folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Falcı Dedemin Adını Nasıl Bildi



Falcı Dedemin Adını Nasıl Bildi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    Bu video efsaneydi  be :))


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cihan
    Cihan's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2014
    Erkek

    6. his.

    öngörü

    duru görü

    bu kavramlar metafizik ile bağlantılı.

     

    şimdi falcılar bir mertebeye geldilerse, siz söylemeseniz bile onlar bilirler. bunlar sıkıntılı işler.

     

    Denizli'de bir hoca var, olay şöyle :

    Jandarma'dan bir uzman hocanın yanına gidiyor, hocam biz adamları bulamadık adamlar altın aramaya çıkmışlar ama bir türlü görüş mesafemize giremediler diyorlar.

    hoca da telefonda şöyle söylüyor, adamları rahat bırak onlar alıp gitsinler.

    jandarma uzman'da diyor hocam bu adamlar nerede diye?

    hoca anlatıyor, bir ağaç var ileride, o ağacın bilmem kaç metresinde sağ tarafta kaya gibi bir yer var işte orada adamlar diyor. harbiden adamlar oradaymış jandarma ellemiyor tabi.

     

    2-3 senedir kafam hep metafizik üzerine kitaplar ile bilgilendi. her ne kadar bilgisiz olsam da bu konuları araştırmayı seviyorum.

    GAYBI SADECE ALLAH BİLiR!


    wordpress & sözlük
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2005
    Erkek

    Bazı ruhani ve dini inançlara batmış meczupluğun çok olduğu toplumlarda saçma adetler ve kendisini tekrarlayan davranışlar var. Bunun yanısıra çok uzun yıllardır komünizme karşı yürütülen medyada anahtar sözcükler üzerinden yönlendirmeye bağlı NATO misyonu var. NATO bu işi uzun yıllardır kullanıp istediği şekilde topluma yön veriyor. Hatta bu tür açıklar istihbarat örgütleri tarafından tehdit şantaj amaçlı kullanılıyor.

    Örneğin, Erzurumlularda erkeğin arkadan eşcinsel ilişkiye girme adeti varmış. Yakın zamanda Ekşi'de başlığı da açıldı. Her Erzurumlu'da olmayabilir ancak yaygın olduğu biliniyor. Bunu bilen istihbarat örgütleri bu kişinin çevresini araştırıp bunlarla ilişkiye girmiş gibi kendisine anlatıyor. Sonra bu kişi de "Nereden gördüler" şeklinde düşünüyor ve götü tutuşuyor. Kaseti olduğunu sanıyor. Fakat bu işe bulaşmamış olanlar ise, durumu anlamıyor. Çünkü kişiyi tehdit etme şekilleri akla hayale gelmeyecek türden. Telefonla birisi arayıp bu durumu anlatmıyor.

    Böyle bir durumu bildiklerine dair bir takım kişileri gönderip yanında muhabbet etiriyorlar. A kişisi, B kişisine o adamın yanında duyabileceği mesafede bu olayı anlatıyor. O adam da durumu anlıyor ve tehdit edildiğini görüyor. Fakat bu konuda bir şey yapamaz. Gidip polise şikayet edemez. Çünkü yanında konuşan kişilerin böyle bir şey yaptığına dair ortada delil yok. Bunun yanısıra onun hakkında konuşup konuşmadıkları da kesin değil.

    Diğer konu, şayet söylenen olay doğru değilse, yani adam Erzurumlu ise fakat böyle bir olaya karışmamış ise, bu içeriği duyacak ancak kendisiyle ilgili olmadığını düşünüp gözardı edecektir. Bu durumda da algıda seçicilikten faydalanma hadisesi var. Birisi telefonla arayıp düşüncesini doğrudan söylese, adam şöyle düşünebilir "Böyle bir olay yok ve birisi beni tehdit ediyor. Yalan uydurup tuzak kurmaya çalışıyor." Bu durumda av tedirgin olacak ve gardını alacaktır. Fakat siz olabilecek olasılıkları ortaya atarsanız 10 olasılıktan sadece 1 tanesi tutsa bununla da iş görebilirsiniz. Bu 10 olasılıktan 9 olasılığı ise doğrudan tehdit yoluyla gerçekleştirmediğiniz için o kişi bunları gözardı edecek, farkına varmayacaktır.

    Tabii bu garip saçma olayların sürekli tekrarlanması, sayısı belirsiz yerde benzer olaylara maruz kalınması durumunda uyanan ve yapmak istediklerinin farkına varan kişiler de var. Bunlar ortaya kuru sıkı atıyorlar. Uyuşturucu, pedofili, eşcinsel ilişki, hırsızlık, vs. ne ararsan var. Buna da ortak hafıza adını veriyorlar. Toplumun içinde çoğunlukla gerçekleşen olayları sanki şahit olmuşlar gibi aktarıyorlar.

    Bu olayların farkına varıp dini şeylere yoran, evrendeki enerji diyen çok meczup gelmiş geçmiş. Bunlar hakkında çok fazla bilgiye sahip olan birisi olarak bugün yapılanların tamamının teknoloji tabanlı olduğunu söyleyebilirim. Ortada bir tanrı ya da metafiziğe dair bir işaret yok. Anlaşılamayan olaylar toplumun içindeki bilgi akışı sırasında anahtar sözcükler üzerinden gerçekleşen hadiseler. Bu anahtar sözcükler alakalı ya da alakasız olabilir.

    Örneğin televizyonda Adana gündeme oturmuş ise, adamın aklına Adana Kebap geliyor vs. Sonra "Aaaa gündeme Adana oturdu, Adana kebap çok yeniyor" şeklinde bir şeye bakmak tanrıya sanırım hakaret olsa gerek. Tabii bu iş en düz verilebilecek örnek. NATO'nun bu sisteminde direksiyonda Amerika oturduğundan İngilizce, Türkçe karışık hiç alakası olmayan şeyler de toplumda yayılıyor.

    Bunlardan en absürd olanlar, "piç" anahtar sözcüğünün "peach", köylülerin söylediği "abov" sözcüğünün "a bow" şeklinde yayılması hadisesi. Her şeyin tam karşılığı oturmayabilir. Sadece okunuşu benziyor diye yapay zeka tarafından öne çıkarılabilir.

    Bu konu aslında NATO'nun da çok öncesinden geliyor ve tarihteki bir takım kişiler, insanların anahtar sözcükler üzerinden düşüncelerinin yönlendirilebildiğini keşfetmişler. Tabii iş sadece anahtar sözcükler değil. Semboller ve görsel olarak da yapılıyor. O ayrı konu. Coca Cola'nın kadının eline püsküren şişe tutuşturması, Algida'nın Big Bold Dondurma ile penis çağrışımlı kalın büyük penis algısı yapması konusu var. Normal insanlar yiyeceklere bu tür anlamlar ithaf etmez ancak toplumu yönlendiren ruh hastaları böyle düşünüyor.

    Tabii işin en alıcı noktası ise Frey Effect'te bitiyor. Hükümet interneti, televizyonu kısıtlayıp bunlara sınırlama getirebileceğini sansa da çok uzun yıllardır bunları kullanmaya ihtiyaç yok. Tümüyle interneti, radyoyu, televizyonları kapatsalar yine de bunlardan kurtulamayacaksınız.

    Bu meczuplar alemini kullananlar olduğu gibi, inceleyen de çok sayıda kişi olmuş. Bilimsel anlam getiremeyenler tanrı tarafından yapıldığını, evrendeki enerji tarafından gerçekleştiğini sanmış. The Secret isimli kitap buna verilebilecek örneklerden birisi. NATO'nun yapay zekasının sebep olduğu patternlara bakıp bunların doğal olaylar olduğunu düşünüyorlar. Metafizik anlamlar yüklüyorlar vs.

    NATO bu durumu etkin bir şekilde kullanabilmek için her türlü dini öğeden çokça faydalanmış. En eski dinlerden birisi olan Yahudiliğe ait çok sayıda sembol olduğundan toplumda "Dünya'yı Yahudiler yönetiyor", "7 aile yönetiyor" gibi saçmalıklar ortaya çıkmış. Bunları da alevlendiren yine bu işi hasır altı etmek isteyen devlet kurumları. Acı ama gerçek. Yıllarca insanları yok uzaylılar, yok yahudiler diyerek aptal saptal hikayelerle kandırmakla beraber Yahudileri de bir bakıma hedef haline getirmişler.

    Yahudiler bilindiği üzere çalışkan ve dayanışma içinde olan bir topluluk. Yahudi firmalarına açıp bakarsanız "Bu adamlar niye yukarıda" diye kendinize sormazsınız. Adamların ürettikleri ürünlerde en üst kaliteyi taşıdıklarını görürsünüz. Yani burada olduğu gibi belediyelerden ihale çarparak değil, çalışarak, hak ederek oraya geldikleri belli.

    Tabii şunun da altını çizmek lazım. Yahudiler içinde bu tür döngüler normalde de var. Bunlardan ilerleyip hangi isimleri verdikleri vs. tahmin edebilmek mümkün. Kabala, Ebced hesabı vb. şeylerden çıkarımlar yapılabiliyor. Özellikle, kabala istihbarat örgütleri tarafından iletişim amaçlı sıkça kullanılıyor. 111, 123, 99, 42, 7, 8 gibi sayıların anlamları var.

    Tabii bunları açıklarken falcı nasıl bildi konusuna girmiyorum. Her türlü şarlatanlığı yapmış olabilir. Açıklamak istediğim nokta, toplumda bu tür döngülerin var olduğu ve bu şeyin NATO tarafından çok uzun yıllar boyunca bir yapay zeka kullanılarak daha da beter hale getirilmiş oluşudur. Artık patternları her yerde görebilmek mümkün. Ocak ayında aynı tür filmler, oyunlar, kitaplar çıkıyor. Şubat ayında yine birbirine benzer konuları, görüntüleri taşıyan oyun, film, kitap çıkıyor vs. Bunlar hayatın her noktasına algıyla oynadığından giriyor. Çok fazla derinliği olan bir konu. Sürekli kendisini tekrarladığından geleceği görebilmek de kısmen mümkün.

    Bunun yol açtığı psikolojik rahatsızlıklardan birisi mavi balina oyunudur. Mavi balina teması bu meczuplar aleminde sıkça kullanılmaktadır. Kökeni Japon kültürüne kadar gider. Her türlü kültürü harmanlayıp kendi işlerine gelecek şekilde kullanıyorlar. Mavi balina oynayan kişilerin çoğunu yönlendiren "somut" birisi yok. Bu sebeple faili bulunamıyor. Kişi intihar ediyor fakat ortak noktaları mavi balina çiziyor oluşları. Arkaplanda yatan durum ise, kişinin Facebook duvarında sürekli bunalıma intihara sürükleyen içeriklerle beraber, balina resmi görüyor oluşu. İntihar kültürü Japonlarda yaygın. Bir yapay zeka balina ve intihar konusunu birbiriyle ilişkilendirip içerikleri kişinin karşısına bu şekilde çıkarırsa, o kişi normal hayatında moral olsun diye balina olan bir resim çizecek, devamında ise psikolojik sorunları artıp intihar edecektir.

    Sonra da polis evinde mavi balina çizimi bulunca, "Mavi balina oynamış" diyecektir vs. Rusya'da sümüklü veledin birisi bu konudan tutuklanmış, konuyu üzerine yıkmışlar. Bir insanı intihara sürüklemek ve bunu tüm dünyaya yaymak bu kadar kolay bir iş değil. Böyle bir şeyi tüm dünyaya herkesin gözünün önünde, internette nasıl yayacaksınız? Hala mavi balina intiharları ise devam ediyor zaten. Bu yapay zekanın ağır sıçtığını bildikleri için engellemeleri zor. Kapatmamak için hala direniyorlar. Dirensinler bakalım.

    anonim6918524 tarafından 10/Şub/21 20:56 tarihinde düzenlenmiştir

    λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek

    Cinlerle alakalı bi durum falcının muhtemelen cini var. 
    cinler geçmişteki olayları bilir gelecek hakkında yalan söylerler

    gaibi allahtan başka kimse bilemez

    gençliğimde gittiğim bi falcı benm bile unuttuğum annemin ameliyatını yerine kadar söylemişti 

    ama geleceğe dair söylediklerinin hiçbiri tutmadı 

     


    JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
Toplam Hit: 7279 Toplam Mesaj: 55
tagtug