Fenerbahçe / Video ..
-
yok be o kadar değil hoca 5 i 1 yerdeninde taraftarı çok avrupada..
-
güseeel mondrag10 damesela en ii yabancı kaleci
-
ewet 7de güzel numaradır 0 ıda yanına koydunmu..
bak artık tadına : )
görüşüne baksana 7-0
enfesss -
görünüş derken gördün mü acaba ben hatırlamıom da varsa bi görüntü paylaşırmısın pls :P
-
tabiki azizim buyurun : )
http://img117.imageshack.us/img117/2857/gs70fbtb0.jpg -
eahuaehuae
: ))
saniye 10
Dinomo 1
Febe 0 : )))
ne kadar kafiyeli oldu be : )))
saniye 1o Dinomo 1-0 FeBe : )))
mondrog10 musun be : =) -
saçma saçma konuşmalar...6-0 yenilmeden önce hiç haberiniz bile yoktu 7-0 dan..1911'de sen toprakta vitamindin belki de...akıl var mantık var,6-0 ın acısını 1911'deki maçtan çıkarmak hiç mantıklı değil
-
tabiki azizim buyurun : )
http://img117.imageshack.us/img117/2857/gs70fbtb0.jpg
----------------
hacı 1911 milattan öncemi kalıyo sonra mı? :D son 100 yılda bize karşı düzgün bi galibiyetiniz yok :D tabi o zamanlar yenmeniz normal, fransızlar vardı arkanızda destekçi, bizim fb miz işgalci takımları darmadağan ederken, siz fransızlara konuseverlik gösteriyodunuz.. -
: )))) naval okumayın bana be güzellerim benide sabahın köründe bi dünya yazı yazdırtmayın..(5 - 1)
febe bayadır kendini adamdan saymaya başlamışlar..
Ali Samiyen Şanlı Galatasaray ı kurarken.. Hedefini Belirlemiş.. Avrupa da Hedefleri Olan bir takım demiş..
Şanlı Galatasarayımda Bunu gayet iyi başardı..
sizin rüyanızda göremiyeceğiniz Uefa Kupasını Kazandı.. Ve Türkiyeye Getirdi.. uLan Bizim Sayemizde Uefa Kupası Gördünüz.. Neyinize Bok Atıyorsunuz Daha?
Gelelim İkinci Olaya Süper Kupaya.. Geçtim Rüyanızı Televizyonda Bile Göremiyeceğiniz Kupayı Aldı Türkiyeye getirdi Daha Hayla Bok Atıyorsunuz..
Aziz-e Piçi hayla Tesadüf Diyor Bu olaylara..
uLan Tesadüf Galatasaray Bunları Tesadüfen Başardı diyelim.. Hadi Gösterin Lan başarıyı da görelim hepimiz delikanlı adamlarmış başardılar diyelim
nerde o günler.. ben kendimden geçtim böyle bişeyi görmek..
Torunumun Torunu bari görse..
biz Şampiyonlar Liginde Milan gibi bi dünya devini sonunca yapıp uefa kupasında yola devam edip kupayı almışız..
2000 Li yılların Süper Takımı Kabul Edilen Leeds United i yarı Finalde Elemişiz.
finalde Dünya Zirvesinde Olan Arsenal Gibi Bir Takımdan Kupayı almışız ( O Anelka Anelka Deyip Hawalara Uçtugunuz Hıyar Forma Bulamayıp Siktir Edildiği Takımdan )
Süper Kupa Finalinde Dünyanın En Büyük Kulübü Olan Real Madridi Sikim Atmışız..
bunların hepsi Tesadüf mü lan?
ertesi Yılda Çeyrek Finala Kadar Çıkmışız Şampiyonlar Liginde Daha ne Lan? Napsın Cimbom daha..
bunların hepsine para mı verdi lan?
Türkiyede Futbol mu oynuyosun sanki şikeyle şunla bunla eliceksin bunları..
Tabi Dervişin Aklı Neyse Zikride Odur Misali..
hepiniz Aynı bok oldugunuzdan Dolayı.. Herkezi Kendiniz Gibi Zannediyorsunuz..
Azize Piçi Denizlispor maçında 80 li dakikalarda Nereye siktirdi gitti lan?
daha hayla konuşuyorsunuz.. kendinizi galatasaraydan üstün görmeye çalışıyorsunuz..
tesisimiz var stadımız var..
içi boş bir sürü yıldızımız var diyorsunuz..
skim onlar gibi yıldızları skim o gibi tesisleri skim onun gibi stadı..
Benim Dünya Çapında Bi Başarım Olmadıktan Sonra.. 50 Bin Kişiyle K.Erciyes Maçını 6-0 Yenmişim.. Skim Ben Öle takımı..
Ben Taraftarım ben fanatiğim..
benim için Stadın Güzelliği , Tesisin Süperliği , Bi Boka Yaramayan İsimli Deyusların Olması hiç bişeyi değiştirmez..
ben başarı isterim kardeşim.. ben taraftarım..
bana kimse hikaye anlatmasın.. karşımda şow yapmasın..
bize 6 atmışın skimdemi lan? Bu maçta atarsın bi başka maçta yersin.. futbol bu herşey olur..
Her Sene Azize Avrupada Tarih YAzıcaz Diyor..
Görüyoruz Tarih Yazıyosunuz..
0 Puan Çekip geliyosunuz..
Türkiyenin Yüz Karasısınız olm bunu kabul edin..
Ne Sevenininiz var Nede Başarınız..
hiç birşeysiniz "0" sınız..
anca konuşursunuz.. Anca Laf Ebeliği Yaparsınız..
ipne başkanınızın en iyi yaptıgı şey.. Para vermek , Konuşmak..
Bana Kimse Kalkıp Febe Başarılı falan demesin..
anca gülerim..
biraz efsane olmaya çalışın.. Biraz Şanlı Galatasarıyımı Örnek alın..
biraz Delikanlı olun..
Para Herşey Değil! HerZaman Gösteriyoruz size ama hayla kalın kafalarınız almıyor..
size bu yazdıkarım bile çok fazla.. size anlatılcak bişey yok..
febeliler şimdi çıkcak bu kadar yazdıgım şeyden sonra bile sanki haklılarmış gibi salak salak yazılar yazıcaklar çokda iyi biliyorum..
bana febeliyim demeyin yanımda..
Sizinle Aynı Ligde Top Koşturdumuz için Kendimden Utanıyorum Yüz Karasısınız türkiyenin..
Bana Sakın Taraftarım Ayaklarınada Yatmayın.. Taraftar FAlan değilsiniz..
anca konuşuyorsunuz..
Febenin Taraftarı falan yok!
febenin tarihi boyuncada taraftarı olmadı hiç..
sadece kuru kalabalıgı oldu..
arif olan anlar m.q! -
5-2 arkadaslar 5-2 :)
Fenerlı kardeslerım basınız saolsun :)Atarsınız sukrusaracoglunda 6 dene gecersınız elemeyı.Hanıhep atıosunuz yha ondan dedım :)
Toplam Hit: 5872 Toplam Mesaj: 53