folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Glock İle Su Altında Atıs Yapıllabilir Mi?

Glock İle Su Altında Atıs Yapıllabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    Evet arkadaslar en cok merak ettiğim konulardan biri su altında silahla atıs. Su altında Glock ile atıs yapabiliyorsunuz sadece icindeki bir plastik parcanın degistirilmesi gerek.
    Diger silahlarla da su altında atıs yapabilirsiniz ama bu konuya glock dısında internette hic rastlamadım.Mermiyi patlatır mı silaha zararı olur mu birsey diyemem ama glock icin olumsuz bir sonucu yok ve mermiyi su altında rahatlıkla atesliyebiliyor.( ozel mermı kullanmıyorsanız mermılerın su almamıs olması gerek:)))
    Diger bir sorumda hacılar mermi su altında ne kadar gider ve su altında atılan silahtan ses cıkar mı?Basınctan dolayı bana bir etkisi olur mu?Basınçtan dolayı herhangi bir zarar görür müyüm?

copy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

öncelikle glucccq die bi ses çıkar veya foşşşşşşşş:D Zarar verecek kadar basınç oluşmaz bnce.Suyun sürtünmesini düşünürsek azımsanmıcak kadar gider bnce.Ayrıcanan ak-47 ler suda atıoymudu lo?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    spyrex bunu yazdı:
    -----------------------------
    Evet arkadaslar en cok merak ettiğim konulardan biri su altında silahla atıs. Su altında Glock ile atıs yapabiliyorsunuz sadece icindeki bir plastik parcanın degistirilmesi gerek.
    Diger silahlarla da su altında atıs yapabilirsiniz ama bu konuya glock dısında internette hic rastlamadım.Mermiyi patlatır mı silaha zararı olur mu birsey diyemem ama glock icin olumsuz bir sonucu yok ve mermiyi su altında rahatlıkla atesliyebiliyor.( ozel mermı kullanmıyorsanız mermılerın su almamıs olması gerek:)))
    Diger bir sorumda hacılar mermi su altında ne kadar gider ve  su altında atılan silahtan ses cıkar mı?Basınctan dolayı bana bir etkisi olur mu?Basınçtan dolayı herhangi bir zarar görür müyüm?

tabancalar silah sanayiinde pek ilgimi çekmez ama su altında en iyi atış diyosan mp5 navy ^^
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

he ak-47 su altında atıyo zaten onun özelliği o her ortam da atıs yapabiliyo çamurda suda havada kara her yerde

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

hacı iyi de hangi tabancayı kullanıyorsun.benimki Glock 19.ya bir parca degisecek sadece...iste bi tehlkesi olur mu diye tereddüt icersindeyim.

bide ne kadar yol alıyor mermi.gerci benim namlu felan iyidir.ama biraz daha aydınlatıcı olabilir misin.öyle sesler felan da çıkmıyor bildigim kadarıyla :|

edit: Arkadaslar tabancam hakkında biraz yardım istemiştim.genel silahlar hakkında degil :)  ak-47 , mp5 navy.... bunları kastetmedim :S

copy
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    Sudaki basınç havadakinden 600 kat mı ne daha fazlaydı. Yani .50 kalibrelik bi silahla atınca suya(su altında değil) mermi parçalanıyo :F Su altına gelirsek antioksidanın da dediği gibi mp5navy rlz. Tabancalardan ilgimi çeken sadce Desert Eagle. Glocka gelince; su altında atabilir valla o silah gayet başarılı bi silah. YouTube de bi video vardı. Adam Glock ile 4 şarjör, bi tane de büyük şarjör atıyo, otomatik hem de. Aha da linki: http://www.youtube.com/watch?v=kBjUDCyDCuI

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

NighT-7 bunu yazdı:
    Sudaki basınç havadakinden 600 kat mı ne daha fazlaydı. Yani .50 kalibrelik bi silahla atınca suya(su altında değil) mermi parçalanıyo :F Su altına gelirsek antioksidanın da dediği gibi mp5navy rlz. Tabancalardan ilgimi çeken sadce Desert Eagle. Glocka gelince; su altında atabilir valla o silah gayet başarılı bi silah. YouTube de bi video vardı. Adam Glock ile 4 şarjör bi tanede büyük şarjör atıyo otomatik hem de. Aha da linki: http://www.youtube.com/watch?v=kBjUDCyDCuI

hocam 33 mermi atabiliyorum Glock la...

biraz tedirginlik var aslında bende bu konuda.mermilerim saglamdır parcalanma felan olmaz.ama işte o basıncla bana bir zararı olur mu.kanımca olur diyorum ama tecrubeli arkadasların tecrubesine ihtiyacım var bu konuda. :)

Ne de olsa insan hayatı.

copy
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

biz karargahta bunların testlerini yaptık büyük silahlardan Kaleşnikof ufaklardan glock bu testi geçti :) haberin olsun yani atar ama suda çamur vs gibi şeyler olursa atmama oranı artıyor söyleyim

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek

usta bence fantezi yapmana gerek yok ama şöyle bişey öneriyim.:)
    kafan suyun dışında olsun elini olabildiğince uzakta tut ve bas tetiğe.ya herru ya merru nolursa olur mk.:)

glock silahını gördüm.3 milyara satıyordu adam, ayıptır sorması sen nasıl aldın o silahı baya bi ilgin var galiba.bana mg3 getirseler 3 milyar vermem.:) 

..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    fivestar bunu yazdı:

biz karargahta bunların testlerini yaptık büyük silahlardan Kaleşnikof ufaklardan glock bu testi geçti :) haberin olsun yani atar ama suda çamur vs gibi şeyler olursa atmama oranı artıyor söyleyim

peki basınç etkisi felan nasıl oluyor hocam.ya simdi ters teperse o basınla mermilere bisey olmaz.mermilerim özel zaten.silah parcalanır da parmaklarımdan birkac tanesi gider diye felan tedirginim.yoksa önemli degil yani.hocam biraz acele et de cıkmam gerekiyor bi 5 dkya ...sana zahmet...

copy
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    GrN bunu yazdı:

usta bence fantezi yapmana gerek yok ama şöyle bişey öneriyim.:)
    kafan suyun dışında olsun elini olabildiğince uzakta tut ve bas tetiğe.ya herru ya merru nolursa olur mk.:)

glock silahını gördüm.3 milyara satıyordu adam, ayıptır sorması sen nasıl aldın o silahı baya bi ilgin var galiba.bana mg3 getirseler 3 milyar vermem.:)

Hocam bi ara mke hibe ediyordu bir sekilde aldık iste.bi de Walther P22 var.o da harikadır.ikisi benim askım.sen tecrubeliysen konus hocam bu konuda.tehlikeli.herro merroyla olmaz :)

3 milyara Glock mu olur hoca.kıcımla gülerim ben o Glock a.kesin bi b.kluk vardır. benim silah zaten 12.000 $ sadece Glock. temiz degildir 3 milyarlık Glock.

copy
Toplam Hit: 12942 Toplam Mesaj: 36