Fenerbahçe / Video ..
-
heckermemo adlı kişilik bi kere eşleştiğin takımın ülkesini bilmiyorsun rusyanın en güçlü takımlarından biri diyosun.Kiev rus takımı değil ukrayna takımı..
sahin adlı kişilik sizin stadınız 60bin kişilik değil 45 bilemedin 50 bin kişilik kıcınızdan rakam uydurmayın.
yok neymiş maçları hep 3-0 4-0 5-0 alıyomuşunuz. 4-0 aldınızda ne oldu şampiyonmu oldunuz? bırakın bu ayak oyunları kardeşim bükemediğiniz eli öpün zamanında uefa kupasını super kupayı getirdiniz diye bi tebrik edin insanlığınızı gösterin, fesatlık yapmayın.
bide şu var biz uefa kupasını 2000 yılında aldık99 da değil. ve 8 yıl olmuyor tam 6 yıl 3 ay oluyor.Galatasaray o günden bugüne çok geriledi. her çıkışın bi inişi olur. sizdende o cıkışları bekliyoruz diyecem ama nerdeeee belki torunlarım görür inşallah o zaman avrupada bi başarı elde edersiniz. yada aziz alır kupayı size -
arkadaşlar herkes kendine göre hakldırı herkes kendi takımını savunur bişey demiyorum ama eskiden ki olayları ne hackermemo bilebilir ne sorce bilebilir ne başkası ne şu bu .. şu takım vatan hayini vatan diyemez kimse elinde kesin bi kanıt yok.. bu durumda sadece burayada koymuş oldugu gs nin formasının türk karşıtı gösteride kullanıldıgı var ...
ama oda gs nin yad gs lilerin vatan hayini olugu anlamına gelmez ..
ben yürekten bişey söylemek istiyorum ..
ben bundan 2 sene önce flan gs yabanbı bi takımla maç yaparken hayatta gs yi tutmazdım hep yabancıları tutardım .. ama bize okadar şeyler yapıyolarki farkında değiliz heğ bizi ezziyolar .. bakın bakalı bi ingiltereye kendi takımlarından başka takım tutuyolarmı en holiganlar orda ama arselan elenirse adam diyokii daha liverpool var görüşcez diyo büyün ülke liverpool u tutuyo örnek veriyorum ..
bütün ülkelerde böyle .. sadece biz kendi kendimize düşüyoruz ..
gs liler için hangi takım fenerden daha türk tür fb liler içinse hangi takım gs den daha tüktür .. eğer türküz diyosak türkiyeye seviyoruz diyosak avrupada bizi temsil eden kimse onu tutmalıyız ..
ama biz türk milleti olarak bunu yapmamız imkansız daha .. daha kendi içimizde birlik yok avrupada nası başarılı olalım ..
www.antu.com ve www.ultraslan.com a girin ve giriş sayfasına bakın arkadaşlar ..
-
güzel derin konulara girdikte kimse bana istediğim videoyu bulamadi :D
-
walla he =)) ama mp3 bulursun sahin
-
ya mp3 zaten var : ) 3gp flan bulsalarda olur ama onun videosu olsa çok makbule geçer .. : )
-
Heyt bee GözüM Kanarya
En Büyük Fener Bahçe Değğişmez Değiştirilemez...
Milyon Değil Miyarlarca Taraftarımız Var Bizim Unutmayın
Efsane Biziz Başkası Değill :)) -
febe gibi efsanenin m.q : ))))
milyarlarca taraftar : )))
boşuna demiyorlar bi grup .. otur yerine : )))
övün bakalım takımızı nereye kadar öveceksiniz merak ediyorum : ))) -
ulan onu size dedik be altın kafastekiler.. unutmayın unutturmayın a.q kafese girdiğiniz zamanları 800 kişilik kafes varya
1 aavuç i*ne die az dedikodunuz çıkmadı .. sizin kaldığınız kafesteki tualetlerde çifleşmişşsiniz lan 6 tane yedikten sora ..
ama okadar bi şiddetle yapmış kii sizin ordakiler alayınız 6 zı olmuş şimdi 6 ız nası oldu diye düşünen yok bilim admaları erkek erkeğe nası çocuk yaptılar dişye düşünüyolarmış 4 dene yedikten anlamışlar nası oldugunu yine sizinkiler çiftleşmiş erkek ler olarak şimdi kesin bi deney için diğer maçı bekliyoruz .. -
FB:6
GS:0
GS tarafratarı>>>> :(
FB:4
GS:0
GS taraftarı >>>> :(
D.kiev:3
FB:1
GS taraftarı>>>> :D
bkz: el s*kiyle gerdeğe girmek -
valla mükemmelsinn çok güldümm :D :D :D :D :D :D :D :D :D
lafı tam gediğine sokmuşun : ))))))))))))
Toplam Hit: 5881 Toplam Mesaj: 53