folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Genişleyen Dünya Teorisi

Genişleyen Dünya Teorisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Bence (hiçbir bilgi birikimim yok ayrıcada ispatım yok sadece bir düşünce):

Binlerce yıldır dünyanın yeraltı kaynaklarını tüketip duruyoruz bu yer altı kaynaklarını ya hammadde yapıp kullanıyoruz yada atmosfere saçıyoruz. Yeraltı kaynakları azaldırkça yeraltın hacim boşlukları ve tüketilen madenlerin yarattığın çekim kuvveti azalıyor diye düşünüyorum.

Ne kadar mantıklı bilinmez ama bir dayanağım yok öyle uydurma bir teoridir yazdım.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek
    Evrenin genişlediğini duymuştumda dünyanın genişlediğini ilk kez duyuyorum. Benim aklıma yatmıyor pek

birgün olmasada birgün mutlaka
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    Uydu görüntülerini inceleyen bilimadamları Amerika?daki Los Angeles eyaletinin her yıl yarım santim kadar doğuya kaydığını ortaya çıkartmışlardır.

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bazı zavallılar hayatın sonsuz olduğuna inanıyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

dünya genişledikce yer çekimi kuvvetide ona oranla artacak ve yerden hareket edemez duruma gelecez ayrıca yaşayamıyacığz :)

diye düşünüyorum

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    bu bilindik birşeyki zaten toprak üremesi diye birşey var sürekli oalrak üst tabaka büyüyor
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Dünyanın Genişliyor olması mümkündür kanaatimce, Enteresan bir olay aslında ama, Bu Mümkündür arkadaşlar. Karaların Yer değiştirmesini Başka Türlü neyle Açıklayabilirsinki. Tek Açıklanabilir Yönü bu. Dünyadaki Yer çekimide Zayıflıyor olabilir, Tabiki Milyon yıllarda Kendini Net Gösterebilir Sonuçlardır bunlar.

Göktaşı falan filanada Gelince, Gelecekte Denk Gelebilir Devasa Çarpışmalar, Uzayda Olağan Çarpışmalardır bunlar. Bir Çok Gezegenin Son Bulmasıylada Sonuçlanan Uzay Kazalarıdır. Umarım Dünyaya Devasa Çapta Bir Göktaşı Aynı Eliptik Düzlemden Gelip Çarpmaz.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TESKILAT
    TESKILAT's avatar
    Erkek

30-O kâfir olanlar, görmediler mi ki, göklerle yer bitişik bir halde iken biz onları ayırdık. Hayatı olan her şeyi sudan yarattık. Hâlâ inanmıyorlar mı?(enbiya 30)

bana göre başka söze gerek yok..

"benim evlatlarım kanatsız yeryüzü melekleridir"SHT
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

TESKILAT bunu yazdı:
    -----------------------------

30-O kâfir olanlar, görmediler mi ki, göklerle yer bitişik bir halde iken biz onları ayırdık. Hayatı olan her şeyi sudan yarattık. Hâlâ inanmıyorlar mı?(enbiya 30)

bana göre başka söze gerek yok..

-----------------------------

doğrudur bununla birlikte dünyayı oluşturan büyük patlamanın etkisinin devamı olarak görüyorum zira bumantığa göre dünya yaratıldığındanberi büyüyor buda buna bir ispat olabilir

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    ewt evrenin sürekli genişlediği kur'an da ayetle açıklanmış zaten.
Toplam Hit: 10323 Toplam Mesaj: 61