Excel‘Den Anlayanlar Lütfen İçeri
-
son zamanların en klas başlığı :D
-
bunn ıcın makro yazıolması en mantıklısı.. .soldan bırıncı karakter eğer 0 ise
değerei sil gibi bi algoritma yazılmaı
-
ugurben bunu yazdı:
-----------------------------
bunn ıcın makro yazıolması en mantıklısı.. .soldan bırıncı karakter eğer 0 ise
değerei sil gibi bi algoritma yazılmaı
-----------------------------'0 olarak gözüküyor
-
telefon numaralarının olduğu sutunları seç sonra hücreleri biçimlendir de orayı sayı yap belk işe yarar bir dahakinede düzgün baslık aç :S
-
wert bunu yazdı:
telefon numaralarının olduğu sutunları seç sonra hücreleri biçimlendir de orayı sayı yap belk işe yarar bir dahakinede düzgün baslık aç :S
-----------------------------Bundan sonra başlık açarken sana sorarım sorun nedir ? ====> Excel‘den Anlayanlar Lütfen İçeri
-
DevilKingtr bunu yazdı:
wert bunu yazdı:
-----------------------------Bundan sonra başlık açarken sana sorarım sorun nedir ? ====> Excel‘den Anlayanlar Lütfen İçeri
-----------------------------hocam forumu gez bakalım 2002 den bu yana başlığa özel karakter koyan kaç kişi var ?
-
Konu başlıkları, Forum içerisinde aramayı kolaylaştıracak şekilde, ":|", ":)", ":D" gibi işaret simge içermeyen, normal yazı standartlarında, ilk harfi büyük olacak şekilde, Türkçe dilbilgisi kurallarna uygun olarak yazılmalıdır. Tümü büyük harf yazılan, rastgele büyük-küçük harf ile konu açmak yasaktır. Aksi taktirde "Dördüncü Sınıf Ceza" uygulanır.(Link) ayrıca konu başlığın içeriği açıklar nitelikte değil
-
excel normalde 0 dan sonraki rakamlari yazar 0 i siler
ama 0212 332 44 44 seklinde yazarsan 0 i silmez.
veya text formatindaysa silmez.
-
neyse cozume gelelim,
ilk once o 0 lari silmek istedigin satiri oldugu gibi tek format haline getirmen gerekiyor,
yani;
0214 332 44 44 0215 332 44 44 0216 332 44 44 0217 332 44 44 0218 332 44 44 0219 332 44 44 0220 332 44 44 seklinde olmali veya sadece 0xxx olanlari bir sutuna koy, sonra hepsini kopyala ve bos bir notepad text belgesine yapistir.
daha sonra excel i ac dis veri al diyerek aktar ve aktarirken satirlari kendin ayarlayabilecegin ikinci bir ekran kismi var
oraya geldiginde 0 lar disarida kalacak sekilde ayarlayabilirsin.
-
biraz hizli anlattim, eger dis veri aktarimini kullandiysan ne demek istedigimi anlamissindir.
olmadi yapamadim dersen, gonder bakip halletmeye calisayim.
-
ban i ben actim
acil durum oldugu icin bu defalik mazur goruyoruz.
-
underzero bunu yazdı:
ban i ben actim
acil durum oldugu icin bu defalik mazur goruyoruz.
hocam eyvalla teşekkür ettim hallettik geçde olsa yardımlarınla eyvallah hoca