folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fenerbahçe / Video ..

Fenerbahçe / Video ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    sorci alnından öpmek lazım helal olsun ya. bişeyde ben söyleyecem gecen kayseriyi yendiler basın hemen şampiyon fenerbahce yazmaya başladı dur amına koyim noluyo demeye kalmadı akşam kiev 3 tane çaktı nerde şimdi şampiyon?

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    lan kieve yenildik belki ama siz onların rakibi bile olamazsınız. aradan 6 sne geçti kupayı aldınız, şimdi neyi alıyonuz? daha geçen sene allahın mahalle takımı tromsoya yenilmedinizmi? hem kendi evinizde hem deplasmanda? ayrıca ille de avrupada başarı diyosanız, kurtuluş savaşı yıllarında işgal güçleri halkın moralini bozmak için, avrupanın en güçlü takımlarını toplayıp bi turnuva yapmıştı da feneri de almışlardı turnuvaya, orda arsenalı leedsi bilmemnesi manchesterı hepsini yenip onca avrupa takımı arasında birinci olmuştu, peki buna ne diceksiniz? Atatürk fenere başarılar dilerken fransız komutanı da cimboma teşekkür ediyodu fransızlara verdikleri hizmetten dolayı.. hadi bunları anlatın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    HackerMemo Harbiden Salaksın ha!

bana 1911 den bahsetme diyen adama bak..gitti ta nerelere..

hem kendin diyon halkın morelini düzeltmek için..Maymun niyetine feneri çağırmışlar.. Eğer Gerçekten Böyle bi Turnuva yapıldıysa : ))) skimizde değil..

sadece sana söyliceğim şey Kiev.. Şampiyonlar Ligi Gruplarında Bizim Rakibimiz Olsun Görelim Bakalım..

BİZ NE KIEVLER SIKTIK ARKA ARKAYA.. KAÇ TANE FEBE GİBİ ÇOCUKLARIMIZ OLDU DÜNYA BİLİO..

dedim ya abi adamlarda ar damarı yok hayla konuşurlar..

ona bakarsan tromso 1. lig ekibi gene siz gibi pendik spora yenilmedik biz!

hayla galatasaraya rakibi diosunuz.. ama hayla böyle salak salak şeyler diyosunuz anca güldürüyonuz beni!

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    evet maymun niyetine çağırmış sizin o yardım ettiğiniz fransızlar.. ama bizim oyuncularımız vatan için yırtınmış ve hepsini yenmiş.. sizinkiler gibi vatana ihanet etmemiş! galatasaray vatan haini bi kulüptür kancıklık vardır tarihinde.. zaten ben hiç fb yi tutan pkklı görmedim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Erkek
    vatan hayini diyor ya.. sanki kendileri çok hayırlı bokta..

bana resmi bi kanıt göster yazılı bişey varmı elinde??

asıl vatan haini sizsiniz..

hep palavra palavra..

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek
    lan sorce hayatında kaçtene maç seyrettin lan ..

Olm bizim karşımıza rakip çıkıyo sizin gibi idman yurdu çıkmadı..
    idman yurdundada 2 tane gol yediniz oda ayrı bişey ama olsun :D

kiev sizin karşınıza çıksaydı nolurdunuz siz bu halle biliyomusun : )

onun için bence birz susun izleyin maç istanbuldada olccak bize lazım olan sadece 2-0 ve unutmayın biz burda 12 kişi çıkıyoruz sahaya muhteşem bi taraftarımız var ..

adamların gazetesinde yazıyomuş.. adamların antreman sahalarına psikolok gidicekmiş çevreyi takmamaları için yoksa nası bi baskı olcak burdao salaklara biliyomusun bizim stad 16 bin yada 25 bin değil 60 bin kişilik bi cehennem.ve fenerbahçe taraftı ..

Bende büyük konuşmucama ama izleyin ve görün ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek
    http://img138.imageshack.us/img138/8012/vatangazetesikl2.jpg

buna bakın neyin ne oldugu anlaşılır zaten dahada fb ye laf atmaya gerek yok ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Erkek
    ulan şahin daha hayla febe yi övüyosun bize : )))

bizim karşımıza rakip çıktı diyon : )

bizim karşımıza ne rakpler çıktı lan?

monoco realmadrid arsenal leeds manchester juventus milan rosenborg b.dortmund : ) daha sayımmi lan?

60 bin kişil cehennem diyonuz Lan Cehennem demek Baştan aşaya sarı lecivert giyinip yawşak yawşak Febe diye bağırmak mı cehenneme girmek : ))

siz ozaman cehennem görmemişsiniz..

çok fazla maça gitmedim.. sadece 8 maça gittim olsun oda yeter.. kütahyadayım.. sen gibi istanbulda otursam her maça giderimn : )))

izleyin görün diosunuz.. Görücez Eleneceksiniz :=)

Allaha Dua Ediyorum.. Kiev Bizim Gruba Çıksında Şampiyonlar Liginde Onlara Gerçek türk Futbolu Neymiş Gösterelim..

yoksa her zaman ki türk futbolunun adı lekelencek sizin yüzünüzden : )

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    abicim gidin fenerbahçe maçında çarşının kartal gol gol gol kartal gol gol gol tezehüratını dinleyin ses rekoru bizdedir yani liverpooldan aldıkta :)))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    antrenman bile yapmadan nası şampiyon oldular :s

çözebilen var mı

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
Toplam Hit: 5416 Toplam Mesaj: 53