folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Gazcı Kardeşlere Ve Kocaman Başlara Saygılarımızla

Gazcı Kardeşlere Ve Kocaman Başlara Saygılarımızla

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    YesTERFoX bunu yazdı:
    -----------------------------

ulan hala "gerekeni yapıldı" diyenler hiç mi yakın tarihlerini veya 1 mayısın amacını bilmiyor...

sadece kulaktan dolma bilgilerle "orda, burda" tek taraflı yetiştirilerek bir ideolojiyi benimsemiş ve araştırma yapmayan tiplerden farksız değildir gözümde...

oralarda savunmasını yapabileceğiniz tek şey dtp nin varlığıdır; ve bunda da haklı olursunuz ama başka hiç birşeyde konuşmazsınız...tabi biraz olsun bilginiz varsa, ama görüyorum ki bildiğinizi, daha doğrusu "oralardan" duyduğunuzu söylemeye devam edeceksiniz...

buradan uzun uzun anlatmaya da değmez zaten, diğer başlığı okumadığınız belli zaten...

neyse tartışmaya gerek yok...

bu arada ne sağ görüşlüyüm ne de sol sadece yakın tarihini iyi bilen bir gencim...

görüşüm ile birileri çıkar bir şeyler der ama söylememekte kararlıyım ve bundan başka mesaj yazmayacağımı belirtmek istiyorum... 

zaten bi siz bilirsiniz herşeyi doğruyu yanlışı herşeyi siz bilirsiniz

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek

asgari ücretin,  sosyal hakların çindeki gibi emekli yaşının avrupadaki gibi olduğu bi ülkede 1 mayısın bu kadar ucuz atlatılması önlemlerin sıkı olduğunu gösteriyor. Bence sendiklarda kolluk kuvvetleride yaptıkları işi iyi yaptılar.

https://twitter.com/ElliotticianRB
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek

asgari ücretin,  sosyal hakların çindeki gibi emekli yaşının avrupadaki gibi olduğu bi ülkede 1 mayısın bu kadar ucuz atlatılması önlemlerin sıkı olduğunu gösteriyor. Bence sendiklarda kolluk kuvvetleride yaptıkları işi iyi yaptılar.

https://twitter.com/ElliotticianRB
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı:
    yakintakip bunu yazdı:
    Chingis bunu yazdı:

Bak sen ...

Sen de o zaman devletin uygun gördüğü şekilde 301'in kaldırılmasına/değiştirilmesine karşı çıkmazsın .

Getirirler anamıza bacımıza kara çarşafı geçirirler , sesini çıkarmazsın . Devlet baba sonuçta değil mi ?

yaw arkadaşım helal olsun ya bu ne mantık buna bağlantı pes doğrusu. bizim konustugumuz konuyla ne alakası var şimdi

301 in çarşafın yorganın. biz burada partilerin tutumlarını deil genel devlet politikası hakkında konusuyoruz hatırlatayım

dedim de. bırakın şu boş muhabbeti biraz sıkısınca abd istemiyo biraz daha şıkısınca Türkiye laiktir laik kalacak aşın artık

konuya göre konusun ne alaka 1 mayısla 301 deki 1 lerden dolayı bu bağlantıyı kurdun galiba hayret şaştım walla

Birader önce oku , anla , anlamıyorsan da yorum yapma . Bok atıyorsun burada !

Devlet baba nerede diyorsa orada yapın eyleminizi diyor yasevyaterket . Ben de diyorum ki , devlet baba milliyetçiliğe darbe vurmak isteyip 301'i kaldırırsa da uyacak mısın ? Bunu diyorum , bir daha yazdığım şeyin açıklamasını da yapmam . Gereksiz laf yapmaya gerek yok , konuyla ilgisini kuramadıysan alıntı yapıp yorum yazmazsın .

Çarşafla yorganla alakası bu . Devlet babanın her dediğini "yapacak mısın"a getiriyorum sözü . Ama anlayan olmadı sanırım ...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

Umudum kalmadı demekle çok haklı olduğumu şu güzide sitede bile aymazlık içinde olanların bollugunu görünce daha bir net olarak anladım.

benimle yaşıt olmasına ragmen hala 1 mayısın ne oldugundan habersiz devletin yaptıgı terörü haklı bulan arkadaşa da sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

1 mayıs 1977 tarihinin iç yüzünü araştırdıktan sonra konuşmanızı isterim tek parti hasreti ile öyle bir yanmış ki bu millet tek parti DİKTATÖRlügüne bile razı olabilecek duruma gelmiş

PES VALLAHİ PES.....

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Milli Bayramlar

7. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı                Tum Dunya kutlar...Olay cikmaz..
  8. 30 Ağustos Zafer Bayramı                                           Tum Yurtta kutlanir...Olay cikmaz..
  9. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı         Tum Yurtta kutlanir...Olay cikmaz..
  10. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı                                       Tum Yurtta kutlanir...Olay cikmaz..
  11.                                              Dini Bayramlar

12. Kurban Bayrami                                                          Tum Yurtta kutlanir...Olay cikmaz..
  13. Ramazan Bayrami                                                       Tum Yurtta kutlanir...Olay cikmaz..
  14.                                             Mevsimlik Bayramlar

Hidirellez Bayrami                                                           Tum Turk Dunyasi kutlar...Olay cikmaz..

Nevruz Bayrami                                                               Yurdumuzda ve Orta asyada kutlanir.. YURDUMUZDA OLAY CIKAR..

1 MAYIS - Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü  ------ Tum Dunyada kutlanir..Genelde Turkiyede olay cikar..

1 Mayis; Ilk defa 1886 yilinda ABD nin Sikago kentinde kutlanmis..

Sonra Turkiyede;

Anadolu'da 1 Mayıs ilk kez Osmanlı döneminde, 1905 yılında İzmir'de kutlandı. Bunu 1909 Üsküp kutlaması izledi.

İstanbul'da ilk kez 1 Mayıs kutlaması 1910'da yapıldı.

Niye illa Izmir de olsun demiyorlarda Taksim diyorlar.. 1976 dan onceki bayramlarin onemi yok mu..!

Haaaaa neymis..! Emeller farkliymis...21 MART ve 1 MAYISTa Turkiyede olay cikabilirmis..Onlem almak gerekirmis..

Edit filan;

Hani birde diyoruz ya..1 Mayis tum iscilerin bayramidir.. Peki neden illa 1976 yi hatirlatiyorsunuz..! Biraz daha onceye gidilmeli degil mi ozaman..!

1886 ya..Dört yiğit işçi önderi Albert PERSONS, Adolph FISCHER, George ENGEL ve August SPIES, 1 Mayıs 1886 yılında 8 saatlik iş günü mücadelesinde önderlik yaptıkları için idam edildi.

Bu olenlerde 1 Mayis gunu kutlamasi yapan iscilerdi..Onemli olan 1 Mayis-insanlik ve emek ise 1976 diye tutturmamali..1886 icin ABD ye gitmeli..

...
Reply With Quote Alıntı yap
  • KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Sendikaların Görevlerini yapmadığı hususunda Hem fikirim, Kesinlikle Sendikaların uyguladıkları yanlış bir tutum vardır ve bu kulaktan dolma bilgide değildir, Mayrip Kardeşim Genel itibari ile Fikirlerine Katıldığım birisi olduğun halde malesef Bu sefer Katılmayacam, Tamam orada olanlar hepimizin içini yakabilir, Haksız yere Joplananlarda olmuştur.

Ama gel gelelim, Düşünki bir Düğün Töreni için bile izin aldığın Devletinin İzin vermediği bir Bölgede Etkinlik yapmaya Kalkılmamalıdır, Sebebimi Düğün Töreni izne tabi ise Törende Her hangi bir Sorun olmaması Devletin Kontrolü Altında Olduğunu bilmen açısından gerekli olduğu düşünüldüğü gibi, Aynı şekilde HolySeclorum unda dediği gibi Lavuğun biri orada Canlı Bomba Olsa onca halktan kaç kişinin Parçalanarak Ölebileceğini Artık sen hesap et.

Sendikalara Gelince Piyon Konumundaki liderlerin Piyonundan ne beklenirki son Sözüm budur. Devlet Yöneticilerinin Amerikan Piyonu olduğunu sanırım ispatlamamı istemeyeceksiniz. Zira Memnuniyetle ispatlayabilirimki Gözlerinizin Önünde olan Saçmalıklar Açık gösteriyor ama Anlamsız bir aymazlık var. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

hadi herşeyi geçtim parti binasını basmak noluyor ?

1 Mayıs gösterileri sırasında ÖDP binasını basan polis, güvenlik kamerasına yakalandı!

1 Mayıs gösterileri sırasında Tarlabaşı Bulvarı'nın arka sokaklarını kullanmak isteyen göstericileri kovaladığını söyleyen polis, göstericilerin ÖDP il binasına girdiğini iddia etmiş ve eylemcileri binadan çıkartmak için gaz bombası kullanmıştı.

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) İl Başkanı Sinan Tutal'ın, "Plastik mermiyle ateş açtılar. Kapılar kapanınca gaz aşağı katlara da yayıldı. 11 kişi ağır nefes darlığı çekiyor. 18 kişi hastaneye kaldırıldı" dediği olayda, polisin il binası önünde birkaç kişiye plastik mermiyle ateş ettiğini iddia etmişti.

Olayla ilgili güvenlik kamerası kayıtları bugün geldi. Yukardaki görüntülere göre polis, yalnızca plastik mermi kullanmamış.

parti başkanı ufur uras ın norweçte medeniyetler buluşmasına davetliymiş.diyoki gelemeyeceğimi nasıl açıklayacağımı bilemedim. il binamızı bastılar dedim, dediler ki ne olmuş ki polis yakalar. e zaten binayı polis bastı ?( buna benzer konuşmuştu cümleler tam aklımda deil)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Disk in binasında 1500 kişiye yakın işçi emekçi vardı deniyor. gaz bombalarını içeri attı polis.  insanlar dumandan nefessiz kaldı.

peki ya o bina çökseydi nolacaktı ? 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
    redoz
    redoz's avatar
    Erkek

Dün akşam Ceviz Kabuğu programında polisle ilgili istanbul ülkü ocakları eski başkanı (adını unuttum kusura bakmayın)bişey söyledi ;

AK partinin 2. bi ordu kurmaya çalıştıgını ,yani karşı bi ordu , bunu da polisle yaptıgını söyledi..nedenini de zamanında Sincan da yaşananların bi daha yaşanması durumunda 'siz varsanız biz de varız ' ..yani askerin herhangi bir müdahalesinde polisle karşı koyacaklarını söylemeye çalıştı ....düşününce ,neden olmasın herşey beklenir..

• Toplam Hit: 14724 Toplam Mesaj: 81