Gta San Andreas Online
-
muridler san andreasi online oynayan yok mu hiç ya bılıyom herkes ılgılenmez ama eğlenceli oynamak istiyenler bana pm atabılır ?
-
ben bu oyunun hastası ve ustasıyımdır. 14 kere bitirdim. geçen yine başladım aq :D
SA-MP diye bir pro. var ondan mı oynuyosun sen?
-
evet hoca arasıra gırererım rusları öldürürüm :)
-
bu oyun nasıl oynanıyo pc de yuklu ama hıc denemedım... ne iştir onlinede ne yapıyosun mesela?
-
deli gibi oynarım sa yı btrdım yenıden basladım san fıerroda tkılıom su an :D onlıne ı nasıl la guzelmı kı ? bahsetsene harbıden
-
hoca evet SA-MP dıye bı pro var onu ındırıyosun ve serverlarar gırıyosun onlıne oynuyosun ..kendıne gurp yaparak dolasıyosun yada kendın takılıyosun herkese kafa tutuyosun oyunda yavas yavas turkler cogalmaya basladı 360 tane fılan server var ..güzel stres atıyosun bazen bızım kıler bır bırı ıle kafa tutuyorlar ve kapısıyor araba yarısları oluyor ıste oyle bolye :D
-
SA-MP upload edermısın
-
biri programı upload etse, hatta oyunun da linkini verse de oynasak?
-
online oynandığını bilmiyodum GTA'nın .. o prgramı bi versenizde bizde denesek eğlensek :D
-
belki biliyosunuz ama yine diyim : Online oynayabilmek için pcnizde San Andreas yüklü olması lazım
-
http://rapidshare.com/files/32009025/samp01b-installer.zip.html buyurun beyler hade az rus dövem
Toplam Hit: 7472 Toplam Mesaj: 61