Gazze'ye Giden Gemiler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

şuan canlı yayındakı arap amcanın amacı ne ben onu daha cok merak ettim:|

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

gemilerle bağlantı tamamen kopmuş durumdai ki bir müdahale anında beklenen birşeydi bu..

islami bi haber sitesi birkaç dakika aralıklarla gemiden alınan bilgileri yayınlıyor ne kadar doğrudur bilemem

"05:03: İsrail konsolosluğuna saldırı başladı. İnsanlar konsolosluğa girmeye çalışıyor. Gemiden 1 kişinin şehid olduğu haberi geliyor.

05:02: İsrail Gemiye müdahale etti ! İsrail askerlerinin katliam yaptığı açıklaması yapıldı ancak mermilerin plastik mermi olabileceği söyleniyor. Çatışma devam ediyor yaralılar var şehid olabileceğide tahmin ediliyor.

04:56: İsrail askerlerinin gemiye girdiği yönünde bir haber geldi ancak henüz netlik kazanmadı.

04:44: İHH: Mavi Marmara gemisine herhangi bir müdahale olmadı sadece İsrail karartma uyguladı.

04:40 Tvnet muhabiri: İsrail Savaş Gemileri Mavi Marmara Gemisi'ne yaklaşıyor..

04:34 Gemi ile bağlantı halen sağlanamıyor. Bülent Yıldırım son açıklamasında geminin etrafında 14 israil savaş gemisinin yer aldığını belirtmişti. 4 zodyak botun kendilerine doğru yaklaştığını söylerken bağlantı kesildi ve uzun süredir yeni bağlantı sağlanamıyor. Gemidekilerin durumu merak ediliyor.

04:21 Gemi ile birkaç saniyelik bağlantı gerçekleşti.Herhangi bir bilgi alınamadı.

04:17 Gemi ile bağlantı kesildi. Uzun süredir gemi ile bağlantı yapılamıyor. İsrail komandolarının operasyon yapmış olabileceği düşünülüyor."

kaynak : http://www.islamigundem.com/israil-donanmasi-tacize-basladi-gemideki-gelismeler-burada-haber-11074.html

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

yobazlarda savas cikartmaya amma merakli ! hitler savasa sokamadi ulkemizi , bu yobazlar sokacaklar. gene ucu bize kacicak , umarim tamponlarinin bir tarafina kina yakarlar ozaman ...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:
    -----------------------------

yobazlarda savas cikartmaya amma merakli ! hitler savasa sokamadi ulkemizi , bu yobazlar sokacaklar. gene ucu bize kacicak , umarim tamponlarinin bir tarafina kina yakarlar ozaman ...

o gemidekiler yobazdır değildir bilemem hiç birini tanımıyorum etmiyorumda, filistine yardım ettiler diye mi yobaz oldular şimdi?

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

o gemidekiler yobazdır değildir bilemem hiç birini tanımıyorum etmiyorumda, filistine yardım ettiler diye mi yobaz oldular şimdi?

lan zaten zamaninda fener, ev dernekleri falan istedikleri gibi yardim ediyorlardi filistine. israil ne olduda dondu ?

birakin ya bu isleri, gemiyi kim gonderdi oraya ? hangi devlet yetkisiyle gitmis ?

acik acik belli , birileri tansiyonu yukseltti , simdi pimi kimin cekecegi mechul !

lan 5 sehit var, digiller bunun derdini gectiler, filistin icin yirtiniyorlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

helikopterden gemiye inmeye çalışan israil askerlerine direk odunlarla saldırdılar :s
    elinde silah olan bir askere odunla vurmak, intihar etmektir, şehit olmak değil.

Ehl-i Byte
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

adamlar Türk bayrağı dalgalanan gemimize operasyon yaptılar. bizden hala resmi açıklama yok şaka gibi yaa!

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

MaviGozluDev bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

lan zaten zamaninda fener, ev dernekleri falan istedikleri gibi yardim ediyorlardi filistine. israil ne olduda dondu ?

birakin ya bu isleri, gemiyi kim gonderdi oraya ? hangi devlet yetkisiyle gitmis ?

acik acik belli , birileri tansiyonu yukseltti , simdi pimi kimin cekecegi mechul !

bir şeyleri yapmak için illa ki devlet eytkisi mi gerekli, sivil hareket diye bir şey var en nihayetinde.

bu İsrail 50 sene sonra bizi tehdit etmeye başladığında da devlet yetkisi mi bekliceksin tepki göstermek için..

Ben İslamcı olmasamda oraya giden insanların İslamcı vs olmalarıda beni bağlamaz,

Ayrıca 5 şehidimiz var diye olayı farklı yere çekme, gece o şerefsizler saldırdığından beri  haber arayıp tarıyorum şehit sayısı arttı mı acaba diye.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

İsrail Mavi Marmara Gemisini vurdu beyler  2 ölü 30 yaralı var.

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

MaviGozluDev bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

bir şeyleri yapmak için illa ki devlet eytkisi mi gerekli, sivil hareket diye bir şey var en nihayetinde.

bu İsrail 50 sene sonra bizi tehdit etmeye başladığında da devlet yetkisi mi bekliceksin tepki göstermek için..

Ben İslamcı olmasamda oraya giden insanların İslamcı vs olmalarıda beni bağlamaz,

Ayrıca 5 şehidimiz var diye olayı farklı yere çekme, gece o şerefsizler saldırdığından beri  haber arayıp tarıyorum şehit sayısı arttı mı acaba diye.

200 milyon arap susuyor neden biz konusuyoruz ?

50 sene sonrasina da kalmiycak, zaten sag-sol. din diye bolunucek ...

gemideki kisilerde nedense cuppeli ,sakallilar.

zorla savas cikarttirma derdinde bazilari.

Toplam Hit: 13270 Toplam Mesaj: 85