folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Glock İle Su Altında Atıs Yapıllabilir Mi?

Glock İle Su Altında Atıs Yapıllabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    hacı yazdıgım seyde ne demek istedigimi cidden anlamadınmı, yoksa anladında laf olsun diye mi yazıyorsun. su ustunden suya ates ettiginde merminin su icinde gidebilecegi mesafedir o. bizim koyde ilgilendigin sey hakkında bilgi sahibi olursun, sizin koyde ilgi beraberinde bilgi getirmiyorsa orada bir sorun var demektir. boncuk mermi ile suya ates ette, 2cm den fazla iceri girerse bana haber ver.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

hocam anladım tabi onu suyun altında sıksan ne yazar demek istiyosun

ama sen bi glock la boncuk mermi atan şeyi kıyaslama ben yazdımda anla orasınıda (:

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

4 ay evvel 750 ytl ye glock 19 sport al sat yaptık otomatiklerden :)

3.000 e fln zikilmeyin diye söylüyom..

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek
    uziler de atabiliyomus su altında :|

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brainiac
    brainiac's avatar
    Erkek
    abi bunu mitbustersda denediler snaypırdan magluma kadar ama suyun dışından denediler en iyi maglum attı ama 2 metre gitti sonra parcalandı ucak savar bile denediler 2 metre gidemedi parçalandı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Standart bir Glock ile yapılan bir teste 100mlik bir havuz aldınta 90mden hedefi glock ile rahat vurulabiliyordu ve balistik jelin içinde mermi kalıyordu !

MystBusted ' da görmüştüm ! :)

Favorim 45.Magnum - deagle eagle ^^ :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    Fuzulli bunu yazdı:
    -----------------------------

Standart bir Glock ile yapılan bir teste 100mlik bir havuz aldınta 90mden hedefi glock ile rahat vurulabiliyordu ve balistik jelin içinde mermi kalıyordu !

MystBusted ' da görmüştüm ! :)

Favorim 45.Magnum - deagle eagle ^^ :D

Öncelikle bir açıklık getirmekte fayda var.konu biraz yanlış gidiyor.Ben karadan suyun üzerine ateş etmeyecem arkadaslar,bizzat suyun icerisine girip suyun icerisinde silahla ates edecegim.

DkN hocam;karadan suya dogru ateş ettigin zaman Fuzulli nin de dediği gibi rahatlıkla 70 metre aşagıya kadar mermiyi atabilirim.Glock bu yanlıs anlaşılmasın :)

ama işte suyun icerisinde atıs yapacagım sırada basınc durumu nasıl değişir. Ses mes çıkmaz.suyun içerisinde atış yaptıgım taktirde en fazla 2 metre gider mermi.yukarıda da yazdım zaten mermilerde sorun olmaz,ama Glock basınctan parcalanır ve parmaklarımdan birkac tanesinin kopma ihtimali de var :)

dediğim gibi bu deli adrenalinden heralde vazgeçecem. :)

Tecrubeli olan müridler biraz tüyo verebilirler diye düşünmüştüm.Glock'umun sınırlarını zorlamak istiyordum :) Yine de teşekkür ederim.

copy
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    beyler tekrar yazma ihtiyacı duyuyorum bu dediginiz testleri bizzat kendim ve arkadaşlarım yaptık atabilirsiniz özel yapım  falan filan hikaye ama şu var su ne kadar temiz olursa o kadar iyi olur kaleşnikofla bile atarsınız hemde fıstık gibi :)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

fivestar bunu yazdı:
    beyler tekrar yazma ihtiyacı duyuyorum bu dediginiz testleri bizzat kendim ve arkadaşlarım yaptık atabilirsiniz özel yapım falan filan hikaye ama şu var su ne kadar temiz olursa o kadar iyi olur kaleşnikofla bile atarsınız hemde fıstık gibi :)

tamam hocam atacam,dedigini yapalım bakalım. Ben kendime de silahima da güveniyorum.Bi ara düşündüm acaba zıpkın mı alıp atsam diye de :)

ama silahımın ignesine maritime spring cup takicam.eminim sorunsuz başarıcam bunu da :)

bugün gidiyorum havuzda atış yapıcam :) sonucunu yazarım...

Hayat bu işte :) sallayın gitsin, fanta için hayatınızı yaşayın,anın tadını çıkarın ;) 

copy
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek
    spyrex bunu yazdı:

OdiN bunu yazdı:
    benim bildiğim bir mermi suya dışarıdan 20 derece ile ateş edildiği zaman 2 metre falan gidio we duruo şu discovery kanalında bi programda yapmışlardı deneyi uzun namlulu silahlarla falanda denemişlerdi
    ordan biliom

olabilir.hesaplarıma ve arastırmalarıma göre glock ta da 2 merte veya 1,5 metre gitmesi gerekiyor.namlu felan...basınctan tedirginim ya...:S

zannetmiyorum ki sorun olmayacak.ustalık ister Glock her silaha benzemez.tamam Allah a sukur o konuda da iyiyiz ama vazgeçecem heralde.silaha yazık hem de bana.en iyisi yine kara.

geniuss

hacım mke nin kafa estigi surece glockları getirir.mke nin işi belli olmaz,baska tabanca getirir,satar.Avrupada 300-500 $ Türkiye ye girer,vergidir,vırt zırt bahane ederler olur sana 5000 $.

Türkiye işte.o kadar para nereye gidiyor.tobe tobe.

silahlar ilgi alanim degildir de simdi baya merak sardim :) once su mke nin ne oldugunu soylersen cok sevinirim , bide 5000$ lar cok ama cok pahali ya orneyin ben turkyiede yasamiyorum bi ara bi arkdas satiyordu uclu mu ne diyorlardi ona o 90 euro sizce cok mu ucuz ? 

Toplam Hit: 12907 Toplam Mesaj: 36