Genişleyen Dünya Teorisi
-
Bence (hiçbir bilgi birikimim yok ayrıcada ispatım yok sadece bir düşünce):
Binlerce yıldır dünyanın yeraltı kaynaklarını tüketip duruyoruz bu yer altı kaynaklarını ya hammadde yapıp kullanıyoruz yada atmosfere saçıyoruz. Yeraltı kaynakları azaldırkça yeraltın hacim boşlukları ve tüketilen madenlerin yarattığın çekim kuvveti azalıyor diye düşünüyorum.
Ne kadar mantıklı bilinmez ama bir dayanağım yok öyle uydurma bir teoridir yazdım.
-
Evrenin genişlediğini duymuştumda dünyanın genişlediğini ilk kez duyuyorum. Benim aklıma yatmıyor pek
-
Uydu görüntülerini inceleyen bilimadamları Amerika?daki Los Angeles eyaletinin her yıl yarım santim kadar doğuya kaydığını ortaya çıkartmışlardır.
-
bazı zavallılar hayatın sonsuz olduğuna inanıyor
-
dünya genişledikce yer çekimi kuvvetide ona oranla artacak ve yerden hareket edemez duruma gelecez ayrıca yaşayamıyacığz :)
diye düşünüyorum -
bu bilindik birşeyki zaten toprak üremesi diye birşey var sürekli oalrak üst tabaka büyüyor
-
Dünyanın Genişliyor olması mümkündür kanaatimce, Enteresan bir olay aslında ama, Bu Mümkündür arkadaşlar. Karaların Yer değiştirmesini Başka Türlü neyle Açıklayabilirsinki. Tek Açıklanabilir Yönü bu. Dünyadaki Yer çekimide Zayıflıyor olabilir, Tabiki Milyon yıllarda Kendini Net Gösterebilir Sonuçlardır bunlar.
Göktaşı falan filanada Gelince, Gelecekte Denk Gelebilir Devasa Çarpışmalar, Uzayda Olağan Çarpışmalardır bunlar. Bir Çok Gezegenin Son Bulmasıylada Sonuçlanan Uzay Kazalarıdır. Umarım Dünyaya Devasa Çapta Bir Göktaşı Aynı Eliptik Düzlemden Gelip Çarpmaz.
-
30-O kâfir olanlar, görmediler mi ki, göklerle yer bitişik bir halde iken biz onları ayırdık. Hayatı olan her şeyi sudan yarattık. Hâlâ inanmıyorlar mı?(enbiya 30)
bana göre başka söze gerek yok..
-
TESKILAT bunu yazdı:
-----------------------------30-O kâfir olanlar, görmediler mi ki, göklerle yer bitişik bir halde iken biz onları ayırdık. Hayatı olan her şeyi sudan yarattık. Hâlâ inanmıyorlar mı?(enbiya 30)
bana göre başka söze gerek yok..
-----------------------------doğrudur bununla birlikte dünyayı oluşturan büyük patlamanın etkisinin devamı olarak görüyorum zira bumantığa göre dünya yaratıldığındanberi büyüyor buda buna bir ispat olabilir
-
ewt evrenin sürekli genişlediği kur'an da ayetle açıklanmış zaten.