folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Flaş...Flaş...Flaş... Dağdan İnenler Serbest Bırakıldı !



Flaş...Flaş...Flaş... Dağdan İnenler Serbest Bırakıldı !

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    elevator bunu yazdı:
    -----------------------------

    Açılımı destekleyenlere bir bakın.

     sonra yine yorumlayın kafanızda..

    destekleyenler (hatta başlatanlar) Cumhurbaşkanlığı ,Başbakanlık,TSK..

    Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığı geçin bunlar seçilenlerdir diyip.

    TSK kadar kafası çalışan başka bir kurummu varki bukadar endişeleniyorsunuz?

     


    -----------------------------

     

    tayyip kendisi demedimi tsk bana bağlı bir kurumdur diye, tsk maaşını hükümetten almıyor mu ayrıca. Türk milletinin kendi varlığından öte güvenebileceği birşey kalmamıştır. Ne yazıkki ordu dediğiniz , esir düşmüş amerika+israil himayesine  sığınmış bu devletin silahlı kuvvetidir. Türk ordusu Türk milleti kaldıysa onun bağrındadır.Demodor başta olmak üzere tüm müritler şimdi bana sövmeye başlayacaklar ama acıklı gerçek ortadadır, ordu diyip bağrımıza bastığımız TSK bugün sadece atanmış kukla hükümetin memuru, NATO nun Anadolu ve Trakyada konuşlandırılmış bir karakolu, sınır birliği haline getirilmiştir. Otur - kalk gibi basit komutlarla yönetiliyor , hangi tokat gibi açıklama bi halta yaradı milletin gazını almaktan başka ? 

    ayrıca sen açılıma karşıyım desen şaşıracaktım, şehitlerin kanı yerdeyken eli kanlı teröristleri affetmek mi barışı sağlayacak?? sağcısı solcusu tüm bir millet yanılıyor ve sen ile çok sevdiğin hükümetin doğru yolda öylemi ? 

    zaten diyorsun şemsiye girmiş gireceği kadar, açacaklar diye niye endişeleniyorsun - ülke göz göre göre bölünüyor yıkılıyor , Türk milleti azınlık statüsüne itiliyor , örgütsüz savunmasız silahsız kurbanlık koyun gibi eşkiyanın hainin önüne yatırılıyor ve sen diyon niye endişeleniyorsun... sizin gibiler için işler tıkırında tabi bence git sende teslim ol sanada milletin rızkından pay versinler netekim tarafın oldukça belli.

    Büyük Atatürk ün istiklal savaşının başında dile getirdiği gibi, "milleti yalnızca kendi azim ve iradesi kurtaracaktır"  hiç bir kurum kuruluş parti ülke vb hiçbirşeyden umut beklemeyin. Bu varlık yokluk savaşında hiç kimsenin vaadine , süslü laflarına kanmayın yalnızca elimizdeki silaha inanacağımız günler yaklaşıyor.


    herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 10920 Toplam Mesaj: 72