folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Flaş...Flaş...Flaş... Dağdan İnenler Serbest Bırakıldı !



Flaş...Flaş...Flaş... Dağdan İnenler Serbest Bırakıldı !

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Allah bu atkafalı mal halkımızın yardımcısı olsun.Ne ekersen onu biçersin ne seçersen ona kefil olursun. vs.Aziz Nesin i toplum değerlerini sorguladığı için dışlayan da bu halk bugünlere getirende de bu halk.Bize yaraşan ve layık olanları yapıyoruz.İngilizler 1870 lerde Hindistan da 6 Milyon hinduyu bu halkı bitirelim diye yok etmişler.Yine Amerika Geronimo nun kabilesini Arizona vadilerinde yok etmişler.Biz bu kürtleri bitirememişiz.ya da asimile edememişiz.Madem Türkiye cumhuriyetinde kurucu milllet biziz dünya neyimize.İskoçlar,ya da Galler ayaklansa İngilizler tarihte olduğu gibi bela olur köklerini kurutur.en basit örnek kuzey irlanda.Ama biz türküz merhamet zavallısı oluruz kendimizi itin ***** deliğine sokturmayı  severiz.silbaştanlarımız çoktur bizim.ama bir eğitim devrimi,endüstri devrimi kısacası bir halk devrimi yaşamamışızdır ama acılar bizimledir.kimse acı çekmesin bizim anamız ağlar.konu kürtler mi Yavuz Sultan Selim İran seferine giderken Bitlis te bir çeşme yaptırmış.Seferden geri dönerken bakmış çeşme tahrip edilmiş vs tekrar çeşmeyi onarmış ve üstüne yazmış ki ''kürdün olduğu yerde ot bitmez medeniyet beslemez'' (kısalttım)demiş.O yazılar olmadan o çeşme hala bugün kullanılır.Ama ben kimseyi suçlamıyorum kendimize dönüyorum,dediğim gibi biz etrafımızı ilerimizi gerimizi görmedik bugünleri gördük.sözlerimi Neyzen Tevfik in sözleriyle bitiriyorum.(Bu arada Neyzen Tevfik i de sevmeyiz sarhoş ayyaşın biri diye horlar ufak görürüz doğruları dediği için.)      

    Türk e sen ibnesin dedin mi cinayet işler.Ama türkü ziqin sesini çıkaramaz demiş... 


    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Aralık/2007
    Erkek

    Hepaq bunu yazdı:
    -----------------------------
    o degilde herşey iyi hoş anladıgıma göre küfür yasakdı bakalım kaç kişi banlanıcak :D
    -----------------------------

     

    sen kımın banlanacagı peşindemisn... Korkma bu konu hakkında kımse banlamazlar... 


  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek

    Yılmaz Özdil in kaleminden..

     

    Teslim’iyet töreni


    PKK’lıların memlekete gelişi, tüm yurtta, dış temsilciliklerimizde ve KKTC’de törenlerle kutlandı.

    Terörist olmadıkları, olsa olsa terörişko oldukları açıklanan PKK’lılar, sınır kapısına serilen kırmızı halı üzerinde, protokol tarafından, çiçeklerle karşılandı.

    Yetkililerin, gözyaşlarıyla birbirlerine sarılarak, çak yaptıkları görüldü. Giriş işlemlerini önceden hazırlamayarak, 4 saniye beklemelerine sebep olan memur, görevden alındı, mağdur PKK’lılardan özür dilendi, araya Ahmet Türk girdi, tatsızlığın büyümesini önledi, Ahmet Türk’e teşekkür plaketi verildi. Bando eşliğinde üstü açık arabaya bindirilen PKK’lılar, resmi geçit kortejine katılarak, halkı selamlaya selamlaya Silopi’ye girdi. Temsili karakol baskınının gerçekleştirildiği törenlerde, temsili bir askerin, tahta tüfekle sağa sola ateş ediyormuş gibi yapması, coşkuya gölge düşürdü. Divan-ı harbe verilen askerin, akli dengesinin bozuk olduğu ortaya çıktı. 25 atletin İmralı’dan getirilen toprağı PKK’lılara sunmasının ardından, güzergâh üzerindeki devlet dairelerine molotof atıla atıla, Vilayet Konağı’na geçildi. Makam aracını PKK’lılara tahsis ettiği için yürüye yürüye gelen Vali’nin kapıda karşılamaya gecikmesi, PKK’lıları tek başına karşılamak zorunda kalan ABD Elçisi tarafından skandal olarak nitelendirildi. Sinirlenen elçi, “Bu memleketin sahibi yok mu kardeşim, her şeyi biz mi yapacağız” diye bağırdı, araya Emine Ayna girdi, tatsızlığın büyümesini önledi, ona da teşekkür plaketi verildi.

     

    * * *


    Karayoluyla Diyarbakır’a giden PKK heyeti, oradan, havayoluyla Ankara’ya geçti. Ancak, bu seyahat için, başbakanlığa yeni alınan 18 koltuklu DAP uçağının tahsis edilmesi, krize sebep oldu. PKK’lıların “Sıkış tepiş olacağını bilseydik, gelmezdik” diye yakınması üzerine, derhal 40 koltuklu Ana uçağı tahsis edildi. Bu bekleme sırasında VIP’te yürekleri ağızlara getiren bir sabotaj girişimi yaşandı ve “Türk” kahvesi ikram edildi... Irkçı muameleye maruz kaldıklarını söyleyen PKK’lılar, “Kalkın, dönüyoruz Kandil’e” dedi. Allah’tan Sırrı Sakık devreye girdi, “Espresso olmadığında ben bile Türk kahvesi içiyorum” diyerek, tatsızlığın büyümesini önledi. Faşist garson gözaltına alındı.

    Sırrı Sakık’a da teşekkür plaketinin yanı sıra Beluga havyarı takdim edildi.

     

    * * *


    Başkent’e inen PKK’lılar, gündüzdü ama havayi fişeklerle karşılandı, deve kesildi, nazar değmesin diye alınlarına sürüldü, TOKİ’nin hediyesi dubleks dairelerin anahtarları hediye edildi. Limuzinlerle TBMM’ye geçen PKK’lılar, önce, Meclis Lokantası’nda AB büyükelçileriyle basına kapalı yemek yedi, sonra, DTP grup toplantısına katıldı; Şeş TV’nin yanı sıra, Roj TV’den de naklen yayınlandı. Ayak altında dolaşmasınlar diye, CHP ve MHP grup toplantıları iptal edildi, “Çok istiyorsanız gidin orada yapın” denilerek, ilk meclis tahsis edildi.

     

    * * *

    PKK’lıların yarın İstanbul’a geçmesi, Savarona’yla Boğaz turu atması, akşam da Çırağan Sarayı’nda gazetecilerle yemek yeyip, topluca Reina’ya gitmeleri bekleniyor.

    -----------------------------------------------------------

     

    şu manzaraya bakın Allah aşkına! piçler otobüse binmişler ankara yolunda gül ata ata gidiyolar abii, bu nasıl bi mantalitedir ne saçmalıktır ya ! Yılmaz özdil'in dediği gibi bunlar istanbul turu atmayada gelirler, inşallah o zaman biz karşılarız piçleri , sonuçda belli gerçi bizi alacaklar içeri ! Alsınlar..

     

     

    http://www.yazete.com/pics/news/201020091809263846347_2.jpg

     

    haberle ilgili detaylara http://www.yazete.com/--PKK-Ankara-yolunda_27098.html bakabilirsiniz

     

     

     

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    kürt açılı mıymış...

    Yaptığınız açılım direkt pkklılara yaradı .. Hangi kürte nasıl yaradı ??

    Şerefsiz kürte yani pkklı kürte direkt yaradı..

    Pkklılar tarafından sıkıştırılan kürtler ???

    ---

    Dtpye güç attı bu şerefsizler.Dtp diyecek ki bak biz bunları başardık..

    EDİT:

    Ben dağa çıkıyorum , bari böyle olursa bir iki açılım olurda daha iyi hizmet alırız, millet bizi alkışlar, sever.

    Yoksa adam gibi adam olursak , birşeyler geliştirirsek ya kellemiz gidecek yada birşey yapmayacağız ne devlet nede millet sevecek...

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek

    Hepaq bunu yazdı:
    -----------------------------
    o degilde herşey iyi hoş anladıgıma göre küfür yasakdı bakalım kaç kişi banlanıcak :D
    -----------------------------

    Kes

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2002
    Erkek

    Ve son nokta arkadaşlar..

     

    TBT ailesi olarak hep beraber belki binlerce konu açtık özellikle siyasi ve etnik köken konusunda tartıştık birbirimize girdik vs..

    Ama serin kanlı olun bakın en basit örneği bu geldiğimiz son noktada bu konu içeriğinde 1 tane istisna yok ki bizler ile aynı şeyi düşünmeyen hissetmeyen. Hepimiz yaşanılan yanlışın farkındayız. Bu işin belkide en sonu ve can alıcı kısmı..

     

    Biliyordum ve daha da eminim artık yapacak bişey yok biz türk milleti olarak sürünmeye başladığımız anda birlik oluruz ve karşımıza çıkanı yerle bir ederiz.. 

    Kimseyi ayırmayacağım inanmak istiyorum ki bu konu altına bizler gibi düşünen kürt kökenli bi kaç arkadaşında olduğuna. İşte bakın kim ne yaparsa yapsın başkalarını bırak bizler kendimize ne yaparsak yapalım şu milli mücadele birlik Kanımızda var.. 

     

    Diyeceğim o k i 2 gündür ev de sinir krizleri geçiriyorum. Savunma bakanlığı emniyet genel müdürlüğü hepsine epostalar atıyorum NE YAPABİLİRİM NE YAPABİLİRİZ? diye.. Sonuç sinirimle oturuyorum ve bu gün inanın şu konudaki tüm mesajları okuduktan sonra yatıştım biraz. Çünkü birlikte hareket edebilecek bir potansiyel yakalamışız.

     Korkmayın hiç birşey boşa değil Şehitlerimizde boş yere değil hiç birşey boş değil.. Bu kansız köpekler bir kaşık su misali cehennem ateşine yaklaşıyorlar farkında değiller..

     Facebook video Yasak biliyorum amaAllah aşkına şunu bir izleyin ve bu maneviyatı unutmayın!!!


    DEVLET TERÖRİST İLE PAZARLIK ETMEZ!!!

     

    EDİT: Bu arada yeni farkettim video siyasi bir taraf tarafından upload edilmiş ona takılıp boş yere polemiğe girmesin kimse artık sağ sol ayrımı yok kalmadı. Artık milli ve gayri milli vardır...


    Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Kayıt Tarihi: 23/Mart/2003
    Erkek

    bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------

    Hepaq bunu yazdı:
    -----------------------------
    o degilde herşey iyi hoş anladıgıma göre küfür yasakdı bakalım kaç kişi banlanıcak :D
    -----------------------------

    Kes


    -----------------------------

    +1


    Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Nisan/2007
    Erkek
    umarım her 100 insanımızdan 47si geçmiş seçimde verdikleri oyların pişmanlığı içindedirler

    All is well
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reksona
    Reksona's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ekim/2009
    Erkek
    enes bunu yazdı:
    -----------------------------

    O.* pkk lar Da mal deyil boşuna inmezlerdi zaten Şimdi serbest kaldılar Ve yeni Faciaları Hesaplıyorlardır Kesin...


    -----------------------------
    Aynen öle Tayyip dayıları arkalarında olmasa S*ksen inmezle 100 kişi daha bekleniomus dağdan incek onlarda serbest kalıcak nası bi salaklıktır bu gerizekalılıktır.

    Yeşili sev çünkü o bize verilen en doğal mutluluktur...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Temmuz/2008
    Erkek

    7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

    irwa bunu yazdı:
    -----------------------------
    yaw benim arkadaş wardı taa lisede o bana sabah esnaflık yapıp gece dağa çıkıolar demişti o yüzden naparlarsa yapsınlar bitireiycekler diodu haklılık payı war mı bilmiorum..

    -----------------------------

    vardir. ben bir ailenin evine konuk oldum biraz anlattilar oradan biliyorum bende yoksa gayet iyilerdi bana karsi tek dertleri is bulabilmek cocuklarina ailesine bakabilmek cogunun, is bulamayinca pkk'ya yoneliyorlar

     


    -----------------------------

    o zaman on tane çocuk yapmasınlar şeylerine hakim olsun şerefsizler, oda bahanesi çalışana hep ekmek var, insanda az onur hasiyet olsa yaşadığı topraklara ihanet etmez pkkya yönelmez.gerçi bunların çoğunun kanında var bu olay

    peki suçlu kim baştakiler tayip, bu iktidar başta olduğu sürece gidişat hiç iyi değil :S daha bu herifede oy verenin ben aklına şaşayım

Toplam Hit: 10921 Toplam Mesaj: 72