folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Evden Çıkmadan Ayda 1000 TL Kazanmak

Evden Çıkmadan Ayda 1000 TL Kazanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liarhack
    Liarhack's avatar
    Erkek

Malum freelance sektöründen 1.000 değil 20.000 TL üzeri kazanıyorlar tabi bu senin yeteneklerinle bağlı kalkıp link kısaltma, anket doldurma gibi basit işlerle çok büyük bir gelir elde edemezsin. Örnek; tasarımcısın veya iç mimarsın veya webmaster veya yazılımcı veya teknoloji ile alakalı modern bir mesleğin varsa bide ticaret konusunda kendini bi noktaya getirdiysen sırtın yere gelmez. Şuan net olarak çok ön plana çıkmasada Maya, mudbox gibi programlarla oyun karakterleri tasarlayıp freelance olarak iyi bir gelir sağlayabilirsin. Gördüğümüz üzere, 20 dakikada yeni bir oyun sürülüyor piyasaya :) veya utility tarzı programlarla saçma sapan uygulamalar, veya oyunlar yapıp google play markette yayınlayıp para kazanabilirsin :) ama telif varmı orasını bilemem.. Kısacası olay tamamen kaşarlık ve yetenekte bitiyor.

Liarhack tarafından 25/Ağu/16 07:59 tarihinde düzenlenmiştir

www.tithack.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek
    diplomali-issiz bunu yazdı

benim çalıştığım bir firma var şuanda hocam yeri istanbul'da nerede falan bilmiyorum ama bu işi yapabileceklerine inanan arkadaşlara yardım ederim önce biraz işi kapmanız lazım ki adamlar sizi alsın. basit birşey değil yani ama rahat iş açık ve net söylim. evinde klimanın önünde çayını yudumla trafik derdi yok bişey yok.. ben size yüzlerce ses  gönderecem sesleri yavaş oynatan proğram var onlardan sesleri yavaşlatıp tek tek tüm seslerin konuşmalarını yazacaksınız. bu sesler tek bir doktora ait olsaydı 10 günde kapardın ama 5-6 saatte bir başka bir doktor geliyor ve 10'dan fazla doktor var anlayacağınız.. ben şuan bir devlet hastanesinde çalışıyorum önümüzdeki süreçte 5-6 ay sonra falan hastanedeki işi bırakıp sadece evde çalışmayı düşünüyorum sıkıldım artık hastanede hasta derdi patron dedi onun derdi bunun derdi.. evimde oturup keyfime göre işimi yapayım bana daha mantıklı geliyor.. ayda 5-6 bin yazarım yeter bana :)

Hocam ben sağlık öğrencisiyim zaten 1 ay çalışsam süper iyi olur benım ıcın mumkun mu acaba

d3lete tarafından 25/Ağu/16 08:18 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

Peki herhangi bir kota var mi?

Atiyorum ben aylik 1000 tane yazdim bana yetti deme sansim var mi?

Okudum msjlari sorulduysa affola gozden kacirmis olabilirim

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CoxupeR
    CoxupeR's avatar
    Erkek

speech to textden parayı vuralım ozaman :) hocam bi kayıt yollarmısın deneyim .

laugh alone and the world thinks your an idiot
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    CoxupeR bunu yazdı

speech to textden parayı vuralım ozaman :) hocam bi kayıt yollarmısın deneyim .

Türkçe STS sıkıntılı olabilir. Birde üzerine tıp terimleri vs. çok zor olabilir. Ama yaparsan efsane olur. Belki daha önceki kayıt ve raporlarından ML ile bir çözüm üretilebilir. 

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

İniglizceden türkçeye, almancadan türkçeye ve fransızcadan türkçeye çeviri yapabileceğimiz bir ortam var mı ? Ayrıca Makale yazma olayı nasıl oluyor? Biri yönlendirebilir mi acaba ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_todd
    by_todd's avatar
    Erkek

Arkadaşlar getmyads sayfasınıda deneyebilirsiniz. 

ben üyeyim ve verdiğim link benim referansımdır. referansım ile üye olursanız çok sevinirim. tabiki direk de üye olabilirsiniz

site yatırdığınız paraya göre size 600 gün yani 20 ay geri ödeme yapıyor. kazandığınızın yarısını içerde tutuyor ve onunlada jeton alabiliyorsunuz.

Elinizde ufak da olsa bir birikiminiz var ise aşağıdaki siteyi deneyebilirsiniz.

örnek 500 dolar için günlük 5 dolar aylık 150 dolar kazanabilirsiniz. 

yatırdığınız 500 dolar 20 ay boyunca jeton sayınızı hiç değiştirmezseniz bile aylık 150x20= 3000 dolar kazandırıyor

site ile ilgili hiçbir yerde şikayet yok. mağdur olan yok. denemek isterseniz buyurun

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

..

GUS tarafından 23/Kas/16 16:48 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmaman
    osmaman's avatar
    Erkek
    by_todd bunu yazdı

ben üyeyim ve verdiğim link benim referansımdır. referansım ile üye olursanız çok sevinirim. tabiki direk de üye olabilirsiniz

site yatırdığınız paraya göre size 600 gün yani 20 ay geri ödeme yapıyor. kazandığınızın yarısını içerde tutuyor ve onunlada jeton alabiliyorsunuz.

Elinizde ufak da olsa bir birikiminiz var ise aşağıdaki siteyi deneyebilirsiniz.

yatırdığınız 500 dolar 20 ay boyunca jeton sayınızı hiç değiştirmezseniz bile aylık 150x20= 3000 dolar kazandırıyor

site ile ilgili hiçbir yerde şikayet yok. mağdur olan yok. denemek isterseniz buyurun

Getmyads

http://www.tahribat.com/forum/coinspace-ile-para-kazanma---nedir-bu-223179

Aynı mesajı bu konuda da gördüm. Şuan seninle ilgili düşüncelerim hiç iyi değil. 

İmza mı? O da ne demek?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Erkek
    by_todd bunu yazdı

Getmyads

Küfür edicem artık ya. Adam 3 konuyada yapıştırmış domain 1 senelik reglenmiş. Bildiğin 5. sınıf ponzi sisteminin reklamını yapıyor lavuk.

Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
Toplam Hit: 25541 Toplam Mesaj: 148
para kazanmak evden