Görücü Usulu Mu Yoksa Flört Mü ?
-
ikiside değil abicim kuma en güzeli xD
-
ben evlenmeyecem ama çocuğumun olmasını çok isterdim.
-
evleneceğin kişiyi tanımadan evlenmek bana saçma geliyor yani görücü usulü Out , flört in
-
hiçbir fikrim yok . .
-
anasına bak kızını al.
-
Görücü usulü evlenenler teslimiyetçi ve pasif oldukları için evlilikler sağlam oluyor. Biri olsunda ne olursa olsun diyen veya istediği kişiyi aramaya üşenen kişiler için çözüm yolu. Adamın zaten dışarda gözü yok görücü usulü evlenmiş. Tabi aile baskısı da olabilir. Görücü usulü evlendiren aileler baskıcıysa çocuğuna da büyük oranda söz geçirir. Örflerine, adetlerine bağlı bu insanlar aile baskısı, çevrenin bakış açısı, namus olayları yüzünden anlaşamasalar bile ayrılmaya çekinirler. Fakat istediği kişiyi kendi seçen kişiler baskı altında olmadığından ayrılık daha kolay olur. Görücü usulü evlilikler daha iyi diye birşey yok. Aksine sevmediğiniz, sürekli problem yaratan bir eş hayatı zindan eder. Görücü usulü evlendirenlerin ailesi, çevresi de tutucudur zaten. Öyle iki kalemde silip atamazsın. Onlar da başına bela olur. Boşanması zor olur. Herşey şansa kalıyor. Yapacak birşey yok. Akışına bırakın.
-
c şıkkı ağa. casteal ın dediği yaşam tarzını tuttum
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------
Matchup bunu yazdı:
-----------------------------Her cümlende değil de bazı cümlelerinde inanılmaz önyargılar ve niyet okumalar var...
Nereydeyse biraz abartıyla şuna yakın bir duruşun olacak:
Anekdot:
Semra Kaynana: Oğlum, sen o kıza aşık değilsin...Aşık olduğun zaman ben sana söylerim :P
Ata: Tamam Annecim, göz yaşları ....
------------------------------Hocam bu sıralar ana baba rızası almadan iş yapanların felakete dönüşmüş hayatlarını dinlemekle meşgulumde biraz etkileniyorum haliyle :D.
-
sevgili olan flört diyo sevgili olmayan görücü usulü diyo galiba :DD
-
Aytekinet bunu yazdı:
sevgili olan flört diyo sevgili olmayan görücü usulü diyo galiba :DD
-----------------------------Olabilir, ben de "Nefes alsın yeter" şıkkını ankete ekleyecek birini bekliyorum da henüz çıkmadı, hayret :P