Gittigidiyor Logosu
-
Masokonik ne la,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
Masokonik ne la,
-----------------------------kamosonik gibi bişey sanırsam teyip,navigasyon falan yapmışlar ya
-
:D vay arkadaş bir mason olamadım giti o kadar sitelerine girmişdim hata birgün cıgara içmişdim tribe girdim amk babamın kahvesindeydim 3 lavuk geldi eli ayağı temiz hiç görmediğim tiplerden acaba bu lavuklar. benimi denetlemeye geldiler tiribine girdim şimdi düşüniyorum bu arkadaş bu konuyu acaba kafası güzelkenmi getirdi ama bakıyorum bir yandan domun dedği gibi insanın bilinç altına işliyişi açayipmiş adamlarda belki bu yanını kulanarak iş yapıyorlar :D he bu arada ne işin var masonların arasında diyeceksiniz yolumu bulurum diye düşünmüşdüm aq :D yalan oldu
-
Arkadaşım şirketin ortağı. Merakınızı dindirmek için soracağım.
Sevgiler. -
itiraf ediyorum ben de masonum, budistim all inclusive im.
-
zfc bunu yazdı:
Arkadaşım şirketin ortağı. Merakınızı dindirmek için soracağım.
Sevgiler.
-----------------------------merakla bekliyoruz. mason bile olsa söylemez diye düşünüyorum
-
KrypT bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------http://i52.tinypic.com/2gvom4h.jpg
-----------------------------bişeyide cıvıtmayın aq :D
-
-
hee masonik :D
-
arkadaslar simdi çizgi filmlerde sex içerikli subliminal mesajlar var bunun nedenini söyle nitenlendiririzki çocuk ergenlik zamanına giriyor bir bakıma gelisme ve okuma öğrenme çağınada giriyor bu tip mesajlar bilinç altına girdiği için çocuğun aklı normalden fazla sexe çalısıyor bu çocuk sürekli sex düsünürse kendini nasıl derse vericek kendini basarısız bir örenci oluyor hayata 1 0 mağlup baslıyor öz güveni yıkılıyor buradaki art niyet ergenlik çagıyla gelisim çağını çatıstırmak