Excel‘Den Anlayanlar Lütfen İçeri
-
Aşağıdaki gibi bir tablomuz var hojalar fakat ben sadece telefonların başından 0 ibaresini kaldırmak istiyorum ve 10.000'e yakın kayıt var :) bu excel beni sıktı varmı formül makro v.b bilen birileri ?
-
suanda exel kurulu değil ama hücreleri sec hangilerini yapmak istosan sağ tus hücre secimleri var sayı/tarih v.s yazması gerek o bölümden düzenliceksin.
-
cevabı merakla bekliyorum..
-
ctrl+f bul ve değiştirden değiştirilmio mu ...
-
q3zqin bunu yazdı:
-----------------------------
suanda exel kurulu değil ama hücreleri sec hangilerini yapmak istosan sağ tus hücre secimleri var sayı/tarih v.s yazması gerek o bölümden düzenliceksin.
-----------------------------ne yazıkki dostum negative :|
Edüt:sertan_06 sadece 0 ibrasini kaldırmak istiyorum o şekilde tüm 0 ları atar :)
-
sertan_06 bunu yazdı:
ctrl+f bul ve değiştirden değiştirilmio mu ...
-----------------------------10000 tane kayıt var diyo hoca :)
@Devil
eger numaraların hepsi a1'de olsaydı, =SAĞDAN(A1,1) bu formülle kaldırırdı sanırım tam emin degilim ama.
-
Başlığından dolayı yardım etmek istemeyecektim ama içim el vermedi.
Dosyayı yolla desem yollamayacan en azından bi kısmını yüklede yardım etmesi kolay olsun.
-
ben cevabını biliyorum :D:D
cevabı bu sitede saklı :D:D
-
Sütun tamanı seç sağ tıkla hücre biçimlendir Sayı>Özel>Telefon dene bakalım bi belki istedin olur
-
Bul değiştir ile söyle yapabilirsin.
Resimde çogunlukla sifirlarin önüne ' bu isaret konulmuştur ' bu isaret sıfır ekliyor rakamlarin önüne resimde görüyorsun yesil seyler var orasi iste.
ctrl+f den ' bunu düzenleyeceksin degistireceksin yani
-
DevilKingtr bunu yazdı:
q3zqin bunu yazdı:
-----------------------------ne yazıkki dostum negative :|
Edüt:sertan_06 sadece 0 ibrasini kaldırmak istiyorum o şekilde tüm 0 ları atar :)
-----------------------------aklımda ama kurulu değil tam kestiremiyorum simdi azcıkın kurcalasam bulucam :)