Eylemin Kirali
-
-
araştırmadım ama haber doğruysa şunu demek istiyorum; adamlar bu denli büyük bi eylemi bile sızdırmamak için uğraşırken Türkiye'de en ufak toplanmalar, pankart açmalar bile günlerce tv lerde haber oluyor. kendi kendimizi rezil ediyoruz, yazık...
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
araştırmadım ama haber doğruysa şunu demek istiyorum; adamlar bu denli büyük bi eylemi bile sızdırmamak için uğraşırken Türkiye'de en ufak toplanmalar, pankart açmalar bile günlerce tv lerde haber oluyor. kendi kendimizi rezil ediyoruz, yazık...
washingtontimes ın ana sayfasında kocaman yazıyo hocam neden bahsediyosun sen ?
-
yapılan eylemin amacı nedir kimler neden yapıyor ?
-
patron_38 bunu yazdıblood_rhyme bunu yazdı
Memleketimde benzin 5.10 tl/lt millet nasıl motorla arabayla eylem yapsın?
kardesim at gozlukleriyle bakmaya gerek yok , kimse demiyorki motorla eylem yapin , verilmek istenen mesaj cok acik bi sekilde ortadan
yakmadan , yikmadan , vurmadan , kirmadan adam akilli yapilsin .... polisiylede siviliylede
kardeşim o dediğini anlayacak kapasitede adam zaten ortalığı yakıp yıkmaz. Bre çapulcular (yakıp yıkanlara diyorum) o yakıp yıktıklarınız gene vergiyle yapılıyor. şimdi bir gezi vergisi koysalar .mına koyduğunuz araçlar için bi eylem daha yaparsınız :D
aşağıda da müritler demiş benzin niye 5.10 onu sorgulamak lazım diye. doğru çok haklısın sorgula. lakin ortalığı s.kmeden sorgula. bak adamlar motorla eylem yapmış. motorla yapmak zorunda dğeilsin. git bisikletle yap mk.
-
yunusdogan bunu yazdı
yapılan eylemin amacı nedir kimler neden yapıyor ?
Amerikadaki müslümanlar başka gün yokmuş gibi 1 milyon tane Müslüman 11 eylülde her müslüman terörist değildir ve kimseden korkmuyoruz mesajı vermek için protesto yürüyüşü yapmışlar.Bunlara karşı cevap olarakda amerikalı 2 milyon motorcu washington sokaklarına motorlarıyla inip trafiği felç etmişler.
-
noname bunu yazdı
Az once alsancaktan geldim, tesaduf eseri eyleme ugramis bir yoldan gctim. Daha barikatlar duruyor dumani tutuyordu. Trafik lambalari isaretleri falan "kaldirimla beraber"(?!) sokulmus yerlerdeydirler.
Yapilan eylem degil, dupeduz orospu cocuklugu.
Valla bende senin şu yazdıklarına bi betimleme yapmak isterdim de gerek yok hocam. Yazacağım o uzun küfürler boşa gidecek zaten bi sikim anlamayacaksın.
-
noname bunu yazdı
Az once alsancaktan geldim, tesaduf eseri eyleme ugramis bir yoldan gctim. Daha barikatlar duruyor dumani tutuyordu. Trafik lambalari isaretleri falan "kaldirimla beraber"(?!) sokulmus yerlerdeydirler.
Yapilan eylem degil, dupeduz orospu cocuklugu.
insanların ölümü yerine kırılan kaldırımları düşünen zihniyetler merhaba. tayyip yıllardır size ne yapıyor ?
-
manhyak bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
washingtontimes ın ana sayfasında kocaman yazıyo hocam neden bahsediyosun sen ?
-
Sharp bunu yazdı
insanların ölümü yerine kırılan kaldırımları düşünen zihniyetler merhaba. tayyip yıllardır size ne yapıyor ?
İnsanlar bütün dünyada ölüyor dostum, neden o insanlar için hiçbir eylem vs. yapılmazken, hatayda bomba patlatılırken eylem yapılmıyorda, yada ne bileyim ağaoğlu binlerce ağacı kestirip koca bir semt inşaa ederken eylem yapılmıyorda en ufak bir olayda ülkeye milyarlarca dolar zarar veriyorlar ?
Rahat batıp gidersen eyleme, beşinci kattan altıncı kattan düşer bok yoluna gidersin, kafana taş gelir molotof gelir bok yoluna gidersin ve ailenden başka kimseninde sikinde olmaz bu olay.
Bu kadar basit aslında.
Benim vergimle alınan otobüsü, yapılan durakları eylem yapıyorum adı altında, özgürlük istiyorum adı altında yakıp yıkarsa, kusura bakmasında hepsinin direği analarına girsin..
Özgür değilim dedikleri ülkede, başbakanın ölmüş anasına bile küfür edebiliyorlar, özgür olsalar kim bilir neler yapacaklar..