Evrim Ve Bir Örnek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:
    -----------------------------

PanxeR bunu yazdı:

Bir yaratıcının olduğu Hususu Şüphe Götürmez,

sebep ? sen kahin misin?

diğer arkadaş da istediğini savunsun görüş düşünce kendisinin ama ben NORMAL insan olarak ne olduğu belirsiz şeylere sizin gibi kanacak deilim

kendinizi istediğiniz şeye inandırın....

Evrim ve bir örnek

kuzeydeki güneydekı afrikadaki türkiyedeki insanların birbirinden farklı oluşu adem olsa bile 0 AB A B + - kan gruplarını bir kere de barındıramayacağı gibi

hadi o kudreti var diyelim niye tek kab grubu yok ta bir sürü var? sebep nedir yaradan böle bişi yaparmı boşu boşuna

yapmaz demekki evrim geçiriyoruz ama evrimi geçtim din e dönelim

dinler birer yanılgıdan başka birşey değil bak gördün mü sizi ne güzel kontrol ediyorlar kuzularım benim =)  

Kontrol edilmek icin bi dine inanmak mi zorundasin.Bak senide dinsizlik(seytan) kontrol ediyor.

ne alaka dinsizlik ile şeytan?  ben hiç bir uydurma şeye (din allah şeytan melek vb. inanmıorum diyorum ) sen inanıyorsan senin problemin orda bana

masal okuma

evrim tesafür ler sorunu oluşmaz

EVRİM= BİR CANLININ DAHA İYİ YAŞAYABİLMEK ORTAMA UYUMSAĞLAYABİLMEK vB. İHTİYAÇLARINDAN DOLAYI  İHTİYACINA GÖRE BİYOLOJİK OLARAK DEĞİŞEREK
    YENİ ÖZELLİK KAZANMASI VEYA KAYBETMESİDİR

tam olarak tanımı bu olmayabilir ben yazdım ama o senin tesafürler ile alakası yok bide bize derler araştırdın mı boktan şeylerin nesini araştırıcam

delinin biri kuyaya taş atmış sizin gibi milyonlarca insan o taşın arkadsından atlamış ,,, yazık yazık kör gibi dolaşıyorsunuz.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

arkadaş hücrelerin beyni mi var çevre şartlarını görebilip ona göre değişimler geçirsinler. Bunlar ya yaratıcının işidir yada kör bir tesadüftür.Başka bir alternatif yolu mu var? XX türünde bir hayvan karda beyaz oluyorsa bunu hücreler düşünerek mi yapıyorlar? Ya ortam beyaz gelin bu hayvanın tüy rengini beyaz yapalım ki karda belli olmasın, böyle mi diyorlar? Çevresel şartlara nasıl uyacak bu hayvan? Hücrelerin gözleri olmadığından tesadüfsel değişimler geçirirler..(%99 mutasyondur) bu mutansyonların da %99 u zararlıdır, %0.999999999999999999999999 u etkisiz %0.0000000000000000000000001 i de yararlıdır. O yararlı mutasyon da bu XX hayvanının bir özelliğini değiştirecek ki o özellikte bir sürü gen içinde gidip renk pigmentine vuracak... Ölme eşşeğim ölme..

Kör olan biziz zaten..Sen gözlerini dört açmış herşeyden haberdarsın.

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

Esconda bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

Bir yaratıcının olduğu Hususu Şüphe Götürmez,

sebep ? sen kahin misin?

diğer arkadaş da istediğini savunsun görüş düşünce kendisinin ama ben NORMAL insan olarak ne olduğu belirsiz şeylere sizin gibi kanacak deilim

kendinizi istediğiniz şeye inandırın....

Evrim ve bir örnek

kuzeydeki güneydekı afrikadaki türkiyedeki insanların birbirinden farklı oluşu adem olsa bile 0 AB A B + - kan gruplarını bir kere de barındıramayacağı gibi

hadi o kudreti var diyelim niye tek kab grubu yok ta bir sürü var? sebep nedir yaradan böle bişi yaparmı boşu boşuna

yapmaz demekki evrim geçiriyoruz ama evrimi geçtim din e dönelim

dinler birer yanılgıdan başka birşey değil bak gördün mü sizi ne güzel kontrol ediyorlar kuzularım benim =)

Kontrol edilmek icin bi dine inanmak mi zorundasin.Bak senide dinsizlik(seytan) kontrol ediyor.

ne alaka dinsizlik ile şeytan? ben hiç bir uydurma şeye (din allah şeytan melek vb. inanmıorum diyorum ) sen inanıyorsan senin problemin orda bana

masal okuma

evrim tesafür ler sorunu oluşmaz

EVRİM= BİR CANLININ DAHA İYİ YAŞAYABİLMEK ORTAMA UYUMSAĞLAYABİLMEK vB. İHTİYAÇLARINDAN DOLAYI İHTİYACINA GÖRE BİYOLOJİK OLARAK DEĞİŞEREK
    YENİ ÖZELLİK KAZANMASI VEYA KAYBETMESİDİR

tam olarak tanımı bu olmayabilir ben yazdım ama o senin tesafürler ile alakası yok bide bize derler araştırdın mı boktan şeylerin nesini araştırıcam

delinin biri kuyaya taş atmış sizin gibi milyonlarca insan o taşın arkadsından atlamış ,,, yazık yazık kör gibi dolaşıyorsunuz..

Panxer Hocam Bari Kökten Yok demeyiver Yahu, Gerçekten Bu Kadar Sıığğ Düşünceli Olamazsın bence. Düşünsene Evrende Bir değil Bi Ton Yaradılış var, Ve Hepsinin Sanatsal Bir Bağlantısı var buda bir Ustaya İşaret eder.

Sorgula Ama Kesin Yargıyla Yoktur Demen Bence Talihsizliktir. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

firavun bile iman etti...!

Hangi tesadüf Vucutta ki Altın oranlarıda mı duymadınız...?

Yeryüzünde 5 milyar insan Allah'ın varlıgına inanıyor

Evrim yokturu kanıtlamaya ne luzum var En güzel kanıt Pamuktur :)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enxcrazy
    enxcrazy's avatar
    Erkek

Evrim için yapılan münazaralarda kullanılabilir...

Her Kışın Sonu Elbet Bahardır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    Nasıl oldum değil ne olacam demeli! :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

SSC bunu yazdı:

Belkide pencereyi olduğu gibi uzaylılar getirdi?

Belkide dünyadan cok uzak başka bir evdende bizden 10000 sene gelişmiş olan başka bir ırkın arka bahçesi olarak o ırk tarafından düzenlendi dünya?

Sonrada ırk arasında cıkan bir savaşdan dolayı öldü?

Belkide Bir yaratıcı var o yarattı?

Hepsi birer ihtimal değil mi?

uzaylıları kim getirdi bu da bir ihtimal:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

Kanıt

Cevaplarını kesin olarak bilmediğiniz ve kanıtlayamayacağınız şeyler üzerinde gereksiz tartışıp birbirinize kerkiniyosunuz gibi, fikir alış verişi iyi hoş da bu başka bi şey. Evrim'e inanmıyorsun ve bunu o kadar profesörün bilim adamı'nın vs'nin yıllarca çalışıp kanıtlama veya çökertme çabasını bi yana bırakıp odunla matkapla basit örneklerle kanıtlamaya çalışıyorsun. Ondan sonra millet yok o bence öyle değil diyip başka bi görüş dile getirince nasıl olmaz, bu kesin böyle diyerek karşındakini salak yerine koyuyorsun bence. Çünkü bu evrim teorisi ya da kanunu artık neyse, bu kadar basit bi şekilde çökertilebilecek bi şey olsa ve yıllarca bu kadar tartışılıyosa, üzerinde çalışılıyorsa bu kadar emek veren adamların hepsi salak. Bi postta hücrenin beyni mi var nasıl ortam koşullarına göre değişecek falan demiş biri, var diyen yok zaten, kimyasal olaylarla falan değişim gösterir yanılmıyorsam hücre... Bir de uzaylı konusuna gelirsek, SSC oraya birkaç uçuk örnek sayıp bunlar da birer olasılık değil mi diyor, birkaç kişi çıkmış sanki o adam uzaylılar tarafından yaratıldığımıza inanıyormuş gibi olur mu öyle şey diyor, o adam zaten uzaylılar tarafından yaratıldık dememiş ki, bunlar da birer olasılık değil mi diyor, ama postun tamamını okuyan kim. Karşıt görüş mü var, hemen kerkineyim... Normalde böyle bu tarz konulara girip bütün postları(içinde tartışma vs. geçen) okumam aslında ama sabah sabah can sıkıntısı bakındım öyle, neden bütün postları okumadığımı tekrar hatırladım hadi kalın sağlıcakla.

Metallica Rules
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vogue
    Vogue's avatar
    Erkek
    Bunu evrime inanan görüşün okuduğu bi yazar diyor ve tesbitinde ne kadar haklı bende katılıyorum dini boyutunu atın bi kenara matematik bilen bi insan evrime inanması kadar saçma birşey yoktur.

Dünya kerhanesinde bakire değilsin tecavüz edenler var gözlerimde sağnak yağışlar kalbim krizin bekçisi olmuş
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

matematikte 10üzeri-50 den küçük olasılıklar yok kaabul edilir, evrimin çekirdeği niteliğindeki ilkel çorbanın olma ihtimali 10üzeri-56 yani sonuç öyle bir ihtimal yok.

Evrimcilerin matematikte kabul etmediği tek şey bu.

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
Toplam Hit: 20180 Toplam Mesaj: 106