folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gece Yaşamayı Seven Müridler !



Gece Yaşamayı Seven Müridler !

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    Hmm ben bu konuyu nasıl görmedim, gerçi konu hortlamış iyide olmuş bende birşeyler karalamak isterim bu konuya.

    Bu durumdan muzdarip biriyim. Tam bir asosyalim, yaşayan ölüsün derler ya işte bu tabire uygun kişilerden biride benim. Yaşım 26 askerliğimi yaptım, şimdi çalışıyor hatta belki evli olmam gerekiyordu. Ama ben tam tersi çalışmıyor hemde 1 buçuk yıldır, evlilik mi yanından bile geçmiyorum, manitayı kim bulmuş evleneyim asosyalim dedim ya başta zaten, varsa yoksa bu 4 köşe cam içinde benim hayatım. Ne var bu camın içinde hala anlamış değilim. Eroin bağımlılığı gibi, günde 20 saat üstünde pc başındayım, bu süre zarfında ne yapıyorsun derseniz? Sürekli sörf yapıyorum o site benim bu site senin geziyor, okuyorum. Arada bir cs yapıyorum, server kuruyor plugin sitemde bilmeyen arkadaşlara pluginler konusunda yardımcı oluyorum.

     

    Gündüzleri hiç sevmiyorum, geceleri o kadar güzel ki sessiz sanki bir tek bu dünyada ben varmışım gibi hissettiriyor bana. Odamdaki perdeler beyaz değil koyu renkte dışarısı gözükmüyor, balkon kapımın camına bir örtü yaptım ışık gelmesin diye, karanlığı bütün benliğime işliyorum. Arkadaşlarım beni bilgisayar konusunda tam bir deha sanıyorlar, her ne kadar bunu onlara karşı inkar etsemde öyle değilim, lamerin önde gideneyim. Arkadaşlıklarımı msn listemdeki kişilerle yürütüyorum, kafam estimi istanbul, izmir, izmit tüm marmara diyebiliriz gidip geziyorum görüşüyorum, muhabbet ediyorum. Sanal dostlukları gerçek dostluklara tercih ediyorum. Kazıkta yedim gerçekten dost diyebileceğim insanlarla tanıştım. 98 yılından beri net kullanıyorum, keşke hiç bulaşmasaydım dediğim oluyor sürekli, zaten ne olduysa lise sondan sonra oldu bu hallere düştüm.

    Ailem bu durumuma çok üzülüyor, gündüz uyuyorum gece ayakta yarasa misali. Başka bir aile olsa beni çok sik. etmişti evden. Neden mi? 26 yaşında hala evde oturan baba parası yiyen birini kim evde tutar 1 buçuk yıl boyunca. 

    Konudan saptığımın farkındayım, hikayemi anlatır oldum. Zaten depresyonun babasını yaşıyorum, doktora gittiğimde bu bilgsayardan nasıl kurtulacağım konusunda yardım istedğimde bana senin "Mantığın Bozuk" dedi. Dışarı yansıtmasamda içimden kahkahalar attım, boşuna imzamda mantığı bozuk yazmıyor. Gerçekten mantığım bozuk. Bunun anlamını sordum, ne demek ne ifade ediyor mantığı bozuk insan. Cevap şöyle; Mantığı bozuk insan yaptığı uyguladığı şeyin kötü olduğunu bildiği halde hala onu yapıyor olması. Dedim ya eroinmen gibi biri yaptı bu bilgisayar beni. Gecem gündüzüm karıştı.Bilgisayar bağımlılığı psikoloji dalında bir hastalık olarak kabul edilmiş. Belki bilmeyenleriniz vardır, ama bu hastalığın çözümü ilaçlarda değil arkadaşlar, sizde bitiyor. Doktor ben seni uyutmak başka birşey yapamam dedi. İlk defa senin gibi bir hastam oldu, ilk deneyimim sensin bu hastalık konusunda, adamın verdiği ilaçlarla paso yatar oldum. Pff neyse çok baydım. Kısaca bu gece gündüz olayı çok kötü bir durum, siz siz olun gecenizi gündüzüneze zevk durumuna dayanarak bozmayın, sonuçları çok ağır oluyor. Geri dönmesi zor bir yola girersiniz. Her ne kadar zevk meselesi olsada hiç iyi bir durum değil. Çok dırdır ettim. Mantığım bozuk mazur görün :)

     

     

     

     

     

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seker
    seker's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mart/2007
    Dişi

    @computerwolf

    -Bugunmu yarinmi , sabah mi aksammi , ise gittim mi gitmedim mi , okula gittim mi gitmedim mi ...gibi sorular sorarsiniz kendinize.Neden ? Cunku bu saat diliminde uyudugunuz zaman "gecici hafiza kaybi" yasarsiniz.Bu aliskanlik halini aldigi zaman zihninizdeki database  den cok eski hatiralar silinmeye baslar ve ruhunuz duymada hafizaniza zarar verirsiniz.

     

     katılıyorum çok sinirimi bozan bi olaydır. yaptığım bişeyi ne zaman yaptığımı unutuyorum.


  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mart/2007
    Erkek

    karani bunu yazdı:
    -----------------------------
    Gündüz Herkesin,  Gece Yaşamayı Bilenlerin :)
    -----------------------------

     

    kesinlikle (:

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLubb3R
    cLubb3R's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2008
    Erkek

    clubda alkol alıp sabaha kadar dans etmek gibisi yok :D tecrubeyle sabittir...

    gece yaşamayı ve hızlı yaşamayı severim... 


    Dj,cLubb3R in da House Gimme The Music...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2007
    Erkek

    konu basta acaba ben tekmıbu sekıldeyasıyorum ve benım gıbıler varmı tedirginliğiyle acılan bı konuydu ama bu topluluk azınlık olmaktan cıktı sanırım cunku nerdeyse butun tahrıbat gececılerden..

    şahsen bende geceyıcok severım ve gec saate kadar ayaktaolmayı sevenlerdenım.. cogu sorunlu muridin de yaptıgı gıbı ozellıkle gece çalışmak pc basında programlama vs calısmak cok rahat ve zevklıoluyor..yanlız ben sabah kadar ayakta kalmıyorum gece1 en gec 2 ye kadar kalıyor sonra saat 4-5 gıbı uyanıyorum saat gıbı daha karanlık bıraz gunes çökmemıs henuz op serınlıkte bı sıgara yakıp muzık ve tahrıbateşliğinde yaptığım şeye devam edıyorum..

    yanlız bu işe başlamadan onceydı... o fanteziler eskıde kaldı sımdıyse sadece ızın gunlerı bunu yapabılıyorum... ve gercektende hergun gece 2-3 gıbı uyuyp gunduz 11-12 gıbı uyandıgımdan sımdıbıraz zorluk ekmıyor degılım.. 6-7 saat uyumama ragmen yetmıyor :).. neyse yavas yavas duzene gırer herhalde

    ve son olarak şunu dıyebılırım dısarda farklı olabılırsın.. hal ve hareketlerın dıgerlerıne değişik ve aykırı gelebılır... onca kalabalıgın ıcınde yanlız hıssedebılıyor olabılırsın kendını... ama tahrıbata adım attınmı kendı dunyana girmiş gibsindir.. burda herkes birer ayna gibidir .. biri diğerinin aynısıdır... yoksa bu kadar kişi boyle bı uyum ıcınde bu kadar uzun bır sure bır arada kalması mumkun degıldır :) burda herkes sorunludur.. eksi(-) ile eksi(-) çarpımının + olması gıbı... zıt kutupların birbirini çekmesi gibi..

    kısaca @Tahribat ; Sorunlu İnsanlar Topluluğu :)


    Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
Toplam Hit: 11154 Toplam Mesaj: 86