Facebook'un Açıklarından 9 Bin Dolar Kazandı
-
Valla varmış teşekkür listesinde
http://www.facebook.com/whitehat/thanks/
eagleofcondor tarafından 30/Mar/13 13:55 tarihinde düzenlenmiştir -
kafa var da çakallık yok işte, ben de o bilgi olsa 100 katını kazanırdım o paranın.
-
CEO bunu yazdı
kısacası siktirsin, amk facebook'ta bir açık bulsa 9.000 tl'ye satan adam dünyanın en mal en geri zekalı adamı olmalı..
pek doğru bir haber gibide gelmedi bana ama neyse
budamı yalan. bırakın arkadaşlar bok atmayı herife adam yapmış başarmış helal olsun demek düşer yok msn patlatırım yok şu yok bu yok boş adammış gibi kendinizi ufaltmaya gerek yok bence.
-
cumhur onat 2011 ve 2012 listesinde var onu neden haber yapmiyorlar.
-
Whitehot ne amk :D
-
torpedo_XL bunu yazdı
-
GUS bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Beyaz şapkalı hackerlar bunlar zararsızdır sistem açıklarını ararlar onarırlar destek sağlarlar
Black Hat lar ise bunlar tam tersinedir yıkıcıdır kırıcıdır :)
-
aktas_967 bunu yazdıGUS bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Beyaz şapkalı hackerlar bunlar zararsızdır sistem açıklarını ararlar onarırlar destek sağlarlar
Black Hat lar ise bunlar tam tersinedir yıkıcıdır kırıcıdır :)
Zaten o da biliyor ne olduğunu yanlış yazılmış WhiteHat olacaktı ;)
-
Bok atmayalim beyler tebrik edip gecelim... Vallahi sizede hack begendirilmiyor haa...
Listeye baktimda face'de ne kadar cok acik bulunmus.... Ben ciddi acik bulsam parayla kisilerin facelerini hacklerdim biraz kazandiktan sonra faceye bildirip ismimi whitehat listesine yazdirirdim :)
Cw'de biri sanirim..
-
gamesbug bunu yazdıCEO bunu yazdı
kısacası siktirsin, amk facebook'ta bir açık bulsa 9.000 tl'ye satan adam dünyanın en mal en geri zekalı adamı olmalı..
pek doğru bir haber gibide gelmedi bana ama neyse
budamı yalan. bırakın arkadaşlar bok atmayı herife adam yapmış başarmış helal olsun demek düşer yok msn patlatırım yok şu yok bu yok boş adammış gibi kendinizi ufaltmaya gerek yok bence.
bulduğu açık emin ol bir boka yaramayan bir açıktır, örnek veriyorum kişi listende ekli olmayanlara mesaj göndermek ücretli, ama adam bunu bir şekilde aşar ücretsiz göndermeyi sağlar, al sana açık.
hack konusunda pek birşey bilmem ama öyle ahım şahım bir açığı bulsa emin ol 9.000 dolara falan satmaz..
gözünüzde ne çok büyütüyorsunuz böyle şeyleri, görende facebook root etmişte hiçbirbok yapmadan adamlara mail atmış açığı kapatın diye sanacak..
100 milyar dolarlık bir sistemde açık buluyor ve değeri 9.000 tl. Bulduğu açığın tehlikesinin boyutunu otur düşün bakalım bi.
Google, Microsoft bilmemne en küçük bir açıkta 50.000 - 100.000 tl ödül verirken facebook cimrilikmi yapmışta çok çok çooooooooook önemli bir açık bulan bu EFSANE TÜRK için 9.000 tl ödül vermiş..