folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Facebook'un Açıklarından 9 Bin Dolar Kazandı

Facebook'un Açıklarından 9 Bin Dolar Kazandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    gamesbug bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

kısacası siktirsin, amk facebook'ta bir açık bulsa 9.000 tl'ye satan adam dünyanın en mal en geri zekalı adamı olmalı..

pek doğru bir haber gibide gelmedi bana ama neyse

budamı yalan. bırakın arkadaşlar bok atmayı herife adam yapmış başarmış helal olsun demek düşer yok msn patlatırım yok şu yok bu yok boş adammış gibi kendinizi ufaltmaya gerek yok bence.

bulduğu açık emin ol bir boka yaramayan bir açıktır, örnek veriyorum  kişi listende ekli olmayanlara mesaj göndermek ücretli, ama adam bunu bir şekilde aşar ücretsiz göndermeyi sağlar, al sana açık.

hack konusunda pek birşey bilmem ama öyle ahım şahım bir açığı bulsa emin ol 9.000 dolara falan satmaz..

gözünüzde ne çok büyütüyorsunuz böyle şeyleri, görende facebook root etmişte hiçbirbok yapmadan adamlara mail atmış açığı kapatın diye sanacak..

100 milyar dolarlık bir sistemde açık buluyor ve değeri 9.000 tl. Bulduğu açığın tehlikesinin boyutunu otur düşün bakalım bi. 

Google, Microsoft bilmemne en küçük bir açıkta 50.000 - 100.000 tl ödül verirken facebook cimrilikmi yapmışta çok çok çooooooooook önemli bir açık bulan bu EFSANE TÜRK için 9.000 tl ödül vermiş..

Öyle kıytırık bir açık değil. İstediğim şifreyi 5 dakkaya değiştiriyorum diyor ne kadar yalan bilmiyorum da yalan da solicek hali yok. Olsa bu şekilde piyasa yapmazdı.

www.dunyadailkler.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Hakan363 bunu yazdı
    CEO bunu yazdı
    gamesbug bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

kısacası siktirsin, amk facebook'ta bir açık bulsa 9.000 tl'ye satan adam dünyanın en mal en geri zekalı adamı olmalı..

pek doğru bir haber gibide gelmedi bana ama neyse

budamı yalan. bırakın arkadaşlar bok atmayı herife adam yapmış başarmış helal olsun demek düşer yok msn patlatırım yok şu yok bu yok boş adammış gibi kendinizi ufaltmaya gerek yok bence.

bulduğu açık emin ol bir boka yaramayan bir açıktır, örnek veriyorum  kişi listende ekli olmayanlara mesaj göndermek ücretli, ama adam bunu bir şekilde aşar ücretsiz göndermeyi sağlar, al sana açık.

hack konusunda pek birşey bilmem ama öyle ahım şahım bir açığı bulsa emin ol 9.000 dolara falan satmaz..

gözünüzde ne çok büyütüyorsunuz böyle şeyleri, görende facebook root etmişte hiçbirbok yapmadan adamlara mail atmış açığı kapatın diye sanacak..

100 milyar dolarlık bir sistemde açık buluyor ve değeri 9.000 tl. Bulduğu açığın tehlikesinin boyutunu otur düşün bakalım bi. 

Google, Microsoft bilmemne en küçük bir açıkta 50.000 - 100.000 tl ödül verirken facebook cimrilikmi yapmışta çok çok çooooooooook önemli bir açık bulan bu EFSANE TÜRK için 9.000 tl ödül vermiş..

Öyle kıytırık bir açık değil. İstediğim şifreyi 5 dakkaya değiştiriyorum diyor ne kadar yalan bilmiyorum da yalan da solicek hali yok. Olsa bu şekilde piyasa yapmazdı.

Bunu diyorsa yalan olduğundan şüphem kalmadı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Beyler siz 5 dk da hacklenmeyen sistem gordunuz mu??

Adam demis ki 5 dk degistiriyordum sifreyi ama o yolu bulmak icin ne kadar zaman harcadigini soylemiyor. 1 veya 10 gunde o acigi bulur ama 5 dk hackler dimi...

Neden turklere karsi bu kadar guvensizsiniz??

http://blog.emrullahakdemir.com/2012/04/hacking-facebook-via-changeable-auth.html

http://blog.emrullahakdemir.com/2012/04/hacking-windows-live-account-via.html

siteleri ornek olarak verdim, sonucta bu islemleri yaptiginda 5 dk eline hesap geciyor mu gecmiyor mu??

1 acikla 9 bin dolar kazandigindan supheliyim ama 5 dk da sifreler degistirilebilir...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    _Dert_ bunu yazdı

Beyler siz 5 dk da hacklenmeyen sistem gordunuz mu??

Adam demis ki 5 dk degistiriyordum sifreyi ama o yolu bulmak icin ne kadar zaman harcadigini soylemiyor. 1 veya 10 gunde o acigi bulur ama 5 dk hackler dimi...

Neden turklere karsi bu kadar guvensizsiniz??

http://blog.emrullahakdemir.com/2012/04/hacking-facebook-via-changeable-auth.html

http://blog.emrullahakdemir.com/2012/04/hacking-windows-live-account-via.html

siteleri ornek olarak verdim, sonucta bu islemleri yaptiginda 5 dk eline hesap geciyor mu gecmiyor mu??

1 acikla 9 bin dolar kazandigindan supheliyim ama 5 dk da sifreler degistirilebilir...

ben de konuya emrullah'ın buldugu acıgı yazmaya gelmistim vazgectim cıktım direkt.

madem sen belirttin, umarım bu kadar kolay dalga gecmemeyi ögrenir yorum yazanlar.

herkes yalancı bir siz dogrusunuz zaten, f0rtys3v3n nickli sahıs, yani emrullah akdemir'i white hat listesine sokan zaafiyet, tam da sizin "facebook'da  olur mu lan öyle acık" dediginiz türdendi iste.

elemanın dedigi dogrudur yalandır bilemem ama bu kadar kolay bok atmayın klavye basından.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

O listede dolu Turk var, yine abartili bir yurdum haberi. 

White Hot

gerisini siz dusunun

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek

Bizde tipik kucumseme timi her zamanki gibi is basinda. Bu kadar umutsuz oldugunuzu her zaman kanitlamaniza gerek yok gencler format atmaya devam:)

https://www.fitnessaktif.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

zazadan heykır mı olur mk :/

bide laptop komuşlar kucağına tvde gördüm bişiler yazıyor böle :D

kesin uygulma filan heyklemiştir

kendinize ayığ olunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Beyler adam istediği şifreyi değiştirebilecek bir yöntem geliştirdiyse.Yani bu fake facebook sayfası ıvır zıvır gibi kullanıcı hatasına dayanan bişey değilse.Facebook hesabı açıp sık sık girmeyen hatta hesabını hiç kullanmayan birinin hesabını 5 dakikada hackliyorsa bu sizce 9 bin dolar mı eder ?

9 bin dolar ortalam bir bilgisayar mühendisinin yarım senelik maaşı zaten.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    "Olm kolpa lan bu haber, baksana hot yazmışlar zaten ehehehe" den tutun da, "lan yaptıysa bile çok çok küçük bir açıktır o" ya kadar birsürü ben bilirim, ben yaparım, benden ötesi yalan ana temalı mesaj gelmiş. Helal olsun o egoyu besleyip büyüten bünyelere.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek

Yusuf Ziya Kocakaya (Cw ByLongju) buda varmıi cw den :)

http://tikla.net/ durma tıkla =)
Toplam Hit: 5885 Toplam Mesaj: 41