Görücü Usulu Mu Yoksa Flört Mü ?
-
Evet arkadaşlar sizce evlilikte görücü usulu evlenmek mi daha iyi yoksa förtle evlenmek mi?
Yoksa hiç evlenmemek mi ?
Savunduğunuz tezi sebebleriyle belirtir misiniz?
-
cevap veriyorum hiç evlenmeden yaşamak.
:)
hocam ben sevdiğim kişi ile evlenmek isterim be.
-
Bence Görücü Usulu .. Cunku Ben Cok Gordugum Kişi Var Sevip kavusuyorlar 5 10 sene evli kalıyorlar sora ise boşanıyorlar .. gorucu usuluyle evlenen cogu kisi de daha fazla bi sure evli duruyorlar...
-
Bikere görücü usulü zar atmaktan farksız hocam ama flörtte tanıyosun kimdir nedir.mesela bi abim zamanında 'ten uyumu evlilikteki en önemli şeydir ' demişti zaman geçtikçe bende anladım nedemek istediğini :)bi sürü insan var bu yüzden evlilikleri biten...
-
insan bence 27 - 30'undan once evlenmemeli
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
Evet arkadaşlar sizce evlilikte görücü usulu evlenmek mi daha iyi yoksa förtle evlenmek mi?
Yoksa hiç evlenmemek mi ?
Savunduğunuz tezi sebebleriyle belirtir misiniz?
-----------------------------Görücü usulü , böyle soruya böyle cevap.
-
Şans
-
@RootB nasıl bir tarzda sormalıydım soruyu ?
-
görücü usulü evliliklerde boşanma genelde olmadığı bir gerçek. bunun nedeni saygıdan ibaret. bence flört daha iyi ama bilerek hareket etmek lazım.
-
Kız arkadaşın ile evlenmeden yaşamak.
Stüdyo tipi, minibarında çeşit çeşit alkol olan bir evde, kış geceleri masa lambasanın sarı ışığı altında polisiye romanın rüzgarına kapılmış giderken, askılıkta asılı olan ceketinin cebindeki içki matarasından küçük yudumlar almayı hiçbirşeye değişmem.
-
görücü usulününde bişeyi var abi
evleniceğin hanımı tek ilk nikah masasında görmessin heralde nişan evresinde konuşur tanırsın bi şekilde
sorunun cevabına gelincede ben görücü usulü derim yarın öbürgün biri çıkar karşıma sever evlenirim
neyin ne olucağı belli olmaz yani kader kısmet