Gittigidiyor Logosu
-
@Dj_DooM3
saçmalıyorsun gibime geldi
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------evet başka ? yani beni sembolizm dersi almamakla suçlaman için bu dersin yaygın olarak okutulması lazım ?
-----------------------------
almamakla suclamadim. iyice arastirilmadan sacmalik demek kolay oyuzden diyorum. sembolizm dersi almasan bile biraz arastirsan trick noktalar gorunur hocam. ayrica, bir logoda ozelikle gözle alakali olmayan bir sirket logosunda goz, kanat, ok bulunmasi demek ne demek iyice anlarsin. eski sumer ve misirlarin kulandileri semboleri birebir kulaniyorlar. bu sadece dandik bir kurulus olan gittigidiyor icin gecerli degil.. -
doom dogru söylüyor. sacmalık felan yok.
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------@Dj_DooM3
saçmalıyorsun gibime geldi
vay arkadas, arastiran yokmu yha :S amk. bundan sonra bir konuya cevap yazarken goz onunde bulundurmam gereken cok daha fazla sey var desenize :S -
Dj_DooM3 bunu yazdı:
yawuz bunu yazdı:
evet başka ? yani beni sembolizm dersi almamakla suçlaman için bu dersin yaygın olarak okutulması lazım ?
almamakla suclamadim. iyice arastirilmadan sacmalik demek kolay oyuzden diyorum. sembolizm dersi almasan bile biraz arastirsan trick noktalar gorunur hocam. ayrica, bir logoda ozelikle gözle alakali olmayan bir sirket logosunda goz, kanat, ok bulunmasi demek ne demek iyice anlarsin. eski sumer ve misirlarin kulandileri semboleri birebir kulaniyorlar. bu sadece dandik bir kurulus olan gittigidiyor icin gecerli degil..
-----------------------------Şimdi araştırmamakla suçlayamazsın bende çapım kadar subliminal mesaj çözümlemesi yapabilir ve masonları tanırım. Benim saçmalık dediğim subliminal mesajlarla masonik simgeler arasında bir korelasyon olduğu iddiası yani bir logoda kartal olması ve ya yıldızı andırması ile bilinç altının alakasını saçmalık olarak görüyorum gel gelelim tekrar grafikerin mason olma ihtimalini belirteyim.
-
Bak Shaban kardeşim bu dediklerini hiç birşeye dayatamadığın için insanları kendine inandıramıyorsun, kanıtlar sun git adamlarla konuş böle birşey yaptınız mı de ses kayıtlarını al yoksa gelipde uzaylılar geliyo yok semboller yok ay ışıgı pamuk prenses periler diye troll troll gezinme forumda iyi akşamlar iyi forumlar
amacım kırıcı olmak degil yapıcı olmak kırdıysam özür dilerim
-
Şimdi bu tür masonik logo tasarımlarına Dini sembolizm'mi deniyor. :) Mason çünkü..
-
syntr bunu yazdı:
-----------------------------Bak Shaban kardeşim bu dediklerini hiç birşeye dayatamadığın için insanları kendine inandıramıyorsun, kanıtlar sun git adamlarla konuş böle birşey yaptınız mı de ses kayıtlarını al yoksa gelipde uzaylılar geliyo yok semboller yok ay ışıgı pamuk prenses periler diye troll troll gezinme forumda iyi akşamlar iyi forumlar
amacım kırıcı olmak degil yapıcı olmak kırdıysam özür dilerim
dostum, bu konuda uzaylilarla ilgili hicbir sey yok bunu belirteyim. ustune basa basa diyorum ki masonik ve elitlerin kulandigi semboleri arastirin, masonik semboleri taniyin ve ne amalca kulanildiklarini gorun. heryerde var yha. google a yaz masonic symbols veya iluminati symolism yaz. veya detay istiyorsan The iluminati vol 2 yi izle, veya daha detay istiyorsan secret space vol 2 belgeslini izle... -
mason olsun olmasın umrumda değil :D nası olsa ordan bişey alabilcek kadar para yok bende. :D var mı ötesi :D
-
şeker kardeşim varsın olsun her yerde mason simgesi olsun bunun bana etkisi ne