Gta San Andreas Online
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------
olum ne komedı ya :D kokoyla oynadık cok zevklı oldu :D oynaynlarla msnden eklesek ayarlıyalım aksamları super olur :D bu arada oynayan türkler cok mal =D
belli bi saaatte dalak aynı servere şamata olur amk.. -
mauha harbiden süperdi.bi tane de mal bulduk ittifak kurduk.arabasını flan emanet ediyo bize tam komedi :D
-
kokainman bunu yazdı:
mauha harbiden süperdi.bi tane de mal bulduk ittifak kurduk.arabasını flan emanet ediyo bize tam komedi :D
koko girceniz mi oyuna gece? -
yok yaw baydı bu gecelik.yarın akşama artık gfb_soldier flan girer oynarız.bide kanka yaptık ordan azad die o da gelir :D
-
kokainman bunu yazdı:
yok yaw baydı bu gecelik.yarın akşama artık gfb_soldier flan girer oynarız.bide kanka yaptık ordan azad die o da gelir :D
eyvallah haber edin girerken bende damlayayım.. bissürü kanka oldu be oyundan :D -
sÜPER SÜPER SÜPER....gelin hadi oynıyak az:D
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------abi su benm sorunu da cozeydiniz be arada bi zahmet :)
hatalarin sonu gelmio bende tuttum entera yaklasik bi 5 dakka boyunca ama yok abi bitmio biraktigim an geri cikio milyon tane
makinanda yada baska bi pro etkiliyor olabılır .prog adı SAM-P baska yerden ındır yada denemeye devam et -
Abicim şu samp a nasıl yeni server açıcaz içinden çıkamadım!?
-
surrera911 bunu yazdı:
Abicim şu samp a nasıl yeni server açıcaz içinden çıkamadım!?
-----------------------------onun için ayrı bir program var sanırım. veya orası seni ilgilendirmez :D
-
Daha öncede dedıgım gıbı san andreas ın hastasıyım Online modunu arıyorsan burda bulabılırsın http://www.gtasanandreas.net Sitesınden Birçok Modlarını Bulabılırsınız