçuk abi vardı. Tarif ona aittir. Kendim de kullandım, kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim.

Öncelikle en yakın kasaba gidip 2-3 kg kadar dana kemiği alıyoruz. Dikkat etmemiz gerekn husus; yağının az olması ve mümkünse en az 2 tane kol veya bacak kemiğinin de olması. Onun haricinde omurga ve kaburga kemikleri de çok faydalı oluyor. Kemikleri eve götürüp büyük bir düdüklü tencere içerisine koyuyoruz. Kemiklerin üstünü kapatacak kadar (2-2.5 litre kadar) su ekliyoruz. Çok az bir tuz koyup orta ateşte 1.5 saat kadar kaynatıyoruz. İsterseniz kemiklere yarın kilo kadar yağsız et de ekleyebilirsiniz. Kemikler kaynadıkdan sonra, tencereyi açıp kemik suyunu 2-3 kat tülle süzüyoruz. Çünkü içinde minnacık küçük kemikler olabiliyor. Neyse süzdüğümüz kemik suyu oda sıcaklığına geldiğinde dolaba atıyoruz. Amacımız yağından da ayırmak. Ortalama bir kaç saat içerisinde kemik suyu donmuş oluyor. Üstünde kirli beyaz renkte hayvansal donmuş yağ göreceksiniz. Bu yağı kaşık marifetiyle topluyorsunuz.Bütün yağını aldıysanız süper...

Gelelim kullanımına;

ÖNEMLİ NOT: Fazla içeyim zararı olmaz derseniz midenizi bozar (bildiğin cırcır olursun)

Yemek yedikten sonra yani tok karnına ve antremandan 1 saat önce içmenizi öneririm. 

Küçük bir cezveye 1 ÇAY BARDAĞINI AŞMAYACAK kadar koyup, ısıtın

Damak tadınıza göre kekik, kimyon veya aromali baharatlarla tadlandırabilirsiniz, ben kekikli seviyorum ;)

Çay bardağına koyup çay gibi içebilirsiniz.

2 günde bir çay bardağı yeterli ölçüdür. Tabi bu ölçü başlangıç seviyesinde olanlar içindir.

FAYDALARI:

Yüksek oranda hayvansal protein içerdiğinden vücudun kuvvet kazanmasını sağlar,

Eklemleri ve kemikleri güçlendirir

Yüksek oranda B ve B12 vitamini içerir, testesteron seviyesini yükseltir.

Son 2 yıl içerisinde irileşerek kilo almamda, fizik olarak güçlü olmamda ki en büyük etken bu kemik suyunu kullanmamdır.

Spor yapmıyorsanız ve kemik suyunu kullanmaya başlarsanız bir süre sonra kilo almaya başlarsınız. Bu kaçınılmazdır. O yüzden benim yaptığımı yapmayın. Yani kemik suyu tüketiyorsanız mutlaka spor yapın ki kas-kemik ve eklemleriniz güçlenerek gelişsin.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

içinde şöyle koşusu beslenmeside dahil doğal vücut yapma ile ilgili bi program yokmu süresi önemli değil sürekli yapılacak bi spor olarak bakıyorum

Toplam Hit: 9407 Toplam Mesaj: 64