Eylemin Kirali
-
eylemle isyani karistiran milletiz
-
Seçimle gelecek kişi demokrasiyi kaldırmak için geliyorsa ve bu biliniyorsa o kişinin gelişinin engellenmesi antidemokratik değildir. Demokrasi farklı görüşlerin bir sonraki dönemlerde istenildiği takdirde seçilebileceği ve aynı görüşte olmayan insanların birlikte yaşayıp inandıklarını düşündüklerini birlikte ifade edebileceği bir yapıdır. Sen demokrasi bir tramvaydır istediğim yerde ineceğim dersen ve ineceğin yer tek bir dine tek bir inanca saplı kalıp diğer tüm görüş ve inanç sahiplerini imhaya yöneliyorsa sana karşı alınacak önlemler antidemokratik değildir.
Ben senin inandıklarına inanmak zorunda değilim, senin tanrın ve ahiret inancın seni ilgilendir. Senin yaşam biçimin seni ilgilendirir. Kalkıp da eğitim sistemini dine dayandırmaya yeltenirsen, din eksenli oluşturduğun örfi hukuku yazılı hukuk haline getirmeye çalışırsan insanlar sokaklara dökülür. Devlet gücünü kullanarak tiranlık baskı ve zulüm uygularsan otobüs de yakarlar cam da kırarlar. Her şey bir etki tepkiden ibarettir.
-
Önce bi Kral yazmayı öğrenin ya
-
blood_rhyme bunu yazdı
Memleketimde benzin 5.10 tl/lt millet nasıl motorla arabayla eylem yapsın?
gören de sanacak kimse benzin fiyatlarından sokağa çıkamıyor. her gün yolların kilit olmasının müsebbibi uzay gemileri heralde.
-
u235 bunu yazdıblood_rhyme bunu yazdı
abi benzin 5 lira oldu metrobüse 1 kere binmek en az 2 lira.Vatandaşı harbi iyi sikiyorlar ha.
Toplu taşıma kullanın toplu taşıma kullanın diye götlerini yırtıyorlar ama toplu taşıma hem kazık hemde hala yetersiz.
Kadıköy-Altunizade arası işe gidip gelen bir adam bile ayda 100 lira civarında toplu taşımaya para veriyor.Bizim millet ses çıkarmadıkça bunlar daha oğullarına çok gemicikler alırlar.
Eyvallah,ses çıkarmazsak daha da çok bindirecekler;ama ses çıkarınca da durum pek farklı olmuyo.
Son bilanço:
7 ölü
11 göz çıkması suretiyle yaralanma
Yüzlerce psikolojik travma
-
canlı yayın yokmu
-
blood_rhyme bunu yazdı
ortalık düğün konvoyundan geçilmiyor eyleme gelince aa 5 tl nası yapalım olur :)
-
CEO bunu yazdıSharp bunu yazdı
insanların ölümü yerine kırılan kaldırımları düşünen zihniyetler merhaba. tayyip yıllardır size ne yapıyor ?
İnsanlar bütün dünyada ölüyor dostum, neden o insanlar için hiçbir eylem vs. yapılmazken, hatayda bomba patlatılırken eylem yapılmıyorda, yada ne bileyim ağaoğlu binlerce ağacı kestirip koca bir semt inşaa ederken eylem yapılmıyorda en ufak bir olayda ülkeye milyarlarca dolar zarar veriyorlar ?
Rahat batıp gidersen eyleme, beşinci kattan altıncı kattan düşer bok yoluna gidersin, kafana taş gelir molotof gelir bok yoluna gidersin ve ailenden başka kimseninde sikinde olmaz bu olay.
Bu kadar basit aslında.
Benim vergimle alınan otobüsü, yapılan durakları eylem yapıyorum adı altında, özgürlük istiyorum adı altında yakıp yıkarsa, kusura bakmasında hepsinin direği analarına girsin..
Özgür değilim dedikleri ülkede, başbakanın ölmüş anasına bile küfür edebiliyorlar, özgür olsalar kim bilir neler yapacaklar..
Seninle aynı havayı teneffüs etmiş olabilme ihtimalinden tiksiniyorum.
-
Sharp bunu yazdınoname bunu yazdı
Az once alsancaktan geldim, tesaduf eseri eyleme ugramis bir yoldan gctim. Daha barikatlar duruyor dumani tutuyordu. Trafik lambalari isaretleri falan "kaldirimla beraber"(?!) sokulmus yerlerdeydirler.
Yapilan eylem degil, dupeduz orospu cocuklugu.
insanların ölümü yerine kırılan kaldırımları düşünen zihniyetler merhaba. tayyip yıllardır size ne yapıyor ?
30 yıldır ölen insanların niye hiç adı geçmiyo pankartlarınızda? 5 6 tane eleman polise taş,molotof atarken ölünce kahraman da dağın başında orospu çocuğu teröristlerle çatışırken ölen kahraman değil mi?
insanlıktan nasibinin almamış zihniyete merhaba. yıllardır vatan hainleri size ne yapıyor?
-
WALLACEs bunu yazdıblood_rhyme bunu yazdı
ortalık düğün konvoyundan geçilmiyor eyleme gelince aa 5 tl nası yapalım olur :)
biz eylemin kralını yaptık yapıyoruz zaten bebeğim merak etme :)