Görücü Usulu Mu Yoksa Flört Mü ?
-
gorucu usulu ile evlenip mutlu olanıda var flort edip evlenip mutlu olanıda tam akside... bana gore yine iyisi flort. erkek de kızda insan evladı olucak gelecekte birbirlerini zor durumda bırakıcak seyler yapmadan flort edip tanıyıp evlenecekler..
-
herkes severek almak ister burda buna karşi cikan yoktur elbet
ama sevmeyi beceremiyen veya aşkina karşilik bulamayanlar ise
herşeyi zamana birakir elbet bir gün evleniriz mantigiyla hiç ummadigi bir anda elinde şekerler o
ev senin bu ev benim gezip durur
Gideceginiz kizin ailesinin bilmedigi bir sevgilisi olma ihtimali cok yüksektir . ve sizi karşişinda gördügünde bir kroşe ile nakowt :D edebilir....Gicik kapabilir erkek için en terletici bölümdür :D
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
Kız arkadaşın ile evlenmeden yaşamak.
Stüdyo tipi, minibarında çeşit çeşit alkol olan bir evde, kış geceleri masa lambasanın sarı ışığı altında polisiye romanın rüzgarına kapılmış giderken, arasıra askılıkta asılı olan ceketinin cebindeki içki matarasından küçük yudumlar almayı hiçbirşeye değişmem.
-----------------------------Hocam yanlız yazdığın olayın konuyla ne alakası var :)I
-
seadog bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
Kız arkadaşın ile evlenmeden yaşamak.
Stüdyo tipi, minibarında çeşit çeşit alkol olan bir evde, kış geceleri masa lambasanın sarı ışığı altında polisiye romanın rüzgarına kapılmış giderken, arasıra askılıkta asılı olan ceketinin cebindeki içki matarasından küçük yudumlar almayı hiçbirşeye değişmem.
-----------------------------Hocam yanlız yazdığın olayın konuyla ne alakası var :)I
-----------------------------İkinci cümle içimden geldi hocam, soruna cevabım birinci cümle.
-
Ben normalde flörtü savunurdum. Ama fikrimi değiştirdim. Bence görücü usulü. Hatta dünkü Milli Gazetede çıkmış olması lazımdı: Boşanmalar %5 mi ne artmış. Bununla flörtü nasıl ilişkilendirdim? Çünkü belli bir süredir flört görücü usulüne karşı artmaya başladı. Onun artışıyla da boşanmaların artışını ilişkilendirdim. Bir de görücü usulünde anneyi babayı ve arada aracı kimse mesela teyzeyi felan üzmemek için bir şekilde evliliğini devam ettiriyorsun. Tabi sevmiyorsan baştan evlenmezsin. Nişanlılık dönemi de bunun için var herhalde
-
seviyozda ne oluyo lan..lanet olsun..tamda konun gününde açtınız ya.. off :/
-
emre_gss bunu yazdı:
seviyozda ne oluyo lan..lanet olsun..tamda konun gününde açtınız ya.. off :/
-----------------------------harbi haa. görücü usulü en iyisi.
-
bikere boşanmaların artması bilinçlenmenin artmasından doalyı lütfen konuyu saptırmayın sonuçta karşındaki insanla bir hayatı paylaşıcaksınız her sabah kalktığında ve yatağa girerken istemeyerek birşey yapıyorsan boşanmak en iyi çözümdür. Başkaları ne der diye hayat yaşanmaz.
Benim görüşümde tabii ki flört tür evlenmeyi de boşanmayı da sadece kendi hür iradenle karar vermelisin başkaları böyle der şöyle olur laf çıkar felan bunlar çok itici geliyor bana.
-
hey gidi
-
burda yazdığım konular yarın götümü tırmalar ondan yazamıyorum :D