Gazcı Kardeşlere Ve Kocaman Başlara Saygılarımızla
-
Önce meydan okuyacaksın sonrada şikayet edeceksin,ne güzel iş by yav :)
Taksime izin verildi diyelim gelse lavuğun biri patlatsa kendini ne olacaktı? Bu seferde polisasker işini yapmıyo diye yırtınacaktınız...
Müdehaleler yerinde oldu...İşçiyim,emekçiyim diyen adam o gün işinin başındaydı..Oraya toplanacak olanlar gaza gelmiş bir avuç halk,bolca yasadışı örgüt sempatizanı,pkk militanları...
Sanki sendikaların bi hayırını görmüşlerde bunca yıl sendika başkanlarına laf ettirmiyolar..Madem kutlayacaksınız bayramınızı o zaman Taksim diye ısrar etmeyecektiniz,meydan okumayacaktınız..Haddinizi aştınız,haddinizi bildirdiler...
-
ben demiyorum ki işçiler haklarını savunmasınlar. onların birşeyde hakkı yoktur. ben sadece devletin kesin bir dille red ettiği isteklerinde neden sonucunu bile bile ısrar ettiler onu anlamıyorum. amacım kimseyi yermek veya övmek deil. dışardan objektif olarak bakıyorum olaylara ve bunu görüyorum. madem bu topraklarda kanun var kanunu koyan var ve kanunu uygulatan var neden karşı çıkıyorsunuz. neden bile bile insanlıga zarar veriyorsunuz. bende istemezdim polislerin vatandaşımıza copla vurmasını ama vatandas polisi tahrik ederse polis ne yapsın. devlet size Türkiyenin her yerinde kutlayın ama buraya gelmeyin demiş böyle oldugu halde bu inatlaşma neden?
-
Diyelım kı taksimde ısrarda haklısınız.
Ankarada polis arama barikatı kurmuş. Bir grup kendini aratmamak için ısrar ediyor. sonuçta olaylar çıkıyor. Polisin birini araya alıp pankart taktıkları sopalarla dövüyorlar. O kalınlıktakı sopaların pankartlarda ne işi var. O grubun arasına bir bombacı karışsa patlatsa 1977 unutmadıgınız gıbı bu seferde 2008i unutmayacaksınız.
bu ısrarı anlamıyorum ben. Niye bu aykırı olma gayreti
-
hıhı haddi aştılar pkk militanları diye nitelendirdiğin bu vatanın işçisi emekçisi.
bi sittir git. sen kimsin işçilere pkk militanı diyorsun.
ulan anlayın bir ya. niye yasak ? Usa uşaklarının istediği için yasak anasını satıyım kavrayın olayı. işçiyi ezen Usa imf uff..
devlet yarın sizi.
-
Tarlabaşında eylem yaptı pkk lılar bilip bilmeden konuşmayın.
Her bokta askere polise yüklenin.
kahrolsun 1 mayıs lanet olsun.
-
tbtmad bunu yazdı:
-----------------------------Tarlabaşında eylem yaptı pkk lılar bilip bilmeden konuşmayın.
-----------------------------1 MAYIS la pkk lıları bir tutan zihniyetin taaa bilmem ....
-
yaw bırakın Allah aşkına biraz sıkıştımı abd istemedi demeyi. abdnin ta a.q. bi kere tarafsız bak olaylara ne oldugunu anla kavra sonra konus. tek taraftan bakarsan hiç birşeyi anlamazsında görmezsinde. gerçekci olun ya biraz uyanın rüyadan. bırakın boş boş abd falan demeyi. abd asıl Türkiyede kaosun olmasını istiyo. sayenizdede çok güzel oluyo.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
tbtmad bunu yazdı:
-----------------------------Tarlabaşında eylem yaptı pkk lılar bilip bilmeden konuşmayın.
-----------------------------1 MAYIS la pkk lıları bir tutan zihniyetin taaa bilmem ....
-----------------------------Lan allahın sığırı 1 mayısla pkk yı bir tutan kim burda hayca herif hayatında bir sayfa bişeymi oumuşsun her söyledigimi götünne göre çeviririp anlıyosun.Lafımı anlamadan yorum yapana kafam girsin .Banda yedik senin yüzünden şerefsiz herif.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------hıhı haddi aştılar pkk militanları diye nitelendirdiğin bu vatanın işçisi emekçisi.
bi sittir git. sen kimsin işçilere pkk militanı diyorsun.
ulan anlayın bir ya. niye yasak ? Usa uşaklarının istediği için yasak anasını satıyım kavrayın olayı. işçiyi ezen Usa imf uff..
devlet yarın sizi.
-----------------------------
Sen önce bi akıllı ol sonra dön yazdığımı bi daha oku.. -
Dedikleri gibi orantili guc kulandilar sonuc boyle oldu.