folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Galaxy S4, LG G2, Lumia 1020 Arasından Hangisini Seçerdiniz

Galaxy S4, LG G2, Lumia 1020 Arasından Hangisini Seçerdiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

açılın ben doktorum.

3 cihaz arasında en problemli ve kronik sorunlu cihaz s4 dür , performans sıkıntısı ve touchwiz curcunası dışında cihazın batarya şişmesine neden olan bir kroniği bulunmakta. Teknik servise en çok getirilen cihazdır aynı zamanda kendisi. Ayrıca snapdragon 600 kullanarak kullanıcılarını şok etmiştir.

LG G2 kamera dışında tüm özellikleri ile diğer cihazları ezmektedir. OISi olsa bile bana göre bir saatte foto çekiyor diğer cihazlardaki zero shutter özelliği bulunmamakta bunu sağlamak için çözünürlüğü düşünmeniz gerekmektedir , aynı zamanda sony nin eski bir lendisini kullanmaktadır. Fakat gerek işlemci gerek arabirim gerek pil performansı olarak diğer cihazlardan iyidir.

Nokia 1020 ise kamera olarak 1520 den sonra piyasadaki en iyi telefonudur fakat kendisi windows phone kullanmaktadır yani kamera dışında bana göre çöp. 

tercih olarak LG G 2 32 gb  1195 TL bu aralar.

Evkurdan almak yerine kullandıgın operatör üzerinden alabilirsin  , turkcell finansbank onay verirse 24 ay veya 12 ay taksit ile veriyor 

aşadağıdaki linki doldur cevap telefonuna gelsin. 24 saat içinde alman gerek ama onaylanırsa. 

http://www.finansbank.com.tr/krediler/ihtiyac/kredikolay-ihtiyac/konusturan-kredi.aspx

kredi olarak geçsede sen faturalarını düzgün ödersen bankayla hiç görüşmüyorsun. 

bende bunu yazacaktm.

s4 kullanan ve problemleri yüzünden depresyon yaşayan insanlar biliyorum :)

1020 tercih ederdim ben olsam.

wp olmasına rağmen kullanılabilen en baba cihazlardandır.

alıştıktan sonra yarı yolda bıracakacak bir cihaz değil.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Windows Phone bir telefona bin liradan fazla para vermek yerine gidin bir hayır kurumuna bağışlayın daha iyi en azından sevaba girersiniz.Yeni nesil Symbian resmen. Uygulama desteği sıfır. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Windows Phone bir telefona bin liradan fazla para vermek yerine gidin bir hayır kurumuna bağışlayın daha iyi en azından sevaba girersiniz.Yeni nesil Symbian resmen. Uygulama desteği sıfır. 

marketin gelişmediği dogrudur , her ne kadar cihazlar stabil olsada özelleştirme sıfıra yakın.

windowsphote ve tizen işletim sistemleri bin tl altı cihazlarda tercih sebebi olabilir ancak.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Nexus 5

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek

S4 alma hacı, android 4.4 ü s5'e verdiler sanki biz samanla ödedik karşılığını. Adamı sinir ediyorlar. Bir dünya para verdik birgün şarj gitsin diye şarj duasına çıkmadığımız kaldı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bin lira altında da GM Discovery var işte hocam. Fiyat / performans telefonu. Fakat ben yenilik isterim diyenler alabilir. Ama yukarıda yazdığım gibi gidipte bin liradan fazla para vermeyin 2. elde çok zarar edersiniz. Tutulmadığından 2. el piyasası hemen  hemen yok gibi. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cybow
    Cybow's avatar
    Erkek

Uzunca araştırmalarım sonucu LG G2 almıştım yaklaşık 1.5 ay önce. halen kullanmaktayım. Custom Rom kurulu. Kit Kat yazılımında herhangi bir problem yok. JB' ye göre daha çabuk bitiyor bataryası fakat genede diğer cihazlardan daha iyi bir batarya ömrüne sahip. Modlu kamera kullanmaktayım. Slow mo, 4k UHD gibi çekim modları ve ayrıca çekim kalitesi çok yükseliyor. amaaaaa... kıyaslayacak olursak genelde s4 kadar iyi fotograf çekemiyor. Bunun dışında yazılımsal ve donanımsal olarak diğerlerini ezer. 

NOT, alacak olanlara kesin tavsiyedir, cepkask yaptırın. telefonun camında çerçeve neredeyse yok. düştüğünde tuz buz oluyor. benimki 15. günde düşmüştü. cepkask bedavaya değişti ekranı. Düştüğünde Spigen kılıf takılıydı. Buna rağmen çok hassas bir telefon bunu unutmayın. 

NOT2, 16 gb almayın. ekstra hafıza yaratacağım diye türlü türlü aksesuarlar almak zorunda kalmayın,  kendinizi sıkıntıya sokmayın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Windows Phone telefonlar çöp değildir hocam, aklında soru işareti kalmasın. Tek ufak sıkıntı mağazanın çeşitlilik açısından biraz daha süreye ihtiyacının olması. Bir akıllı telefondan beklenen temel her hizmeti gayet rahat alabilirsin. Eğer bütçen uygunsa biraz daha ekleyip 930 alabilirsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

burda kim ne al diyosa tersini al hocu memnun kalırsın :)

tecrübeyle sabit

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asd
    asd's avatar
    Erkek

s4 diyorum gerisi BOŞŞŞ VARSA paran s5 al. yoksa s4. bu kadar basit.

İmzA
Toplam Hit: 2727 Toplam Mesaj: 25