Fotoğraf Boyutu Nasıl Arttırılır
-
Bu fotoğraf boyutları 70kbtan 1 mb ta arttırma yollarını söylermisiniz araştırdım biraz pikseli degiştir diyorlar degiştirdim hem boyutu yeterince artmadı hemde görüntüsü çok kötüleşti acaba görüntü kalitesini çok bozmadan bunu yapabilirmiyiz
-
her türlü bozulacak hoca..
-
maalesef birşey yapamazsın. fotoğraf başta çekilirken kaliteli çekilseydi. küçük boyutunu istediğin kadar büyütürdün. ama kalite düşük olanı yükseltemezsin.
-
whoJetski bunu yazdı
Bu fotoğraf boyutları 70kbtan 1 mb ta arttırma yollarını söylermisiniz araştırdım biraz pikseli degiştir diyorlar degiştirdim hem boyutu yeterince artmadı hemde görüntüsü çok kötüleşti acaba görüntü kalitesini çok bozmadan bunu yapabilirmiyiz
neden büyütmeye çalışıyorsun anlamadım, genelde küçültürler.Fotoğrafın ebatını değştirirsen her türlü resim bozulur.
fakat ebatını değiştimeden boyutunu değiştirmek istersen al adobe programlarından birine at çıktı olarak dışarı at direk boyutu değişir zaten.
-
asi27 bunu yazdıwhoJetski bunu yazdı
neden büyütmeye çalışıyorsun anlamadım, genelde küçültürler.Fotoğrafın ebatını değştirirsen her türlü resim bozulur.
fakat ebatını değiştimeden boyutunu değiştirmek istersen al adobe programlarından birine at çıktı olarak dışarı at direk boyutu değişir zaten.
Çıktısını alacamda şirket 1mbtan küçük dosyaları çıkartmıyor bende her denediğimde görüntü çok kötü oluyor videoları yükseltme programları gibi belki vardır dedim aradım ama bulanamadım.Adobe programı derken isim verebilirmisin hacı indirim direk adobenin içine atınca olmadı pek bilmiyorum adobeyide. bende reader var yeterli olur mu
-
whoJetski bunu yazdıasi27 bunu yazdıwhoJetski bunu yazdı
Çıktısını alacamda şirket 1mbtan küçük dosyaları çıkartmıyor bende her denediğimde görüntü çok kötü oluyor videoları yükseltme programları gibi belki vardır dedim aradım ama bulanamadım.Adobe programı derken isim verebilirmisin hacı indirim direk adobenin içine atınca olmadı pek bilmiyorum adobeyide. bende reader var yeterli olur mu
adobe photoshop
programın kendisini indirmenen gerek yok direk çalışan var dı formda arattır çıkar arkadaşlın müridin biri öyle bir şey paylaşmıştı.
-
Fotoğrafta veya videoda kalite arttırma diye birşey olmaz. En iyi ihtimalle belirli filtreler ile görece daha iyi görünmesi sağlanır ama bu kalite artışı değildir.
Senin soruna gelince istersen sen fotoğrafı buraya at kendin yapabilecekmişsin gibi durmuyor, bi bakalım en kötü supersample yapar atarım.
-
yahu adam sadece boyutu yükseltmek istiyor amacı kalite değil başka amaç için boyut yükseltecek.
ben nasıl yapıldığını bilmiyorum ama paintte jpeg den bmp ye çevirdiğinde 500 kb olan resim 3 mb oluyordu öyle bir dene istersen.
-
Resmi bu siteye at. Jpeg'den bmp'ye çevirirsen boyut fazlasıyla artacaktır.
Veya jpeg olarak duruyorken sağdaki quality kısmından best'i seç. Boyut 2-3 katına çıkar.
-
http://www.brsygt.com/c-uygulamalarim/dosya-boyutunu-arttirmak.html
hocam denemedim, internet sitesi ile hiç alakam yok search ile çıktı karşıma sorumluluk almam
-
Hala halletmediysen resim dosyasının sonuna yazı ekleyip boyutu yükseltebilirsin. Mesela linux terminalde -> echo "aaaaaaaaaistediğinkadarkarakter" >> resim.png