Gittigidiyor Logosu
-
yns_berk bunu yazdı:
-----------------------------Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------anlamadığım masonsa ne olacak oradan alışverişi mi keseceğiz bu hayatın bir gerçeği her kuruluşun her hangi bir uzantısı olabilir ayrıca logoyu tasarlayan masondur belki mason değil değişen ne :D
hic sembolizm dersi aldinmi hocam. veya sembolizmi arstirdin mi.. semboller binlerce yildir sublimunal progremmer olarak kulanilirlar. insan bilinc altina direkt islemek icin bircok mesaj gizlidir sembollerde. ozellikle masonik ve diger elit gruplar tarafindan cok yaygin kulanilirlar. ve %90 lik bir basari getirisi vardir bu tarz logolarin.benim bilinç altıma hiçbişey işlemedi, hatta unuturum bu logoyu çoğu zaman dikkatimi de çekmedi amk. beni daha çok bmw honda falan çekiyor:)
hacı beynine girdiğini anlamadığın için bilinç altı deniyor zaten -
http://www.mason.org.tr/
merak ediyorsanızda buradan inceleyin işte ulaşın bu adamlara sorun
kendilerine yandaş çekmek için bunları yazmışlar derseniz biraz garip olur çünkü girebilmen için çeşitli şartları var
Masonluk nedir?
Günümüzdeki masonluk, Rönesans ve Reform süreçlerini izleyen Aydınlanma Çağı’nda kurulmuş; akılcılık, bilimsellik ve insanlığın oluşumundan bu yana ortaya çıkarak, insanlığın gelişimine ve bilgi birikimlerine katkıda bulunmuş bir kültür ve fikir üstyapı kurumudur. Masonluğun amacı; semboller ve alegoriler aracılığı ile aşıladığı yüksek ahlâk ilkeleri ve erdemleri özümletmeye çalışarak olgunlaşmalarına yardımcı olduğu üyeleri masonlarla, dünyada din, dil ve ırk ayırımı olmaksızın tüm insanların eşitlik ve barış içinde kardeşçe yaşayacakları bir sevgi düzeninin kurulmasını sağlamaya çalışmaktır. Masonluk, bu yüce ülküsünü İnsanlık Mabedi inşası olarak tanımlar, ve bu amaca uygun düzenli bir şekilde ulaşmak için tüm üyelerini uyması gereken temel ilkeler koymuştur.
Masonluk Siyonist veya Yahudi kaynaklı bir kuruluş mudur?
Hayır! Masonluk Siyonist bir kuruluş değildir. Yahudilikle ve Yahudilerle hiçbir ilgisi yoktur. Siyonizm, Masonluğun kuruluşundan çok sonra ortaya çıkmış bir olgudur. Masonik semboller ve alegoriler Hz. Süleyman tarafından inşa edilen mabedin yapımına ilişkin efsanelere dayandığından, masonluğa yanlış olarak bir Yahudi kuruluşu olduğu izlenimi vermekte olmasına rağmen gerçekle hiçbir ilgisi yoktur. Nitekim Hristiyan dünyasında, piskoposlar ve rahipler; İslâm dünyasında şeyhülislâm, imam ve diğer önemli din önderi masonlar vardır.
Masonluk gizli bir kuruluş mudur?
Masonluk gizli değil, sadece üyelerine açık bir kuruluştur. Bütün derneklerde olduğu gibi üye olmayanlara kapalıdır. Masonluğun gizli bir topluluk sanılmasının nedenlerinden biri, üyelerinin çok eski zamanlardan bu yana kullandıkları sembolik işaret ve sözlerdir. Eski dönemlerde masonların meslekî derece ayırımlarını göstermeye yarayan bu gibi işaretler, günümüz masonluğunda sembolik olarak aynı amaçlar için kullanılmaktadır. Masonluk, üyelerine mason olduklarını açıklamaları ya da gizlemeleri için baskı yapmaz. Üyelerini kendi akıl ve vicdanlarıyla baş başa bırakır. Her üyenin kendince gerekli olduğunu düşündüğü hallerde kendisinin mason olduğunu açıklama hürriyeti ve yetkisi vardır. Ancak bir mason, başka bir üyenin mason olduğunu açıklamak yetkisini kendinde göremez. Herkes yalnızca kendi vicdan ve düşüncesinden sorumlu olduğu gibi, her mason da yalnızca kendi vicdan ve düşüncesinden sorumludur. Dolayısıyla, her Mason, başkalarının vicdan ve düşünce özgürlüğü alanına giren konularda açıklamada bulunmayı ahlak dışı görür ve benimsemez.
http://www.mason.org.tr/index.php?option=com_content&task=category§ionid=3&id=13&Itemid=34
vsvsvsvsvs -
Zannetmiyorum hacı. Ebay'e bağlı bir kuruluş. Olsa Ebay'de de olurdu aynı logodan. Veya ona benzer bir logo. Masonik birşey veya.
Birde şu yok kötü güçlere hizmet ediyorlar, yok Yahudilere para gidiyor, İlluminati'nin işi bunlar deyip McDoanlds, CocoCola, Nescafe gibi markaları yaftalamak o ürünün talep ve cazibesini daha çok arttırıyor. Doğrumudur yanlışmıdır onu tartışmıyorum. Doğru da olabilir. Ancak bunlara daha çok yarıyor bu kötü reklamlar.
-
ToR5 bunu yazdı:
Zannetmiyorum hacı. Ebay'e bağlı bir kuruluş. Olsa Ebay'de de olurdu aynı logodan. Veya ona benzer bir logo. Masonik birşey veya.
Birde şu yok kötü güçlere hizmet ediyorlar, yok Yahudilere para gidiyor, İlluminati'nin işi bunlar deyip McDoanlds, CocoCola, Nescafe gibi markaları yaftalamak o ürünün talep ve cazibesini daha çok arttırıyor. Doğrumudur yanlışmıdır onu tartışmıyorum. Doğru da olabilir. Ancak bunlara daha çok yarıyor bu kötü reklamlar.
-----------------------------konuda tartışılan o değil.bu tarz konulara attığım mesajları takip edersen benim görüşümün ne olduğunu anlarsın.sembolizmin bilinçaltımıza hitap ettiği,en küçük bir karalamanın bile bizi yoldan saptırtabileceği kanısındayım.ama şu konuda sana hak veriyorum.kapının önünde alfa-romeo dururken coca cola yı boykot etmek mantıksız olur zaten.o ürünleri boykot ederek onlara birşey kaybettirmiyosun.illaki kafa tutacaksan daha iyisini üreteceksin.demek istediğim bunlar emperyalistlerin malları,bunları kullanmayalım demek mantıksız olur.adamlar başkalarının ürettiğini kullanmayarak yaymadı ürünlerini dünyaya.
-
http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?fbid=107612982623003&set=a.107612949289673.4990.104246176293017
-
solstice bunu yazdı:

hocalar sizce bu logo masonikmi değilmi ? :))
-----------------------------Sanki birde oklar gamalı haç gibi...
-
Ne yani Trafik lambalarida kürtlerin renklerini yansitiyor durmayalim mi işiklarda veya bu 3 renkli bi elbise giyilmesin mi
Öküz altinda buza ariyorsunuz

-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Dj_DooM3 bunu yazdı:
laf sokacagina o simgelerin orada ne isi oldugunu acikla. biz de bilelim ozaman...
-----------------------------Daha neyi aciklayayim sana? Sen cozmussun zaten herseyi. Bir ara da Coca-Cola logosunu ters cevirip, aynaya tutup, kisik ateste 10 dk pisirince allah yoktur yazisini gorenler vardi bak, onlar aklima geldi. Benim de google logosu uzerine bir teorim var, rengarenk harfler, Gokkusaginin Cocuklari adinda bir gay organizasyonu var dunya capinda, onunla alakali olabilir diye dusunuyorum. Her google kullandigimizda bu renkleri goruyoruzki, ileride oz evladimiz ilik gotlu cikarsa, subliminal mesajlardan dolayi bunu normal karsilayacagiz. Yani en azindan planlari bu. Ama yer mi Anadolu cocugu?
Google'ı kullanmayalım artık. gay oluruz ilerde :)
ayrıca burgerking, mcdonalds vs. şirketlerin masonlukla ve illuminatiyle çooooooooooook alakası var. Geçende Burgerking'de arkadaşlarla oturuyoruz, bi baktım karşıdaki starbucks'ta ashtar abi ve komutanlarla oturuyor. el falan salladım herşeyi gören gözü beni görmedi. tam yanına gitmek için ayağa kalktım ki o anda uyandım :( -
ateist olun kurtulun amq ne diyim.
burda herşeyi çözdük, mason oyunlarını deşifre ettik dersiniz; karı-kızlı ortam oldu mu alayınız burger king'e hucum edersin. az ibne değilsiniz hea :D
iyi, güzel çözdünüz de en basitinden burda görüş belirtmek için kullandığınız internet bile kapitalizmin icadı. aynı chp-mhp gibisiniz. muhalefet oluyorsunuz ama alternatif çözümünüz yok. neyse siyasete kaymasın. öptüm kib bb
editingen: KrypT söylemiş zaten söylenebilecekleri. Milattan önceye dayanan "oyun"um olsa emin olun 2 belgesel izlemeyle çözülecek kadar basit yapmazdım.
-