folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Facebook'un Açıklarından 9 Bin Dolar Kazandı

Facebook'un Açıklarından 9 Bin Dolar Kazandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek

Valla varmış teşekkür listesinde

http://www.facebook.com/whitehat/thanks/

eagleofcondor tarafından 30/Mar/13 13:55 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

kafa var da çakallık yok işte, ben de o bilgi olsa 100 katını kazanırdım o paranın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

kısacası siktirsin, amk facebook'ta bir açık bulsa 9.000 tl'ye satan adam dünyanın en mal en geri zekalı adamı olmalı..

pek doğru bir haber gibide gelmedi bana ama neyse

budamı yalan. bırakın arkadaşlar bok atmayı herife adam yapmış başarmış helal olsun demek düşer yok msn patlatırım yok şu yok bu yok boş adammış gibi kendinizi ufaltmaya gerek yok bence.

Gel bili bili gates
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

cumhur onat 2011 ve 2012 listesinde var onu neden haber yapmiyorlar.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Whitehot ne amk :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Beyaz şapkalı hackerlar  bunlar zararsızdır sistem açıklarını ararlar onarırlar destek sağlarlar

Black Hat lar ise bunlar tam tersinedir yıkıcıdır kırıcıdır :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    aktas_967 bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Beyaz şapkalı hackerlar  bunlar zararsızdır sistem açıklarını ararlar onarırlar destek sağlarlar

Black Hat lar ise bunlar tam tersinedir yıkıcıdır kırıcıdır :)

Zaten o da biliyor ne olduğunu yanlış yazılmış WhiteHat olacaktı ;)

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Bok atmayalim beyler tebrik edip gecelim... Vallahi sizede hack begendirilmiyor haa...

Listeye baktimda face'de ne kadar cok acik bulunmus.... Ben ciddi acik bulsam parayla kisilerin facelerini hacklerdim biraz kazandiktan sonra faceye bildirip ismimi whitehat listesine yazdirirdim :)

Cw'de biri sanirim.. 

_Dert_ tarafından 30/Mar/13 15:29 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    gamesbug bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

kısacası siktirsin, amk facebook'ta bir açık bulsa 9.000 tl'ye satan adam dünyanın en mal en geri zekalı adamı olmalı..

pek doğru bir haber gibide gelmedi bana ama neyse

budamı yalan. bırakın arkadaşlar bok atmayı herife adam yapmış başarmış helal olsun demek düşer yok msn patlatırım yok şu yok bu yok boş adammış gibi kendinizi ufaltmaya gerek yok bence.

bulduğu açık emin ol bir boka yaramayan bir açıktır, örnek veriyorum  kişi listende ekli olmayanlara mesaj göndermek ücretli, ama adam bunu bir şekilde aşar ücretsiz göndermeyi sağlar, al sana açık.

hack konusunda pek birşey bilmem ama öyle ahım şahım bir açığı bulsa emin ol 9.000 dolara falan satmaz..

gözünüzde ne çok büyütüyorsunuz böyle şeyleri, görende facebook root etmişte hiçbirbok yapmadan adamlara mail atmış açığı kapatın diye sanacak..

100 milyar dolarlık bir sistemde açık buluyor ve değeri 9.000 tl. Bulduğu açığın tehlikesinin boyutunu otur düşün bakalım bi. 

Google, Microsoft bilmemne en küçük bir açıkta 50.000 - 100.000 tl ödül verirken facebook cimrilikmi yapmışta çok çok çooooooooook önemli bir açık bulan bu EFSANE TÜRK için 9.000 tl ödül vermiş..

Toplam Hit: 5881 Toplam Mesaj: 41