folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Falcı Dedemin Adını Nasıl Bildi



Falcı Dedemin Adını Nasıl Bildi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Kasım/2003
    Erkek
    improper bunu yazdı
    watervay bunu yazdı

    Arkadaşlar ben inanmıyorum onların hiç birisine. Burdan inançsız olduğum çıkarılmasın. Ama reiki astral seyahat hepsine girdim çıktım. Bu falcıların alayı fasa fiso inanmayın böyle şeylere. Adamların kendine hayrı yok. Yok baş harfi şu yok 3 tane yol var felan tabi yerse. Teknoloji diğer varlıkları görüntülemeyi başarana dek inanmamaya devam edecem. Onlar farklı bir dalga boyutunda ise ilerde görüntüleme başarılacaktır. Aksi takdirde sıkıya geldiği zaman gizemli gizemli bak sen bunları düşünme kafayı yersin laflarına inanmam. Her şeyin mantıklı bir açıklaması olduğuna inanırım. Eğer açıklaması yok ise insanoğlu daha onu bulamamış demektir.

    Astral boyuta çıkan biri oradaki veriyi (yanlış doğru karışık) gören biriysen mumkunlerin fiziksel boyutta yaşayan insanların sandığından daha fazla olduğunu bilmen gerek. Astral kendi zihninde yaşadığın bir şey değildir zira. Metafiziğe inanmayanlar için sen, ben, Ali Veli vs cafede buluşuyoruz mesela. Astralde bu şekilde ortak bir rüya gibi. Sabah Ali,Veli vs gece astralde yaptıklarını net aynı olayları aynı şekilde hatırlar. Ve o boyutata görülen deneyimlenen varlıklara kıyasla cin denilen şeylerin basitliği onların çok daha farklı bilinçte enerjisel varlıkların varlığını bizzat deneyimlemistir. Astrale ilgili bilgi edinmiş ama astrale çıkamadın sanırım hocam. 

    Astrale çıkabilen birisi olarak diyebilirim ki astral insanın beyninde. Orada görülen gerçekliğin normal dünyayla alakası yok. Ne düşünürsen anında gerçekleşir. Buna korkuların dahil. Ama herşey beyninin içinde oluyor dışarda değil.


    Syntax error..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2016
    Erkek
    edit
    do_som tarafından 10/Şub/21 13:46 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Nisan/2007
    Erkek
    1234567B bunu yazdı

    https://www.youtube.com/watch?v=F7pYHN9iC9I&ab_channel=DuvalGuillaume

    Dini açıdan bakacak olursak, cinler geçmişe ait bilgileri edinebilir. Fıtratları yalancıdır. Doğru veya yanlış söyleyebilirler. Ama gaybı ancak Allah bilir. 

    “Gaybı O bilir. Gizlisini kimseye açmaz. Ancak peygamber olarak seçtiği başka.” (Cin, 72/26-27)

    Süleyman’ın ölümüne hükmettiğimizde, öldüğünü ancak asâsını kemiren ağaç kurdu sayesinde anlamışlardı. Süleyman’ın cesedi yere yıkılınca ortaya çıktı ki, eğer cinler gaybı bilmiş olsalardı o aşağılayıcı eziyete katlanıp durmazlardı. (Sebe,14)

    Hayırlı Çarşambalar

    Hocama katılıyorum 

    Ayrıca geçmişi her insanda bulunan karın bölgesinde cin sayesinde Kendi cinine sordurarak geçmişini öğreniyor  ve olay orada başlıyor inanıp inanmamak sizin bileceğiz bir durum fakat gerçek bu 

    Ayrıca geleceğe dair hic birşey söyleyemezler 

    Söyleseler bile hep yanlış çıkar sebebide yukarıda ayetdir

    Mobildeyim pekde düzgün bir telafuz olmamış olabilir 

     


    Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2008
    Erkek

    ben de inanmazdım. ta ki izmir alaçatıda incik boncuk satan bir kadının yaptığım spesifik sporu bilene kadar. üzerimde hiç bir emare olmadığına eminim. kadın ayaküstü bildi. para vs yok zaten mevzunun içinde

     

    whopper tarafından 10/Şub/21 16:41 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jargonphp
    jargonphp's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ağustos/2017
    Erkek

    hisleri fazla olan insanlar var ben buna inanıyorum


    “Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş”(Gazel-i Baki)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ağustos/2010
    Erkek

    Hisleri fazla olan insanlar veya işin dini boyutuna girmiyorum. Benim tespitim şu şekilde; falcıların büyük çoğunluğu çok genelgeçer şeyler söylüyor. İlişki durumları, iş durumları, aile, okul vs vs. Aslında söylenen şeyler istatiksel olarak pek çok kişinin "aa evet gerçekten de öyle bir şey oldu" diyeceği şeyler. Aynı burç yorumları gibi mesela. 12 tane burç var ama, milyarlarca insan var. Ve pek çok kişi burç yorumlarının kendisine uyduğunu söylüyor. Demekki insanlar benzer şeyleri yaşayıp, benzer davranışları sergiliyorlar.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    O kadar yeteneğin var bi tek isim mi biliyorsun?

    Allah tarafından verilen bir yetenekse bile versiyon 0.1 gibi bi şey bu durum. Daha lazımlı bilgiler lazım bize.


    https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Nisan/2008
    Erkek

    İsmi, doğum yılını ve baba adını niye bilmemiş acaba? Dede adına mı programlı...


    Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2010
    Dişi
    LhaNeT bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

    Instagram nickini kullandigin baska yer varsa veya arkadaslarindan adsoyad nickli varsa sen gelmeden googlelayip soyadini ogrenmistir, elinde de data varsa tamam iste

    Kac yasindasin demek varken dogum yilin nedir diye soranda data vardir (:

    Kesin ip var xD
    -
    Hayatımda hiç falcı görmedim ama çevremde falcılara işi düşmüş bazı kimselerin anlattıklarını biliyorum "Sadece şu soruyu sordu ve şunu şunu bildi" diyerek anlatıyorlar..

    Doğum tarihin nedir ?  Son 2 - 3 sene içinde çok sevdiğin birini kaybettin mi ?  gibi gibi garip sorular.. Bu soruların cevaplarının bir önemi var mıdır ? Açıkcası hiç bir fikrim yok ama bence ortama katabildikleri kadar gizem katmak istedikleri için bu tarzda soru soruyor olabilirler. 

    Data falan biraz hikaye yani bu falcılar, dedenin ninenin adını bir şekilde doğru biliyorlar ama ne hikmetse kayıp eşya yerini veya piyangoyu tutturamıyorlar..
    Duyduğum en başarılı hikaye: Yıllar önce arkadaşımın annesine falcı veya hoca "Senin oğlun polis, ortanca kızın hemşire, küçük kızın öğretmen olacak" demiş ve harbiden de şuan öyleler.. (Tanımadığı insanın sadece tipine bakarak o kişinin hangi takımı tuttuğunu bilenler de var ? :D)

    Hocam genc ve culsuzken bir donem falcilik yaptim. Birkac kisiydik, pek seviliyorduk. Kizilayin o zamanlar meshur bir yeriydi. Randevu alirken isimlerini aliyorduk, o zaman facebook cok popiydi, grup halinde gelenlerin kim oldugunu onceden arkadas listelerinden crosscheck ederek buluyor bakiniyorduk. Sonra iste bildigin seylerden hikayeler uydurup karsidakinin suratina baka baka salliyorsun :D hayatimda yaptigim en zevkli ve karli isti. Grupta bir kisiyle ilgili bir tek sey bile bilsen zaten yetiyor, ustune salliyorsun iste zaten inanmaya hazir halde geliyorlar. Her gun de musterilerin arkasindan dalga geciyorduk :D 

    Simdiki sosyal medya kullanimi ve datayla elli kusak gerisini de soylerler gecen yaz ne yaptigini da. Yil olmus 2021 falciya haci hocaya cine periye dusulmesin artik lutfen. Dusesiniz varsa da odadan ciktiktan 4.5 sn sonra arkanizdan kahkahalar kopuyor bilginize :D

    Gelecegi bilsem niye kizilayda 12-8 calisayim manyak miyim :D

    izzmarit tarafından 10/Şub/21 18:45 tarihinde düzenlenmiştir

    sigara değil, balık olan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek
    IvC bunu yazdı

    Benden ismimi doğum yılını ve baba adımı öğrendi kimlik no falan almadı soyadımı almadı dedemin adı nasıl öğrenmiş olabilir. 

    Ya Mehmettir Ya ibrahim , eğer tutturduysam mürşidliğimi ilan edicem. Hadi şimdi diğer yorumları okuyabiliriz. asdsada


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 7277 Toplam Mesaj: 55
tagtug