Gazze'ye Giden Gemiler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

spawm bunu yazdı:
    -----------------------------

maximuss bunu yazdı:

spawm bunu yazdı:

maxi.... sna gülmekten katılıyorum gemide ingilizde vardı sakalsızda vardı hristayanıda vardı hangi insanın vicadanı el verir el kadar bebegin kafasına sıkılmasından onun insanlıgından sphe ederim araplar satılmıs millet ise bizde öylemiyiz .... nerde yahudi görürsem vuracagım

yahu banane ne yaparsan yap, benim demek istedigim o kadar sorun varken , birilerinin planli sekilde bir savas cikarma derdinde olmasi. Bak israil yunan gemisine dokunmamis. Belli adamlar savas cikarma derdinde. lakin tayyep olsun israil devleti olsun bol bol gerilim cikardilar iki ulke arasinda. iranla da oyle. okyanusun diger tarafinda kuzey kore ve guney kore. sen gul , ikinci dunya savasida pat diye cikmadi , belirli sebepler savas icin piskolojik ortam olusturdugunda patlayiverdi. dunya ne zaman bir krize girse, bir devlet ne zaman bir krize girse illaki ihtilal veya ic savas yasamistir. cunku bunlar olunca bazilarinin istedigi oluyor, cunku savaslara onlar yon veriyor. ama arada bazen kaziklar cikabiliyor onlarada. ama dedigim gibi turkiyenin savas kaldiracak hali yok.

gemide ingiliz olsa ne olucak ? madem o kadar niyetli ingiliz, arap gordugunde kufur etmiycek topraginda. gidip is versin , filistinliler oradan neden kaciyor ? israilden mi ? hamastan mi ? yoksulluktan mi ? yoksa ucundende mi ?

herneyse filistin bizim problemimiz degil, turkiyenin ilgilenmesi gereken isler varken , gidip israil falan.

bebegin kafasina sikilmasi demissin. lan senin kanindan insanlarin her gun cogu zorla kurtaj yapilarak cocuklari olduruluyor, azerbaycanda o kadar insanimiz oldu, irakta o kadar turkmen olduruldu. neden sesin cikmadi ?

yoksa senin garezin yahudileremi ? polatami ozeniyorsun ?

guney turkistan desem, urumci desem  mal mal bakarlar suratima, ama gidip filistin icin ortaligi atese verirler ...

bi kere terbiyeni topla  sni adamlıga davet ediyorum dinimzde kürtaj yasak hm ssmiz cıkmadımı znnedion sn harbiden dünyadan habersizsin eger snn kmliginde müslüman yazıyorsa bunu oku salahattin eyyubi onlar Allahın evini işgal etmiş ise bn nasıl kendi evimde uyurum demiş gerisini sn arastır müslüman degil isen bunu oku sn nasıl bir insansın ki cocukların vuruldugu bi şehre yardım göndermyi karsı cıkayorsun daha demn demişsin  filistinden nden kacıyorlar onlar kacamıyorlar etrafı satılmıs devletler var ve hiç birisi kabul etmiyor ve dahası oradan gitmek istmeyen kişilere var sırf  davasını korumak içn  bide sunu söliim polat dedegin kişiye ancak bn asarım keserim tarzındaki bulug cagındaki cocukar özeniyor sorun su ki bn öznti deilim bide israile mi garzn mi var demişssin evt var engelliyecen mi ne yapıcan söle onlar bnm dinime göre lanetlenmiş tep ırk sn karsı geliyorsan snada  garezim var artık 

bence sen arapca kafir ile musluman kelimesinin tercumesini iyice oku , sonra din dersi vermeye calis ! rezil oluyorsun . Kuran yasaklamissa , osmanli kafirmiydi de bu israil ogullarina yardim etmis  tarihi boyunca ? gerekse yahudiler sultanlarin anneleri olmus. herneyse beni ilgilendirmez.

bak cok bilmislik yapmissinda , benim burda calisan iki donerci filistinli kardes vardi.Biz konusurduk arada , keske imakanim olsa da video kaydi yapsaydim, adam israilden neden kacitini soylediginde sasirmistim. babasinin neden kisi basina 2000 $ verek onlari gotu boklu bulgara kacirdigini duydugumda sasirdim. adam ogullarini hamastan kacirmis :) e hani israil di ?

mikim oyle hamasi, zaten hamasi kuranda israil, sirf el-feti yi zayiflatmak icin Yasin'i hapisten cikardilar.

beni miklemez filistin veya israil. benim icin onemli olan kendi insanimdir.

araplar ile israil ogullarinin savasi islamdan degil, Suleymandan gelir. dini bilmeden atip tutmayin, Hz. Peygamberin bile yahudilerle iliskisi olmustur yeryer . iste dedigin gibi okuyun , ogreninki odun geldiniz , odun gitmeyin ...

benim dinim arabin kicini opmekten gecmiyor ...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

amma arap düşmanıymışsın hocam.. hayır bende sevmem arapları ama sayende arapçı olcak adımız.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

terorizme karşı tepki gösterme ve terör mağduruna yardım etme olgusunun fanatizmini yaratmayın.kutuplara ayırmayın.bilmem kaç tane arap ülkesi var bize ne oluyor yaklaşımı nasıl bir saçmalık, nasıl bir aymazlıktır ? bursaspor'un şampiyon olmasına sevinen fenerbahçe hariç diğer takımlara tepki göstermekle, bırak bursalı sevinsin size ne oluyor demekle, bu söylediğinizin farkı nedir.insan ölüyor arkadaş.''çoluk çocuk katlediliyor.arap tepki koysun bize ne'' ne demek ? terörizmin de, mağdurluğun da milleti, dini olmaz.

her filistin konusunda aynı edebiyat.topraklarını satmasalardı, onlara araplar yardım etsin bize ne, biz kendi ülkemize bakalım, şu kadar türkmen kesildi tek derdimiz filistinlilermi vs.vs. artık kesin şu saçmalığı arkadaş.nasıl bir yürek taşıyorsunuz anlamıyorum.bombalanmış cami görüntüleri, enkazlardan çıkan bebek görüntüleri, millete ekmek götüren gemilere düzenlenen saldırıların görüntüleri siz mutlu mu ediyor ?

nasıl bir zihniyet, nasıl bir ruh hali anlamıyorum.adam gelmiş akıl veriyor.filistini düşüneceğine onu düşün bunu düşün diyor.filistini şu şu ülke düşünsün diyor.sanane güzel kardeşim ? senin lafınla mı bu millet iş yapacak.seni filistin olayı ilgilendirmiyorsa defol git yazma.

yemin ediyorum sinir bozmaktan başka bir halta yaradığınız yok.laflarımı üstüne alması gerekenler kendilerini iyi biliyorlar.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:

amma arap düşmanıymışsın hocam.. hayır bende sevmem arapları ama sayende arapçı olcak adımız.

haci CNN turkteki katilimci , hava kuvvetlerini devreye sokma derdinde :)

iste bu adamlari taniyin . Turkyienin basini belaya sokma derdindeler. israil yine karizmasini percinliycek bolgede. biz yine eziklenmis olucaz.

bu arada yine cuppeliler showlarina basladilar :) bu adamlar sehit cenazelerinde , cin protestolarinda nerdeydiler ?

ben bunlara kil oluyorum . somurulmus beyinler bunlar ...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:

terorizme karşı tepki gösterme ve terör mağduruna yardım etme olgusunun fanatizmini yaratmayın.kutuplara ayırmayın.bilmem kaç tane arap ülkesi var bize ne oluyor yaklaşımı nasıl bir saçmalık, nasıl bir aymazlıktır ? bursaspor'un şampiyon olmasına sevinen fenerbahçe hariç diğer takımlara tepki göstermekle, bırak bursalı sevinsin size ne oluyor demekle, bu söylediğinizin farkı nedir.insan ölüyor arkadaş.''çoluk çocuk katlediliyor.arap tepki koysun bize ne'' ne demek ? terörizmin de, mağdurluğun da milleti, dini olmaz.

her filistin konusunda aynı edebiyat.topraklarını satmasalardı, onlara araplar yardım etsin bize ne, biz kendi ülkemize bakalım, şu kadar türkmen kesildi tek derdimiz filistinlilermi vs.vs. artık kesin şu saçmalığı arkadaş.nasıl bir yürek taşıyorsunuz anlamıyorum.bombalanmış cami görüntüleri, enkazlardan çıkan bebek görüntüleri, millete ekmek götüren gemilere düzenlenen saldırıların görüntüleri siz mutlu mu ediyor ?

nasıl bir zihniyet, nasıl bir ruh hali anlamıyorum.adam gelmiş akıl veriyor.filistini düşüneceğine onu düşün bunu düşün diyor.filistini şu şu ülke düşünsün diyor.sanane güzel kardeşim ? senin lafınla mı bu millet iş yapacak.seni filistin olayı ilgilendirmiyorsa defol git yazma.

yemin ediyorum sinir bozmaktan başka bir halta yaradığınız yok.laflarımı üstüne alması gerekenler kendilerini iyi biliyorlar.

özellikle şu "topraklarını satmasalardı" şeklinde bir savunma yapanlara şaşıyorum.. Ülke topraklarının parsel parsel İngilizlere,Almanlara ve özellikle Yahudilere satıldığını görmezden gelip bunu söylemek nasıl bir mantıktır. İsrail nasıl Filistin topraklarını alıp alıp işgal ettiyse, ileride bizde dahil olmak üzere birçok ülkeye uygulayacak bunu, oz aman da "napalım toprağımızı satmasaydık" deyip evde mi oturcak bu insanlar

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spawm
    spawm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sna kimse arap sempitazsını yapmanı istmiyor ztn arap smpitazsınıda yok bnde ama demişsin bnm dinm arap kıcını öpmekten gecmiyor die sna ancak gülüyorum ve kitapda yazılanları ii oku derim bizm dinimz geregi osmanlılar hosguru olarak gitti aldı ve izmire yerlestirdi dikkat edersen o zmn yahudilerle kavgamız  veya svasımız yok sn znndiyormusnki her ülkede kuran  ve din altında gercekten hizmet yapıyorlar  bnce bu kadar saf olmazsın Türkiyede de var yok mu  
    bn sna yakın tarihteki kudusten haber verdim yazılırımı anlayark oku  yok ordan kacmıs yok burdan kacmıs 2 kişi bn sna demedimki hiç kimse kacmıyor bn sna dedimki  gercekten savunanlarda var ama sn hep tersten anlıon ve diosunki yok hamastan yok yoksulluktan hm bu sadce din meslesi degil konuyu dagımta bu bir insanlık dramı insanlı dramı olmayasaydı 80 yasındaki papanın ne işi vardı orada tarihi ii oku bizim ecdadımız hep insanlara yardım etmiş. sorun araplarda deil sorun ordaki insanların ugradı dramdır sn buna diyorsunki ne işm var bnm araplarla o zmn soruyorum bizm ne işimz var dı yahudilerle geçmişte.....
    sni son kez uyarıyorum argo küfür vs kelimeler yazıp tartısmanın sviyesini bozma eger sevien yetmiyorsa basar gidersn ögleden sonra devam edicem final sınavım var görüsürüz 

Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

spawm bunu yazdı:

sna kimse arap sempitazsını yapmanı istmiyor ztn arap smpitazsınıda yok bnde ama demişsin bnm dinm arap kıcını öpmekten gecmiyor die sna ancak gülüyorum ve kitapda yazılanları ii oku derim bizm dinimz geregi osmanlılar hosguru olarak gitti aldı ve izmire yerlestirdi dikkat edersen o zmn yahudilerle kavgamız  veya svasımız yok sn znndiyormusnki her ülkede kuran  ve din altında gercekten hizmet yapıyorlar  bnce bu kadar saf olmazsın Türkiyede de var yok mu  
    bn sna yakın tarihteki kudusten haber verdim yazılırımı anlayark oku  yok ordan kacmıs yok burdan kacmıs 2 kişi bn sna demedimki hiç kimse kacmıyor bn sna dedimki  gercekten savunanlarda var ama sn hep tersten anlıon ve diosunki yok hamastan yok yoksulluktan hm bu sadce din meslesi degil konuyu dagımta bu bir insanlık dramı insanlı dramı olmayasaydı 80 yasındaki papanın ne işi vardı orada tarihi ii oku bizim ecdadımız hep insanlara yardım etmiş. sorun araplarda deil sorun ordaki insanların ugradı dramdır sn buna diyorsunki ne işm var bnm araplarla o zmn soruyorum bizm ne işimz var dı yahudilerle geçmişte.....
    sni son kez uyarıyorum argo küfür vs kelimeler yazıp tartısmanın sviyesini bozma eger sevien yetmiyorsa basar gidersn ögleden sonra devam edicem final sınavım var görüsürüz 

ya sizorfrenmisin ? kromozon sarmalindami hata var ? muhabbete lodoslamadan girdin , hakareti yapan sensin . sende sanirim kisilik bozuklugundan mutevellit sizofreni var.

az once yahudiler lanetliydi, simdi "kavgamiz yoktu" oldu.son kaca olur ?

arapcada musluman ne demek arastir ! musluman demek "inanan" demektir. Bir insanin inancina sen karisamazsin sivri zeka. Buna karar verecek olan mal sahibi vardir. kafir ne demek arastir. burda mal mal yorumlar yapma. 10 yasindan beridir somurulen beyninle burda sivri zekalik yapma.

senle tartismiycam tamam, yoksa hakaret edip ban yemek istemiyorum. zorla adami tahrik ediyorsun ...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Bikaç eleman durmadan ossuruktan siyaset ve din gündemine getiriyor.

Bunlar için bizim göremediğimiz bi köşede alt forum açılsın.

Egolarını tatmin etsinler bol bol...

Mesaj yazmak için mesaj yazmak gereksiz veritabanı oluşturur. Başlığa bakın konuya bakın öyle konulara yaklaşın.

Çıkarın at gözüklerinizi !

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Bop eşbaşkanı ve amerika ya her gidişinde yahudi ağabeylerinin  düşünce kuruluşlarının kapısını aşındıran One Minute çu başbakanımız ile yahudi kıçı yalarız her zaman olduğu gibi dış politikada tuş olur oh çekeriz.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

biz niye yapamıyoruz israilin yaptıgını. adamların astıgı astık kestiği kestik. biz pkklı oç larıyla mucadele ederken yok abd ne der yok ab yok insan hakları. apoyu bile asamıyoruz. adamların limanlarına gemi yanasıyo. gemiye dünyanın gözü önünde ates acabiliyolar. biz hala abidik seylerle tepkimizi göstermeye calısıyoruz

le le le sakine
Toplam Hit: 13264 Toplam Mesaj: 85