Film & Dizi Önerileri - Eleştirileri
-
Eğer mutlu son arıyorsanız, hayatta bir şeylerin düzeleceğine inancınız varsa, iyiler her zaman kazanır diyorsanız: bu diziyi izlemeyin! Burada sadece kasvet, ölüm ve kötü sonlar var.
Dizi: Talihsiz Serüvenler Dizisi
Vizyon Tarihi: 13 Ocak 2017
Sezon & Bölüm: 3 Sezon 25 Bölüm
Oyuncular:
- Neil Patrick Harris (Kont Olaf)
- Malina Weissman (Violet Baudelaire)
- Louis Hynes (Klaus Baudelaire)
- Presley Smith (Sunny Baudelaire)
- Patrick Warburton (Lemony Snicket)
Baudelaire kardeşlerin, anne ve babalarını talihsiz bir yangında kaybetmeleri sonucunda vasi arayışını ve kötü kalpli Kont Olaf'ın yetimlerin servetini ele geçirme öyküsünü anlatan 3 sezonluk harika bir dizi. Bu dünya kasvetl, soğuk ve acımasız. Tüm bunları, Lemony Snicket'ın anlatımı ile adım adım izliyoruz.
Dizinin en tuhaf tarafı ise; anlatıcının, sürekli izleyiciyi "izlemeyin" diye uyarması. İzlerken ne zaman "tamam şimdi kurtuldular" dediysek her bir sıkıntı çıkıyor ve süreç başa dönüyor. Bu noktada biraz bayabilir ama izlemesi kesinlikle eğlenceli. Özellikle Neil Patrick Harris oyunculuğu ve Harun Can seslendirmesi ile resmen kendini izletiyor diyebilirim (evet dublaj izlenmesi önerilir).
Vakti olmayanlar, Jim Carry'in baş rolde oynadığı 2004 filmini de izleyebilirler (ilk üç kitabı kapsıyor).
Şimdiden... bol kasvetli günler.
FrodoTheYuzuksuz tarafından 01/Eki/26 16:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Aslında güzel dizi olurmuş. Seriyi filme tam yansıtamamışlar.
-
Burayı takip ediyorum.
yarın pazar çocukluğumda aklımda kalan çavuş ofreal ın donanması filmini ailece izlemeye çalışabiliriz yarın hava yağmurlu.
-
mkyb bunu yazdı
Aslında güzel dizi olurmuş. Seriyi filme tam yansıtamamışlar.
Çok kötüydü ya.
-

IMDB puanını neye göre böyle verdiler anlamış değilim. O puanın çok üstünde bir yerde bu film.
Yapım Adı: Zamana Karşı
Format: Sinema Filmi
Çıkış: 2011
Tür: Bilimkurgu, Aksiyon, Gerilim
IMDB: 6.7Konu: Genetik mühendisliğin ilerlediği belirsiz bir gelecekte, insanoğlunun yaşlanması 25 yaşında tamamen durmaktadır. Ancak insan nüfusunu kontrol altında tutmak için herkesin sol koluna 1 yıllık varsayılan bir dijital saat entegre edilmiştir. Kâğıt ya da dijital para birimi yoktur. Tüm ödemeler zaman transferi ile yapılır. Kolundaki süresi
00:00:00olan kişi o saniye kalp krizi geçirerek ölür. -
bu pablo escobarın bir kaç tane filmi dizisi falan var bunlardan en iyisi hangisi beyler onu izleyeyim hiç birini izlemedim
-
shia bunu yazdı

IMDB puanını neye göre böyle verdiler anlamış değilim. O puanın çok üstünde bir yerde bu film.
IMDB: 6.7Konu: Genetik mühendisliğin ilerlediği belirsiz bir gelecekte, insanoğlunun yaşlanması 25 yaşında tamamen durmaktadır. Ancak insan nüfusunu kontrol altında tutmak için herkesin sol koluna 1 yıllık varsayılan bir dijital saat entegre edilmiştir. Kâğıt ya da dijital para birimi yoktur. Tüm ödemeler zaman transferi ile yapılır. Kolundaki süresi
00:00:00olan kişi o saniye kalp krizi geçirerek ölür.Hocam bu filmi çıktığı zaman izlemiştim. Daha liseye yeni başlamıştım, izler izlemez dedim ki "bu kominist propagandası" :D
Aksiyon olarak izlenecek bir film ama çok mantıksızlıklar var. Genel olarak "zaman" temalı filmleri bu yüzden izleyemiyorum bir yerde batırıyorlar muhakkak. Amanda Seyfried hatrına katlanmıştım.
-
Bosluk bunu yazdı
bu pablo escobarın bir kaç tane filmi dizisi falan var bunlardan en iyisi hangisi beyler onu izleyeyim hiç birini izlemedim
-
FrodoTheYuzuksuz bunu yazdıshia bunu yazdı
00:00:00olan kişi o saniye kalp krizi geçirerek ölür.Hocam bu filmi çıktığı zaman izlemiştim. Daha liseye yeni başlamıştım, izler izlemez dedim ki "bu kominist propagandası" :D
Aksiyon olarak izlenecek bir film ama çok mantıksızlıklar var. Genel olarak "zaman" temalı filmleri bu yüzden izleyemiyorum bir yerde batırıyorlar muhakkak. Amanda Seyfried hatrına katlanmıştım.
Zamanda yolculuk filmleri paradoks ve kısır döngülerle dolu oluyorlar genelde. Haklısın. Ama bu filmin konusu zaman yolculuğu değil. Para yerine zaman kullanılması. Senaryo bana çok farklı geldi. Sahne ve efektlerde gayet iyi.
Elbette her film bir ideolojiye hizmet ediyor. Biri alttan alttan kominizm propagandası yapar, bir diğeri faşizm. Bu kaçınılmaz. Mesajı alıp filmin keyfini çıkarmak lazım.
-

Pandemi döneminde izlemiştim. Uzaktan çalışma, evden çalışma vs başladığında, "bu uzaktan çalışma işi daha nereye kadar gider" düşüncesinin zirvesidir.
Yapım Adı: Suretler
Çıkış: 2009
Tür: Bilimkurgu, Aksiyon, Polisiye
IMDB: 6.3Konu: Film, insanların evlerinden hiç çıkmadan, zihinleriyle kontrol ettikleri kusursuz insansı robotlar, yani "suretler" aracılığıyla günlük hayatlarını sürdürdüğü bir gelecekte geçer. Bu robotlar sayesinde suç oranları neredeyse sıfıra inmiş, kazalar ve fiziksel yaralanmalar insan bedenine zarar veremez hale gelmiştir. İnsanlar, gerçek dünyada yaşlanmış veya kusurlu bedenleriyle evlerinde yatarken, dışarıda kusursuz görünümlü robotlarını yaşatırlar. Ancak yıllar sonra ilk kez bir cinayet işlenir. Bir surete saldıran özel bir silah, sadece robotu tahrip etmekle kalmaz, onun zihinsel bağla bağlı olduğu gerçek insan operatörünü de evinde öldürür.